I_N_P Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 От Димитровград не са ни превели заплатите за тоя месец, когато я преведат тогава за Камелия! Днес ми е платено само за да похваля Теди Ал., работата си е работа! Щом Теда бърка в здравето на някой, значи наистина я набарала златната мина.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз съм направил тази тема не случайно. Само не разбирам що някои хора се правят, че не са гледали, ей това? Теди Александрова - "Чалга пеперудки" LIVE XS SHOWROOM RUSE Мисля, че е време Камелия да излезе и да каже 2-3 приказки за Теди Александрова и съвсем да разбие кочината, на Митко Пайнера. Предполагам се досещате и защо няма да има пряко предаване на нагладите и концерт като хората в голяма зала. Системата на Митака ще стане смешна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много е добра, кефи ме как си измисля и импровизира. Кел, baby, кел, baby.. :1000 (29): А публиката полудява, то е ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз съм направил тази тема не случайно. Само не разбирам що някои хора се правят, че не са гледали, ей това? Теди Александрова - "Чалга пеперудки" LIVE XS SHOWROOM RUSE Мисля, че е време Камелия да излезе и да каже 2-3 приказки за Теди Александрова и съвсем да разбие кочината, на Митко Пайнера. Предполагам се досещате и защо няма да има пряко предаване на нагладите и концерт като хората в голяма зала. Системата на Митака ще стане смешна. Между другото, Фокс за това участие се говореше из кафенетата в Русе, понеже беше откриването на 2-ри семестър и всеки студент искаше да бъде на това участие. Имаше и хора, които отидоха по други места, защото местата бяха изчерпани и служителите не вдигаха телефоните си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ужасно си е повярвала,егати самочувстсвието.. А като се сетиш какви глупости пее, не мога и не искам да си я представям "Певица на годината"!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ужасно си е повярвала,егати самочувстсвието.. А като се сетиш какви глупости пее, не мога и не искам да си я представям "Певица на годината"!! Но най-вероятно точно това ще се случи догодина по това време, ако все още има церемонии... Но пък какъв по-добър крах за една империя, от това да титулуват Теда за певица на годината, ахахаах... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Още ли се занимавате с тая глупава дрогирана циганка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Тя докато сколаса за певица на годината, ако успее, Пайнерът ще е фалирал три пъти. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Още ли се занимавате с тая глупава дрогирана циганка. Глупава, проста, нахална и вероятно дрогирана, но пък има най-големия хит в последната половин година. Който каже друго, лъже себе си. :1000 (19): Дори "Хабиби" не важи пред обикновената простота "Чалга пеперудки". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Ще е много забавно Александрова да е ПЕВИЦА, а Жалка - Идол. Даже няма да се учудя да се случи :1000 (29): И Константин Идол, а Фики Певец... Галин взима 2 по-сериозни и се решава проблема. За Преса - Песен на годината примерно и айде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Глупава, проста, нахална и вероятно дрогирана, но пък има най-големия хит в последната половин година. Който каже друго, лъже себе си. :1000 (19): Дори "Хабиби" не важи пред обикновената простота "Чалга пеперудки". Е за съжаление това няма как да го провериш, но може да питаш младите хора от големите градове..."Хабиби" е най-големият хит в чалгата от мноого години и се записва в историята й. Такъв хит се ражда веднъж на 5 години най-малко.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Е за съжаление това няма как да го провериш, но може да питаш младите хора от големите градове..."Хабиби" е най-големият хит в чалгата от мноого години и се записва в историята й. Такъв хит се ражда веднъж на 5 години най-малко.. Разбира се, че не само съм го проверил, но като гледам снимките на уж ограмната "Галакси" в Пловдив в телефона на жена ми, май нашата тук е същата кино зала. В тази връзка, ти детенце, което не е ходило никъде и се е завряло в някаква дупка, говорейки по писания в медиите да ти кажа, че като гледах няколко пъти "Хабиби" от какви ли не дискотеки и "Чалга пеперудки" от Русе оня ден, ще ми прощаваш, но Азис просто не важи пред простотията на Тедка. Все цигания, ама едната по-мощно пята. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Разбира се, че не само съм го проверил, но като гледам снимките на уж ограмната "Галакси" в Пловдив в телефона на жена ми, май нашата тук е същата кино зала. В тази връзка, ти детенце, което не е ходило никъде и се е завряло в някаква дупка, говорейки по писания в медиите да ти кажа, че като гледах няколко пъти "Хабиби" от какви ли не дискотеки и "Чалга пеперудки" от Русе оня ден, ще ми прощаваш, но Азис просто не важи пред простотията на Тедка. Все цигания, ама едната по-мощно пята. Чалга пеперудки е по-вървежна в дискотеките, Хабиби - в кръчмите. А и малките повече се кефят на Теди. По-дъртите и мангалите избухват на Хабиби, което поомръзва вече. И на Теди ще омръзне, но се разви постепенно и в момента е в зенита си. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
youtobe Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Теда е тотален лидер в момента с най - актуалният хит ! Снощи бях на Стораро и добре , че беше той да пуснат Хабиби... Фокса ви казва истината , а и каквото и да си говорим Тедка е яка мацка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Приемът на песента на Теда е нищо особено... я да подаде на публиката целия припев... въобще какво толкова я хвалите тая песен....? Хабиби е по-голям хит много ясно. Даже от същата дискотека... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Да, Фокси ако е гледал това клипче на Азис, с какви сетива е установил, че не важи пред Теди и изобщо се съмнява в хита на Азис, по няква причина забелязвам, че му е неприятна тая песен, ама точно нейния успех да се омаловажава, не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Да, Фокси ако е гледал това клипче на Азис, с какви сетива е установил, че не важи пред Теди и изобщо се съмнява в хита на Азис, по няква причина забелязвам, че му е неприятна тая песен, ама точно нейния успех да се омаловажава, не върви. Тук не го винете, той е в съвсем друга възраст, малък град и няма как да има преценка за тези неща. "Хабиби" ще остане в историята. Честно казано не знам как, но стана мега хит какъвто от много години не е имало. Всъщност от 'За да те забравя" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Да, Фокси ако е гледал това клипче на Азис, с какви сетива е установил, че не важи пред Теди и изобщо се съмнява в хита на Азис, по няква причина забелязвам, че му е неприятна тая песен, ама точно нейния успех да се омаловажава, не върви. "Хабиби" нито е такъв хит, какъвто го пишете, нито пък има значение колко време ще си го повтаряте. Но все пак гали ухото, че е нещо, което в Пайнер нямат. Аз за друго говорех в тази тема и не знам защо сте така разсеяни и не и четете заглавието. Още по-странно е, че обсъждаме как циганите превземат чалгата. За това последното сетивата ми са доста изострени и нямаше да има такъв феномен, ако циганки като Преслава не им пееха песните всяка вечер, за да си изкарат участията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 "Хабиби" нито е такъв хит, какъвто го пишете, нито пък има значение колко време ще си го повтаряте. Винаги ти казвам едно нещо и го запомни-ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТВОЕ МНЕНИЕ/ТОВА КОЕТО ТИ СЕ ИСКА и реалността! Това е много важно! Също и хейта към всичко успешно в тоя бизнес.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Винаги ти казвам едно нещо и го запомни-ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТВОЕ МНЕНИЕ/ТОВА КОЕТО ТИ СЕ ИСКА и реалността! Това е много важно! Също и хейта към всичко успешно в тоя бизнес.. Извинявам се, но след толкова колосални провали през 2015 година, когато същата компания, на която слугуваш тук се сгромоляса и стигна до дупка с 500 места за най-важната си церемония и без телевизионно излъчване е подигравка с всички в Рамания, точно ти да кометтираш моите наблюдения. Моето мнение е базирано на доста посетени мероприятия от всякакъв род и вид, включително и провалът на десетилетието в "Арена армеец" с половин зала. А твоите наблюдения очевидно стигат само до там, да лаеш след моите постове, защото друго не ти остава. Като идеш някъде и покашеш нещо, тогава ми коментирай. Засега стой в дупката, от която изпълзя. Иначе не е лошо да прочетеш и името на темата, че от освирепяване по мои тези забрявяш, че това е тема за Теди Александрова..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 ЕДИНСТВЕНИЯ ДОКАЗАНО СЛУГУВАЩ тук си само ТИ! И това всеки го знае и ти се присмива... Твоето мнение не се признава за нищо, след като си просто един "Весо фена на Камелия" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 "Хабиби" нито е такъв хит, какъвто го пишете, нито пък има значение колко време ще си го повтаряте. Но все пак гали ухото, че е нещо, което в Пайнер нямат. Аз за друго говорех в тази тема и не знам защо сте така разсеяни и не и четете заглавието. Още по-странно е, че обсъждаме как циганите превземат чалгата. За това последното сетивата ми са доста изострени и нямаше да има такъв феномен, ако циганки като Преслава не им пееха песните всяка вечер, за да си изкарат участията. И все пак "Чалга пеперудки" нито е най-големият хит в момента, нито е по-голям хит от "Хабиби". И горното клипче го доказва. Глупава, проста, нахална и вероятно дрогирана, но пък има най-големия хит в последната половин година. Който каже друго, лъже себе си. :1000 (19): Дори "Хабиби" не важи пред обикновената простота "Чалга пеперудки". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И все пак "Чалга пеперудки" нито е най-големият хит в момента, нито е по-голям хит от "Хабиби". И горното клипче го доказва. Знаеш ли, вчера разбрах, че тук при нас във Видин направили дискотека в ресторантчето на един басейн, където лятно време наминавам на плаж. И какво да видя, като им влязох във фейсука преди малко? В секция видеоклипове.... ЦЪК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Знаеш ли, вчера разбрах, че тук при нас във Видин направили дискотека в ресторантчето на един басейн, където лятно време наминавам на плаж. И какво да видя, като им влязох във фейсука преди малко? В секция видеоклипове.... ЦЪК И колегите, които не слушат чалга от години, се кефят на тая песен. Само нея знаят. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.