mitencetoy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Откъде го извади това самочувствие тая? Гледах предаването одеве... Еми, толкова не са си повярвали изпълнителките, които има за какво. Тая изкара 3 песни, които хората харесват и вече почна да се тупа в гърдите, че е най-модерната и най-заслужаващата награди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Е нормално, ако направи качествени песни и си подобри нивото, няма нищо лошо в това да е певица на годината. Но с такива простотии ще мечтае за тази награда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Слушайте си й песните и хитовете, ама не се изхвърляйте, тоя парцал мислите ли че дори ще бъде НОМИНИРАН за певица? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Смешно ти е, ама то Теди като каза и за "Kiss me, baby", че ще е хитът на лятото, се смееха тука, а накрая взе, че не само стана голям хит, ами и мина "Дай ми" на Галена и стоя като най-гледан клип бая време, докато "Кой" не успя да го стигне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Слушайте си й песните и хитовете, ама не се изхвърляйте, тоя парцал мислите ли че дори ще бъде НОМИНИРАН за певица? Най-вероятно, не! И тя няма как да е певица на годината. Но това няма никаква значение, важното е, че си поставяш някаква цел, рискуваш, работиш, поемаш критики и т,н, но в крайна сметка поне влизаш в дълбоките води. Защото ВСЯКА ЕДНА певачка мечтае за това, но никога няма да я чуеш да го казва в ефир. Говорят го в тесен кръг, във фриз. салони, в дискотеки, с намеци по интервюта, но много са малко тия, които излизат, говорят открито и казват "искам да съм певица на годината и ше ги размажа" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Смешно ти е, ама то Теди като каза и за "Kiss me, baby", че ще е хитът на лятото, се смееха тука, а накрая взе, че не само стана голям хит, ами и мина "Дай ми" на Галена и стоя като най-гледан клип бая време, докато "Кой" не успя да го стигне. Същото беше и с "Отворко", дето стана големият хит. Помня как сложих на първо място в Билборд-бг.ком "Отворко", докато Сигнал и другите класации залагаха на ПАйнерски неща... и 2 седмици по-късно тая песен беше мегахита на сезона и на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не знам къде толкова го видяхте това самочувствие - нещо невярно да е казала? Песните й са хитове, пише си ги сама, може да пее, все факти. Освен това не смятам, че продуктите й са с нещо по-пошли от другите. Нима "много ти луд, в гащите е луд" е по-лошо от "хапчето е много голямо" или "долу гащите, горе ръцете"? Нима задника на Галена в "Пантера" е по-приличен от този на Теда в "Дай ми свобода"? Да не говорим, че музиката в песните на Теди е много далеч от кючеците на Кости и Спасов и от пакистанските вокали на Оцко. Това, което й липсва на Теда, за да заслужи Певица, са стойностни хитове - защото както трябва да имаш тупалки, така трябва да имаш и песни с по-смислени текстове. И тя се опитва, но засега не й се получава. Има нужда да вложи повече и в клиповете си и тогава ще стане име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Песни като "Отворко" и "Kiss me baby" не може да ми ги сравнявате с "Дай ми" и "Кой" !!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Същото беше и с "Отворко", дето стана големият хит. Помня как сложих на първо място в Билборд-бг.ком "Отворко", докато Сигнал и другите класации залагаха на ПАйнерски неща... и 2 седмици по-късно тая песен беше мегахита на сезона и на годината. Е, как си я сложил, уж гласове имаше, аз редовно гласувах. :1000 (29): То кво стана с него, аз така и не разбрах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Заради вас изгледах интервюто на Теда, а по принцип не гледам такива неща. Не намирам нищо кой знае какво да е казала.Напротив, напълно откровено и неподправено държание. Това е още една положителна промяна от политиката на Пайнер. Почнаха да задават малко по-провокативни въпроси в техните предавания. Това при Теда не е самочувствие, а радост и нахъсаност от това което се случва. Много добре го каза, след като има 1000 резервации за нея и всички пеят "чалга пеперудки", значи публиката харесва това, какво значение имат хейтъри, като тея в тоя форум? Жената си прави повечето песни сама и не разчита на ТОП композитори, и така пропада схващането, че едва не в Пайнер се подбирали песни за някой си и умишлено някой били побутвани. Много отдавна всеки си прави сам песните и говори директно с композиторите. Аз пък харесвам точно такива като нея. Излизат и говорят каквото мислят, тя е много повече мъж от един Галин, на който по такива предавания капе маз от устата и се опитва да обясня колко добър и мил човек е, а в същото време сипе жлъч за всички, заедно с другите си приятелКИ. Същата беше и Кама едно време, от екрана на Планета лижеше с 2 метра език Пайнер, Преслава, Галена, Глория и кой ли не, а след това при първа възможност плюеше индиректно. 90% от изпълнителите са такива за съжаление, малко са тея "право Куме в очи" Теда не е прекалила с нито едно изказване, по-смешна щеше да бъда ако беше застанала с изкуствена усмивка, да разправя, че не може да дава оценки за себе си, всички в Пайнер са много талантливи, а тя била скромен и земен човек, който обича всички..Айде, не мерси! Нагледали сме се на лицемери в тоя бранш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Теда ми прилича на Гергана в това интервю Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Теда ми прилича на Гергана в това интервю И аз си мислех същото. Обаче когато Гергана все още си хвърляше по някой поглед в огледалото. Много хубаво интервю. Предпочитам да слушам как някой открито и безпардонно си говори за целите а не половината, които ми разправят врели некипели и изобщо не знаят за какво са там и го карат на издихание в работата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Наистина прилича адски много на Гергана....но от периода 2004-2005, после Гергана много се промени и не прилича на себе си. Съветвам този от Видин да види интервюто, там говори точно за тоя тип злобари и "хейтъри" плюещи по всичко в интернет, а всъщност кръгли нули.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Говори за такива , като теб - злобар и хейтър . Какво се разграничаваш от тях , виж се ква си негативна личностт !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Точно за такива като тебе и ония говори.Вие плюете цял Пайнер и кой ли не,заради собствените ви провали. Мисля,че е по-нормално да не понасяш едно същество като Кама,отколкото 30 имена.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Точно за такива като тебе и ония говори.Вие плюете цял Пайнер и кой ли не,заради собствените ви провали. Мисля,че е по-нормално да не понасяш едно същество като Кама,отколкото 30 имена.. Аз не плюя цял Пайнер , аз плюя селяните които я ръководят . Да си ме видял да плюя Теде примерно или Галена ? Не се опитвай да се разграничаваш от описанието , което ти лепна Теда - злобна , анонимка , неудовлетворена от себе си , киснеща всеки ден в темите и пръскаща негативната си енергия . Разбра ли мишко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Откъде го извади това самочувствие тая? Гледах предаването одеве... Еми, толкова не са си повярвали изпълнителките, които има за какво. Тая изкара 3 песни, които хората харесват и вече почна да се тупа в гърдите, че е най-модерната и най-заслужаващата награди. Как откъде и идва самочувствието? Митко Пайнера и е обещал, че ще я бута - оттам! Няколко години нищо не създава и цигането е единственият му шанс. Щом е опрял до дива селянка, при това циганка, която е като хваната от гората и във всеки момент, когато Пайнер на си и написили на лист какво да говори, тя ръси само простота, какво повече да го мислим? Ето ви системата на Пайнер докъде я докара в селекцията - до ломската циганска махала..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Слушайте си й песните и хитовете, ама не се изхвърляйте, тоя парцал мислите ли че дори ще бъде НОМИНИРАН за певица? едно време в тоя форум така говореха и за Галена...и видяхте кво стана... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 едно време в тоя форум така говореха и за Галена...и видяхте кво стана... Какво е станало?? Един албум не може да продаде като хората. Когато направи концерт в голяма зала и видим резултата, тогава нещо е станало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Какво е станало?? Един албум не може да продаде като хората. Когато направи концерт в голяма зала и видим резултата, тогава нещо е станало. Стига злобял и ти. Галена я знае всеки във България и само ако реши да направи концерт ще препълва зали. Преслава също. На Глория й мина времето, вие я изкарахте Лили Иванова бе..., а всъщност Луна е по известна от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Говори за такива , като теб - злобар и хейтър . Какво се разграничаваш от тях , виж се ква си негативна личностт !!! И за такива като теб - също. Той сипе лайна по Камелия, а ти по Десислава. Разлика между двама ви почти няма. Какво е станало?? Един албум не може да продаде като хората. Когато направи концерт в голяма зала и видим резултата, тогава нещо е станало. Принципно си прав, но освен Глория друга от поп-фолка не виждам да може да направи концерт на нейното ниво. Иначе сравнение между Галена и Теди Александрова на този етап не може да се прави, защото докато само стартът при първата беше пошъл, то при втората пошлостта се превръща в запазена марка. Видя се с последната й песен с по-добър текст и музика, на която никой не обърна внимание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Забраните останаха в соц-а. А в "демокрацията" какво остана? Пълна свободия, заради което обществото ни е на това положение и младите хора се кефят на такива като Теди Александрова. Уважавам това, че сама си измисля песните, забелязвам и промяна във външния й вид. Също е чудесно това, че горе-долу й върви мисълта, което не може да се каже за повечето й колеги. Беден й е речникът, но мисъл все пак има. И въпреки всички тези неща, тя си остава една дива чалгаджийка, която се облича като магистралка и пее пълни глупости. Тепърва има да изгражда репертоар. Не знам с какъв акъл каза, че в песните й смесвала ориента с ар енд би звучене... АБсолютна дива чалга е всичко, което създава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 По принцип и де факто трябва да бъде забранена за излъчване където и да е. Изгледах интервюто и съм потресен, защото рядко съм срещал някой да говори с подобно самочувствие за себе си, то чак е психично плашещо. Толкова много провинциализъм и жадни за евтина слава хора... Може да пее момичето, де. И дотам. Нито създава изкуство, нито е Глория или Тони Дачева в жанра, за да говори с такъв патос. Нито след 10 години някой ще помни бозите, които сега бълва. Жива и здрава да е - само да знае, че свръхамбицията е погубила немалко хора. Отдавам го на младостта, тя ми е набор. В живота обаче има по-важни неща. Когато някой ти обърне внимание, било то и колеги, трябва да стъпиш още по-здраво на земята, защото това те задължава. Бунтарството си може да изрази и по друг начин. Одобрявам, че е откровена и си признава нещата, докато другите кифли са лицемерни. Нека си пее просто, намерила е някаква ниша, но нека знае и че младите хора бързо се пренасищат и че трябва да се запише и с по-качествени песни, ако иска да я възприемат сериозно някой ден. Дори ме е срам от тази "изпълнителка", пък тя за певица на годината тръгнала да претендира. Да не говорим колко е надута и колко й е лошо отношението към хората. Най-точните мнения в цялата тема. Дори Глория не е имала толкова арогантни интервюта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Как откъде и идва самочувствието? Митко Пайнера и е обещал, че ще я бута - оттам! Няколко години нищо не създава и цигането е единственият му шанс. Щом е опрял до дива селянка, при това циганка, която е като хваната от гората и във всеки момент, когато Пайнер на си и написили на лист какво да говори, тя ръси само простота, какво повече да го мислим? Ето ви системата на Пайнер докъде я докара в селекцията - до ломската циганска махала..... Айдееее, почваш ли малко по-малко?? Хвали я 2 години, сега като видя, че се нарежда до големите, по традиция се започва плюенето нали?? Чудно ли защо не са ти трън в очите Соня Немска, Нелина, Тони Дачева? Някоя такава? Как пък случайно ТОП имената на момента.. Много точно влизаш в описанието на Теда, 10 години плюене, плюене и пак плюене по всичко успешно в чалгата! И като говорите, че Теда простеела, защо никой не коментира поп баладата която пусна за Коледа? Защо тя не стана хит? Защото каквато публиката, такива и песните, те са за такива като вас ! И една циганка от гетото го показа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Стига злобял и ти. Галена я знае всеки във България и само ако реши да направи концерт ще препълва зали. Преслава също. На Глория й мина времето, вие я изкарахте Лили Иванова бе..., а всъщност Луна е по известна от нея. Не е злоба. Съмнявам се някоя баба в някое забутано село да знае Галена. Примерно. И много хора не се вълнуват от тоя жанр. Кои са вечните хитове на Галена? Може да напълни дискотека от 1000 души най-много, млади хора - това е таванът за момента. За да имаш концерт, трябва да имаш репертоар, глас и разнородна аудитория, която да си купи билет специално за теб. Да те приемат сериозно. Казвам истини - албумът не се продава добре, дава грешни пари за клипове, вместо като певица да инвестира в концерт. Ако не ги е страх, че няма да съберат хора, отдавна да правят солови концерти, но казах какви компоненти трябва да покрият. И не сравнявам Галена с Александрова. Галена е работохолик. Но то с пари и екип всеки може. Помним я в началото. Изказването и сравнението ти за Луна няма да коментирам. И няма нужда разни диви пантери да ми дават минуси, тъпо е - не сте деца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.