Fast Публикувано на Август 1 Report Share Публикувано на Август 1 Тема за обсъждане на хонорари и участия. Хонорари: Пайнер (заведения) - към 01.12.2017 Пайнер (частни партита) - към 01.12.2017 Пайнер - фолклор (заведения/чп) - към 01.12.2017 Diapason Rеcords / Ara Music - попфолк и фолклор (заведения/яп) - към 01.12.2017 Участия - Топ 10 (към 01.11.2017): Cally-Pressyfan' каза: Участия до 01.11.: 1. Емануела - 146 2. Галин - 144 3. Алисия - 134 4. Анелия - 131 5. Преслава - 111 6. Фики - 107 7. Камелия/Тони Стораро - 105 8. Теди Александрова - 104 9. Емилия - 90 10. Галена - 85 Поствайте годишните статистики като отделни теми. Архив: Участия - 2016 Участия - 2017 Последна промяна: 26.12.2017 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Супер фейк е... пък и неактуален. От 1-ви Юли има промени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Супер фейк е... пък и неактуален. От 1-ви Юли има промени Кое??? Това е от Жени Димова днес!!!!??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Кажете му на този захлюпения, че нищо не може да се добавя и бланките от началото на годината са ей това. На двете бланки и на неговата има горе вдясно годината и всичко както си е, а след 1 април просто е махната Камелия, нищо повече. По-важното е не, че Камелия липсва, а че на Деса хонорара е като в моите бланки. Няма никакви изненади с изключение на една - на Джена хонорара е вече 6000..... както ви писах вчера. За частни партита и панаири: За обикновени участия: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Кое??? Това е от Жени Димова днес!!!!??? Винаги списъкът е бил обновяван и изпълнителите са били местени нагоре- надолу спряма промяната в цифрите. Не може да ми скачаш от 5500 на 6000 или от 3500 на 4000 и прочие. Скрий се вече А като е от Жени Димова дай и фолклорния такъв Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Не разбирам защо когато фокса пусне нещо, което си личи, че е съшито с бели конци, половината му вярвате. Когато някой друг пусне нещо достоверно, веднага го обвинявате, че лъже. #никаква_толерантност_за_лъжеца_от_Видин #ignorefoxy Хонорарите на Фики и Галин много добре обясняват заетостта им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Кажете му на този захлюпения, че нищо не може да се добавя и бланките от началото на годината са ей това. На двете бланки и на неговата има горе вдясно годината и всичко както си е, а след 1 април просто е махната Камелия, нищо повече. По-важното е не, че Камелия липсва, а че на Деса хонорара е като в моите бланки. Няма никакви изненади с изключение на една - на Джена хонорара е вече 6000..... както ви писах вчера. За частни партита и панаири: За обикновени участия: http://prikachi.com/images/794/8030794J.jpg Той пак продължава с тия фалшиви списъци с Камелия!!!! Жени Димова е пратила файла на WORD и може да се добави Камелия по наааай-елементарния начин с едно кликване.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Между другото, много добро сканче, за да докаже още една моя тези от миналата седмица - Кали е точно на толкова, на колкото я пратиха тук при нас миналата събота - 2700. Свиквайте скоро да виждате в графите ПРОМО доста нови цени, на които реално работят, а другото е просто за чешане на егото. ПРОМО, ПРОМО.... всичко се продава. За захлюпените повтарям, че дадох преди месеци тези бланки на Пешо и Роско, за да ми ги направят на нормален вариант за качване тук. Който не верва, да ги пита - не са лумпени на Кама, а на Глория. Трибуквената анонимка пак се вкарва в тъпи филми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Кажете му на този захлюпения, че нищо не може да се добавя и бланките от началото на годината са ей това. На двете бланки и на неговата има горе вдясно годината и всичко както си е, а след 1 април просто е махната Камелия, нищо повече. По-важното е не, че Камелия липсва, а че на Деса хонорара е като в моите бланки. Няма никакви изненади с изключение на една - на Джена хонорара е вече 6000..... както ви писах вчера. За частни партита и панаири: За обикновени участия: ОТНОВО ЛЪЖЕШ! Ти каза, че Джена е с най-висок хонорар от всичко кокошки, а не е така!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Фики е дръпнал пред Галин вече и като хонорар явно... И все пак защо са толкова ниски техните хонорари? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Винаги списъкът е бил обновяван и изпълнителите са били местени нагоре- надолу спряма промяната в цифрите. Не може да ми скачаш от 5500 на 6000 или от 3500 на 4000 и прочие. Скрий се вече А като е от Жени Димова дай и фолклорния такъв Заповядай.. Аз не съм измамник... http://prikachi.com/images/830/8279830U.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Очаквам Яни да го качи на 3000! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 ОТНОВО ЛЪЖЕШ! Ти каза, че Джена е с най-висок хонорар от всичко кокошки, а не е така!!! Джена вече е с най-висок хонорар, Преса и Галка са на 5000. Заеби тия позьорски цени, а виж при Кали как е.... тя поне си признава, че на 4000 не върви. Фики е дръпнал пред Галин вече и като хонорар явно... И все пак защо са толкова ниски техните хонорари? Защото никой не е луд да дава повече за тези келеши.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Иска ми се Джена да е с най-висок хонорар, но трудно го вярвам. Особено при интереса към Галена и тази година. За Преса обаче наистина ми е чудно кой ще даде 7 бона за 1:15 почти пълен плейбек...Ето тук може би виждаме силата на наградата "Певица на годината". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Иска ми се Джена да е с най-висок хонорар, но трудно го вярвам. Особено при интереса към Галена и тази година. За Преса обаче наистина ми е чудно кой ще даде 7 бона за 1:15 почти пълен плейбек... Пак ти казвам - никой вече не дава повече от 5000 за никой. Просто Джена и се събраха доста месеци с по 20 участия и затова го вдигат. И обратно, при Преса и Галка стигнаха около 10 през април, май и юни, свалиха ги от 6000 а 5000 за юли и готово - участията тръгнаха нагоре. Пазарна икономика, няма как.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Ами след като известно време някои работиха на превишени спрямо това, което предлагат като качество на програмата си по участия, сега нормално да се пускат на промоции. Фики и Галин са много добре на тези хонорари, в момента те са най-търсени, защото реално предизвикват интерес, а и се стараят, енергични са, Фики има добри живи изпълнения, при тях и да ги качат още малко, пак ще ги търсят, другите са горе-долу същите от години насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Така, съгласявам се с Фокса, че Деса е 4500. Да, така е!! Но Камелия не е била никога в тея ценоразписи и нейния хонорар може да е 3000? Кой знае..нямам доказателство..Който иска да звънне да пита, аз на тая не звъня. Изненадан съм за Малина..големи промоции, явно затъва все повече. Гергана пък за 1500 лв.. А като се сетя, че беше ТОП певица на Пайнер. Интересното е при Галин и Фики, Фики дръпна с 1000 лв напред...Галин изостава...на Галин и тея са му много, като пее на пълен плейбек и все пак е МЪЖ, няма какво да се гледа по него..:Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Така, съгласявам се с Фокса, че Деса е 4500. Да, така е!! Но Камелия не е била никога в тея ценоразписи и нейния хонорар може да е 3000? Кой знае..нямам доказателство..Който иска да звънне да пита, аз на тая не звъня. Изненадан съм за Малина..големи промоции, явно затъва все повече. Гергана пък за 1500 лв.. А като се сетя, че беше ТОП певица на Пайнер. Интересното е при Галин и Фики, Фики дръпна с 1000 лв напред...Галин изостава...на Галин и тея са му много, като пее на пълен плейбек и все пак е МЪЖ, няма какво да се гледа по него..:Д Не ставай смешен. Бланката с Камелия е от началото на годината, когато никой още в Пайнер не предполагаше, че ще напусне наистина. Митака и звъни на Нова година, праща SMS-и на 8 март, сваля и звезди, за да подпише пак и я държи в каталога си през цялото време. На 1 април разбра, че няма да мине номера с изнудването и готово - няма я вече в каталога. Драми няма, освен в главите на слабо информирани анонимни нови потребители, които чак сега разбират какво е положението в чалгата. В последните месеци драмата е с хонорара на Деса. Оттам излизат всичките сеири. Е сега скана не е мой, а цената и е същата. Другите мърдат, тя не. Защо? - просто не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Така, съгласявам се с Фокса, че Деса е 4500. Да, така е!! Но Камелия не е била никога в тея ценоразписи и нейния хонорар може да е 3000? Кой знае..нямам доказателство..Който иска да звънне да пита, аз на тая не звъня. Изненадан съм за Малина..големи промоции, явно затъва все повече. Гергана пък за 1500 лв.. А като се сетя, че беше ТОП певица на Пайнер. Интересното е при Галин и Фики, Фики дръпна с 1000 лв напред...Галин изостава...на Галин и тея са му много, като пее на пълен плейбек и все пак е МЪЖ, няма какво да се гледа по него..:Д 500 лв. са според списъка, но да - фактите са си факти. Фики с по-висок хонорар, по-големи хитове и с повече на брой участия. Галин ми допада в пъти повече като песни, но трябва да се признае истината. Иначе за Джена ще се радвам, ако наистина е първа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Последните 3 поста са спам и е редно да се изчистят от модераторите. Това можеше да се обсъжда и в скандалите, както обичат да отбелязван неосъществените модератори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Някои са... Няма значение. НО е хубаво, че тези неща стават публични, за да няма скрито покрито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 ПрИсила? Ха ха ха :1000 (29): Яница, наистина сигурно ще вдигне хонорара. Преслава, най-скъпата ми тя. Джена, Глория и Анелия спокойно могат да отидат на 7000 и те. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Не ставай смешен. Бланката с Камелия е от началото на годината, когато никой още в Пайнер не предполагаше, че ще напусне наистина. Митака и звъни на Нова година, праща SMS-и на 8 март, сваля и звезди, за да подпише пак и я държи в каталога си през цялото време. На 1 април разбра, че няма да мине номера с изнудването и готово - няма я вече в каталога. Драми няма, освен в главите на слабо информирани анонимни нови потребители, които чак сега разбират какво е положението в чалгата. В последните месеци драмата е с хонорара на Деса. Оттам излизат всичките сеири. Е сега скана не е мой, а цената и е същата. Другите мърдат, тя не. Защо? - просто не върви. Абе как Камелия ще е напуснала..тече спор с Пайнера и ще я предлагат в каталога без тя да иска?? Айде стига глупости... Ти ни взе за балами.. А за Деси Слава..че хонорара й е перфектен, при положение, че миналото лято Деси Слава беше супер неактуална, тепърва ще набира скорост. Деса години наред не беше сред топ актуалните, няма как изведнъж да я направят колкото Преслава.. А Мара е смешната, че е на 6000 а сигурно няма никакви участия..Дуеш се, че Кама е на 5500 а Мара е на 6?!! :ЛД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Пак ти казвам - никой вече не дава повече от 5000 за никой. Просто Джена и се събраха доста месеци с по 20 участия и затова го вдигат. И обратно, при Преса и Галка стигнаха около 10 през април, май и юни, свалиха ги от 6000 а 5000 за юли и готово - участията тръгнаха нагоре. Пазарна икономика, няма как.... Говориш глупости Галена и Преслава умишлено си намалиха учаастията, а не че не ги търсят и затова Джена някои месеци е с повече от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 ПрИсила? Ха ха ха :1000 (29): Яница, наистина сигурно ще вдигне хонорара. Преслава, най-скъпата ми тя. Джена, Глория и Анелия спокойно могат да отидат на 7000 и те. А защо не на 10 000? Направо ще ме спукате от смях с мечти. Те едвам вървят с промоциите до 4000-5000, а те за нагоре мислят.... Никой не си намалява умишлено никакви участия. Сваля се хонорара, за да станат повече.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Fast,
3 реакции
Go to this коментар
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.