Jump to content

Препоръчани коментари

Тема за обсъждане на хонорари и участия.

Хонорари:

Пайнер (заведения) - към 01.12.2017

Пайнер (частни партита) - към 01.12.2017

Пайнер - фолклор (заведения/чп) - към 01.12.2017

Diapason Rеcords / Ara Music - попфолк и фолклор (заведения/яп) - към 01.12.2017

Участия - Топ 10 (към 01.11.2017):

Cally-Pressyfan' каза:
Участия до 01.11.:

1. Емануела - 146
2. Галин - 144
3. Алисия - 134
4. Анелия - 131
5. Преслава - 111
6. Фики - 107
7. Камелия/Тони Стораро - 105
8. Теди Александрова - 104
9. Емилия - 90
10. Галена - 85

Поствайте годишните статистики като отделни теми.

Архив:

Участия - 2016

Участия - 2017

Последна промяна: 26.12.2017

Супер фейк е... пък и неактуален. От 1-ви Юли има промени :lock:
Супер фейк е... пък и неактуален. От 1-ви Юли има промени :lock:

Кое??? Това е от Жени Димова днес!!!!???

Кажете му на този захлюпения, че нищо не може да се добавя и бланките от началото на годината са ей това. На двете бланки и на неговата има горе вдясно годината и всичко както си е, а след 1 април просто е махната Камелия, нищо повече. По-важното е не, че Камелия липсва, а че на Деса хонорара е като в моите бланки. Няма никакви изненади с изключение на една - на Джена хонорара е вече 6000..... както ви писах вчера.

За частни партита и панаири:

8032790w.jpg

За обикновени участия:

8030794J.jpg

Кое??? Това е от Жени Димова днес!!!!???

Винаги списъкът е бил обновяван и изпълнителите са били местени нагоре- надолу спряма промяната в цифрите.

Не може да ми скачаш от 5500 на 6000 или от 3500 на 4000 и прочие. Скрий се вече :gun_bandana:

А като е от Жени Димова дай и фолклорния такъв ;)

Не разбирам защо когато фокса пусне нещо, което си личи, че е съшито с бели конци, половината му вярвате.

Когато някой друг пусне нещо достоверно, веднага го обвинявате, че лъже.

#никаква_толерантност_за_лъжеца_от_Видин #ignorefoxy

Хонорарите на Фики и Галин много добре обясняват заетостта им.

Кажете му на този захлюпения, че нищо не може да се добавя и бланките от началото на годината са ей това. На двете бланки и на неговата има горе вдясно годината и всичко както си е, а след 1 април просто е махната Камелия, нищо повече. По-важното е не, че Камелия липсва, а че на Деса хонорара е като в моите бланки. Няма никакви изненади с изключение на една - на Джена хонорара е вече 6000..... както ви писах вчера.

8032790w.jpg

За обикновени участия:

http://prikachi.com/images/794/8030794J.jpg

Той пак продължава с тия фалшиви списъци с Камелия!!!!

Жени Димова е пратила файла на WORD и може да се добави Камелия по наааай-елементарния начин с едно кликване..

Между другото, много добро сканче, за да докаже още една моя тези от миналата седмица - Кали е точно на толкова, на колкото я пратиха тук при нас миналата събота - 2700. Свиквайте скоро да виждате в графите ПРОМО доста нови цени, на които реално работят, а другото е просто за чешане на егото. ПРОМО, ПРОМО.... всичко се продава. За захлюпените повтарям, че дадох преди месеци тези бланки на Пешо и Роско, за да ми ги направят на нормален вариант за качване тук. Който не верва, да ги пита - не са лумпени на Кама, а на Глория. Трибуквената анонимка пак се вкарва в тъпи филми.

8032790w.jpg

За обикновени участия:

8030794J.jpg

ОТНОВО ЛЪЖЕШ! Ти каза, че Джена е с най-висок хонорар от всичко кокошки, а не е така!!!

Фики е дръпнал пред Галин вече и като хонорар явно... И все пак защо са толкова ниски техните хонорари?

Винаги списъкът е бил обновяван и изпълнителите са били местени нагоре- надолу спряма промяната в цифрите.

Не може да ми скачаш от 5500 на 6000 или от 3500 на 4000 и прочие. Скрий се вече :gun_bandana:

А като е от Жени Димова дай и фолклорния такъв ;)

Заповядай..:) Аз не съм измамник...;)

http://prikachi.com/images/830/8279830U.jpg

ОТНОВО ЛЪЖЕШ! Ти каза, че Джена е с най-висок хонорар от всичко кокошки, а не е така!!!

Джена вече е с най-висок хонорар, Преса и Галка са на 5000. Заеби тия позьорски цени, а виж при Кали как е.... тя поне си признава, че на 4000 не върви.

Фики е дръпнал пред Галин вече и като хонорар явно... И все пак защо са толкова ниски техните хонорари?

Защото никой не е луд да дава повече за тези келеши....

Иска ми се Джена да е с най-висок хонорар, но трудно го вярвам. Особено при интереса към Галена и тази година. За Преса обаче наистина ми е чудно кой ще даде 7 бона за 1:15 почти пълен плейбек...Ето тук може би виждаме силата на наградата "Певица на годината".

Иска ми се Джена да е с най-висок хонорар, но трудно го вярвам. Особено при интереса към Галена и тази година. За Преса обаче наистина ми е чудно кой ще даде 7 бона за 1:15 почти пълен плейбек...

Пак ти казвам - никой вече не дава повече от 5000 за никой. Просто Джена и се събраха доста месеци с по 20 участия и затова го вдигат. И обратно, при Преса и Галка стигнаха около 10 през април, май и юни, свалиха ги от 6000 а 5000 за юли и готово - участията тръгнаха нагоре. Пазарна икономика, няма как....

Ами след като известно време някои работиха на превишени спрямо това, което предлагат като качество на програмата си по участия, сега нормално да се пускат на промоции. Фики и Галин са много добре на тези хонорари, в момента те са най-търсени, защото реално предизвикват интерес, а и се стараят, енергични са, Фики има добри живи изпълнения, при тях и да ги качат още малко, пак ще ги търсят, другите са горе-долу същите от години насам.

Така, съгласявам се с Фокса, че Деса е 4500. Да, така е!! Но Камелия не е била никога в тея ценоразписи и нейния хонорар може да е 3000? Кой знае..нямам доказателство..Който иска да звънне да пита, аз на тая не звъня.

Изненадан съм за Малина..големи промоции, явно затъва все повече. Гергана пък за 1500 лв.. :mf_surrender: А като се сетя, че беше ТОП певица на Пайнер.

Интересното е при Галин и Фики, Фики дръпна с 1000 лв напред...Галин изостава...на Галин и тея са му много, като пее на пълен плейбек и все пак е МЪЖ, няма какво да се гледа по него..:Д

Така, съгласявам се с Фокса, че Деса е 4500. Да, така е!! Но Камелия не е била никога в тея ценоразписи и нейния хонорар може да е 3000? Кой знае..нямам доказателство..Който иска да звънне да пита, аз на тая не звъня.

Изненадан съм за Малина..големи промоции, явно затъва все повече. Гергана пък за 1500 лв.. :mf_surrender: А като се сетя, че беше ТОП певица на Пайнер.

Интересното е при Галин и Фики, Фики дръпна с 1000 лв напред...Галин изостава...на Галин и тея са му много, като пее на пълен плейбек и все пак е МЪЖ, няма какво да се гледа по него..:Д

Не ставай смешен. Бланката с Камелия е от началото на годината, когато никой още в Пайнер не предполагаше, че ще напусне наистина. Митака и звъни на Нова година, праща SMS-и на 8 март, сваля и звезди, за да подпише пак и я държи в каталога си през цялото време. На 1 април разбра, че няма да мине номера с изнудването и готово - няма я вече в каталога. Драми няма, освен в главите на слабо информирани анонимни нови потребители, които чак сега разбират какво е положението в чалгата. В последните месеци драмата е с хонорара на Деса. Оттам излизат всичките сеири. Е сега скана не е мой, а цената и е същата. Другите мърдат, тя не. Защо? - просто не върви.

500 лв. са според списъка, но да - фактите са си факти. Фики с по-висок хонорар, по-големи хитове и с повече на брой участия. Галин ми допада в пъти повече като песни, но трябва да се признае истината. Иначе за Джена ще се радвам, ако наистина е първа.

Последните 3 поста са спам и е редно да се изчистят от модераторите.

Това можеше да се обсъжда и в скандалите, както обичат да отбелязван неосъществените модератори.

Някои са...

Няма значение. НО е хубаво, че тези неща стават публични, за да няма скрито покрито.

ПрИсила? Ха ха ха :1000 (29):

Яница, наистина сигурно ще вдигне хонорара. Преслава, най-скъпата ми тя. :Vishenka_05:

Джена, Глория и Анелия спокойно могат да отидат на 7000 и те.

Не ставай смешен. Бланката с Камелия е от началото на годината, когато никой още в Пайнер не предполагаше, че ще напусне наистина. Митака и звъни на Нова година, праща SMS-и на 8 март, сваля и звезди, за да подпише пак и я държи в каталога си през цялото време. На 1 април разбра, че няма да мине номера с изнудването и готово - няма я вече в каталога. Драми няма, освен в главите на слабо информирани анонимни нови потребители, които чак сега разбират какво е положението в чалгата. В последните месеци драмата е с хонорара на Деса. Оттам излизат всичките сеири. Е сега скана не е мой, а цената и е същата. Другите мърдат, тя не. Защо? - просто не върви.

Абе как Камелия ще е напуснала..тече спор с Пайнера и ще я предлагат в каталога без тя да иска?? Айде стига глупости... :mf_surrender: Ти ни взе за балами..

А за Деси Слава..че хонорара й е перфектен, при положение, че миналото лято Деси Слава беше супер неактуална, тепърва ще набира скорост. Деса години наред не беше сред топ актуалните, няма как изведнъж да я направят колкото Преслава..

А Мара е смешната, че е на 6000 а сигурно няма никакви участия..Дуеш се, че Кама е на 5500 а Мара е на 6?!! :ЛД

Пак ти казвам - никой вече не дава повече от 5000 за никой. Просто Джена и се събраха доста месеци с по 20 участия и затова го вдигат. И обратно, при Преса и Галка стигнаха около 10 през април, май и юни, свалиха ги от 6000 а 5000 за юли и готово - участията тръгнаха нагоре. Пазарна икономика, няма как....

Говориш глупости Галена и Преслава умишлено си намалиха учаастията, а не че не ги търсят и затова Джена някои месеци е с повече от тях.

ПрИсила? Ха ха ха :1000 (29):

Яница, наистина сигурно ще вдигне хонорара. Преслава, най-скъпата ми тя. :Vishenka_05:

Джена, Глория и Анелия спокойно могат да отидат на 7000 и те.

А защо не на 10 000? Направо ще ме спукате от смях с мечти. Те едвам вървят с промоциите до 4000-5000, а те за нагоре мислят.... :roll1:

Никой не си намалява умишлено никакви участия. Сваля се хонорара, за да станат повече....

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...