Georgieff. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Колкото до Камелия, след като заедно с Преслава и Азис са изпълнителите, които най - много претъпкват заведенията дали няма да е канена?! Я проверете в столичните заведения кои са единствените, които почти всеки месец са канени повече от 3 пъти? Камелия може да си позволи хонорар от над 5 бона поне десетилетие още, докато други и стотак да качат и падат под 5 участия месечно. Никакъв разсъдък, никаква аргументация - такива сте всички "твари" безмозъчни тук... Преслава отдавна не пълни клубовете така както би следвало за хонорара й, който за момента е безумен. Галена,Фики, Галин и Емилия съвсем не пеят на празни клубове.Когато претендирате за обективност - показвайте я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Преслава отдавна не пълни клубовете така както би следвало за хонорара й, който за момента е безумен. Галена,Фики, Галин и Емилия съвсем не пеят на празни клубове.Когато претендирате за обективност - показвайте я Галин и Фики са тоталните нови фаворити в клубовете и това е така от миналото лято. Не случайто само техните хонорапи растат главоломно. И като оставив настрана абсолютният лидер по този показател в чалгата за последните 15 години КАМЕЛИЯ, можем да отчетем, че само Галена е това сред жените, което ки заслужава да се види на живо в клубовете. Другите опитват да се стараят, но тази работа не е за всеки. И ако някой тръгне да ми оспорва твърдението първо може да се гръмне и после да поразгледа клипчета от участия. Има достатъчно в нета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Галин и Фики са тоталните нови фаворити в клубовете и това е така от миналото лято. Не случайто само техните хонорапи растат главоломно. И като оставив настрана абсолютният лидер по този показател в чалгата за последните 15 години КАМЕЛИЯ, можем да отчетем, че само Галена е това сред жените, което ки заслужава да се види на живо в клубовете. Другите опитват да се стараят, но тази работа не е за всеки. И ако някой тръгне да ми оспорва твърдението първо може да се гръмне и после да поразгледа клипчета от участия. Има достатъчно в нета. Извинете, но си изкарваме прекрасно на клубни участия на лелка. Особено когато е на кеф и не се е сдърпала с управата и собственика, е просто резачка. При това без да се налага да ръси простотии на микрофона, пее си жената и всички се забавляват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Преслава отдавна не пълни клубовете така както би следвало за хонорара й, който за момента е безумен. Галена,Фики, Галин и Емилия съвсем не пеят на празни клубове.Когато претендирате за обективност - показвайте я Никой не е казал обратното! То и Анелия, Джена, Алисия и други също имат огромен поток от хора, но говорим за пръскане по шевовете, което само на тях тримата им се случва, наистина доста сериозно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ето кой пълни клубовете. 20 минути се попилявам от смях как си дърпа ръката като я подава на феновИтИ :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Галин и Фики са тоталните нови фаворити в клубовете и това е така от миналото лято. Не случайто само техните хонорапи растат главоломно. И като оставив настрана абсолютният лидер по този показател в чалгата за последните 15 години КАМЕЛИЯ, можем да отчетем, че само Галена е това сред жените, което ки заслужава да се види на живо в клубовете. Другите опитват да се стараят, но тази работа не е за всеки. И ако някой тръгне да ми оспорва твърдението първо може да се гръмне и после да поразгледа клипчета от участия. Има достатъчно в нета. Не разбра ли, че една лъжа няма как да стане истина.. 2500!!!!! За да пада има защо! И не слагай Камелия до Галин Фики или Галена..Слагай я до участията на Рени, Цветелина и т.н И не няма клипчета от участия на Камелия, аз освен Луда по тебе и Защо повярвах, други не намирам..Защо Ли??? За да не се вижда спяща публика на Черна кръв и тем подобни бози.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Не разбра ли, че една лъжа няма как да стане истина.. 2500!!!!! За да пада има защо! И не слагай Камелия до Галин Фики или Галена..Слагай я до участията на Рени, Цветелина и т.н И не няма клипчета от участия на Камелия, аз освен Луда по тебе и Защо повярвах, други не намирам..Защо Ли??? За да не се вижда спяща публика на Черна кръв и тем подобни бози.. Не разбра ли че 1 лъжа повторена 100 пъти -не става иситна . Клипчета има бол , просто ти си фанатик и говориш колкото до не заспиш . Сега ще те зарина с кличета от участия зори и на песни като Секси , до видиш какво е участие . Но има ли файда да го правя - не , така че не се обаждай неподготвен . За хонорара - назад си с инфото , вече пее за без пари че да има равен брой участия с Десислава . Как не си разбрала още ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Не разбра ли, че една лъжа няма как да стане истина.. 2500!!!!! За да пада има защо! И не слагай Камелия до Галин Фики или Галена..Слагай я до участията на Рени, Цветелина и т.н И не няма клипчета от участия на Камелия, аз освен Луда по тебе и Защо повярвах, други не намирам..Защо Ли??? За да не се вижда спяща публика на Черна кръв и тем подобни бози.. Тя пее "Защо повярвах", "Огън момиче", "Няма шега", "Ти си", "Луда по тебе", "Залеза и зората", "Целувай ме", "Усещам те още", "Изпий ме цялата", няколко с оркестъра и "Неповторим", това ѝ е програмата в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Тя пее "Защо повярвах", "Огън момиче", "Няма шега", "Ти си", "Луда по тебе", "Залеза и зората", "Целувай ме", "Усещам те още", "Изпий ме цялата", няколко с оркестъра и "Неповторим", това ѝ е програмата в момента. Ахааааа интересно!!! Че тея песни са от преди 20 години?? Къде беше тя през другите 15-20? Аз ти ви казвам, че тя не е нищо повече от една чалга ретро певачка... И спрете с тая Деси Слава!!!! Това няма да скрие срама от ниския хонорар и липсата на нова продукция.. И ОТНОВО: КОга излиза ЮЛСКИЯ клипа на Камелия? Новата лятна тупалка? Че идва есента? Всеки ден ще питам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ахааааа интересно!!! Че тея песни са от преди 20 години?? Къде беше тя през другите 15-20? Аз ти ви казвам, че тя не е нищо повече от една чалга ретро певачка... И спрете с тая Деси Слава!!!! Това няма да скрие срама от ниския хонорар и липсата на нова продукция.. И ОТНОВО: КОга излиза ЮЛСКИЯ клипа на Камелия? Новата лятна тупалка? Че идва есента? Всеки ден ще питам.. Другия юли ! До тогава та искам сериозно всеки ден да питаш кога излиза !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ахааааа интересно!!! Че тея песни са от преди 20 години?? Къде беше тя през другите 15-20? Аз ти ви казвам, че тя не е нищо повече от една чалга ретро певачка... И спрете с тая Деси Слава!!!! Това няма да скрие срама от ниския хонорар и липсата на нова продукция.. И ОТНОВО: КОга излиза ЮЛСКИЯ клипа на Камелия? Новата лятна тупалка? Че идва есента? Всеки ден ще питам.. Ееееее! Пет са от преди 15 години, другите са по-нови. Че няма нова продукция е вярно, че излъга, че ще е през юли и не се извини, е вярно, но каква е тази мания да се гледа само най-новото, защо трябва да си зачерква миналите успехи за сметка на новите си неща, а и тя не е работила усилено от някъде 5 години, за да прави хитове, единственият ѝ опит беше "Неповторим", който имаше огромни шансове да бъде успешен, ако не бяха ограничили клипа. Другите песни, които пусна, явно ги е смятала за най-тъпите ѝ, щом ги жертва на "Пайнер" (за да може да участва на концертите) в периода, в който е взела решение да ѝ притежават повече нещата. Сега предстои да видим какво ще пусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ахааааа интересно!!! Че тея песни са от преди 20 години?? Къде беше тя през другите 15-20? Аз ти ви казвам, че тя не е нищо повече от една чалга ретро певачка... И спрете с тая Деси Слава!!!! Това няма да скрие срама от ниския хонорар и липсата на нова продукция.. И ОТНОВО: КОга излиза ЮЛСКИЯ клипа на Камелия? Новата лятна тупалка? Че идва есента? Всеки ден ще питам.. Що ми се видиш нервен? Направил си тема за хонорари, в която те направих за смях, защото се оказа, че между моята бланка и твоята има съвсем незначителни разлики и промяната е само при Фики и Галин. И вместо нахалник като теб, който половин година реве как бланката ми е менте да се гръмне и да се покрие, ти най-нагло отклоняваш темата и започваш да нарушаваш правилата, като сам е бламираш. На Кама не и трябват нови песни. Тя си има достатъчно хитове и утре ще ти ги покажа. Успокой топката, малко остана до утре.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ееееее! Пет са от преди 15 години, другите са по-нови. Че няма нова продукция е вярно, че излъга, че ще е през юли и не се извини, е вярно, но каква е тази мания да се гледа само най-новото, защо трябва да си зачерква миналите успехи за сметка на новите си неща, а и тя не е работила усилено от някъде 5 години, за да прави хитове, единственият ѝ опит беше "Неповторим", който имаше огромни шансове да бъде успешен, ако не бяха ограничили клипа. Другите песни, които пусна, явно ги е смятала за най-тъпите ѝ, щом ги жертва на "Пайнер" (за да може да участва на концертите) в периода, в който е взела решение да ѝ притежават повече нещата. Сега предстои да видим какво ще пусне. Аз не мога да разбера защо трябва да се обясняваш на платени тролове спящи във форума с единствената цел да пръскат от гадната си енергия ?! Не виждаш ли , какви подписи си слага и какъв е броя на негативните му коментари ,.пропити със злоба все едно му е откраднала парите . Това са болни мозъци за мен , ако въпросния трол не е платен . Ако е платен пак е жалък , но там по ще го разбера .. така че на такива постове отговаряй по същия начин, или по начин по-който да се съгласиш с него-нея. Човека търси внимание Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Що ми се видиш нервен? Направил си тема за хонорари, в която те направих за смях, защото се оказа, че между моята бланка и твоята има съвсем незначителни разлики и промяната е само при Фики и Галин. И вместо нахалник като теб, който половин година реве как бланката ми е менте да се гръмне и да се покрие, ти най-нагло отклоняваш темата и започваш да нарушаваш правилата, като сам е бламираш. На Кама не и трябват нови песни. Тя си има достатъчно хитове и утре ще ти ги покажа. Успокой топката, малко остана до утре.... ДА бланката ти е фалшива и то защото е добавена Камелия!! След като тя не присъства в нито една бланка тази година! Спора беше за нея, а не за Милица примерно.. Спри вече с тия фалшиви фактури, бланки, АМАН!! Да "платен" само, че не знам от кой..Пайнер едва ли помнят Камелия..вече си имат златната кокошка Деса.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 ДА бланката ти е фалшива и то защото е добавена Камелия!! След като тя не присъства в нито една бланка тази година! Спора беше за нея, а не за Милица примерно.. Да "платен" само, че не знам от кой..Пайнер едвали помнят Камелия..вече си имат златната кокошка Деса.. Камелия не е добавена, тя си седи там от 18 години и след като в края на юни приключиха почти всички ангажименти поети от Пайнер за нея, през юли е нормално да я няма. Но Пайнер обновиха бланката чак на 1 август и затова така се разшумя точно сега. А Деса бе добавена след Нова година, ако не си забелязал. Но ти такива неща не забелязваш, защото не ти изнася. Камелия присъства във всички пайнерски бланки до 1 юли, това е факт и не виждам какво има да го обсъждаме. Няма проблем да пусна тук и бланки от 2009-та, 2010-та, 2012-та, 2013-та и дори от 2014-та, след като съм пуснал от 2015-та. Навсякъде личи как бавно и полека хонорарът и си върви нагоре и няма никакви причини да не е така. При Кама всичко е предвидимо и нормално, а бизнес логиката е желязна. С Деса не е така, а и тя винаги е била с по-нисък хонорар от Кама. Ама винаги, дори когато и подариха "Певачка`2002". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Защо все с Деси Слава я сравняваш? Толкова ли недостижим връх е Деси Слава, че все ти е мерило? Остави жената на мира. Сега е в Пайнер и си има успехите, Камелия да му мисли, че нещата хич не вървят добре.Само от половин година не е в Пайнер и рейтинга й спадна главозамайващо. Тя си го изпя преди години: "Защо ме лъжат, нима не виждат ударих дъното със теб" :1000 (29): И понеже темата е за хонорарите: Защо този на Преслава не пада и защо никоя не я догонва? И то с по-слаби песни? Представям си ако беше пуснала някой мегахит като миналогодишния.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 И не няма клипчета от участия на Камелия, аз освен Луда по тебе и Защо повярвах, други не намирам..Защо Ли??? За да не се вижда спяща публика на Черна кръв и тем подобни бози.. Утре ще имаш клипчета всякакви бре. Повече от час мат`рял съм заснел преди малко, че сега се прибирам. И за хонорари ще си поговорим, няма проблем. Между другото, така както се представи Кама се оказа, че на 31 август е отново тук, ама на панаира. На полувремето по време на антракта я офертираха така убедително и с такъв умолителен поглед, че нямаше как да им откаже още веднъж. Разбираш ли ми романтичната мисъл или трябва да ти пусна клипчета, че да схванеш? А да, Ненчо Касъмов е взел панаира като миналата година. За Пайнер не знам дали ще остане място... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Защо все с Деси Слава я сравняваш? Толкова ли недостижим връх е Деси Слава, че все ти е мерило? Остави жената на мира. Сега е в Пайнер и си има успехите, Камелия да му мисли, че нещата хич не вървят добре.Само от половин година не е в Пайнер и рейтинга й спадна главозамайващо. Тя си го изпя преди години: "Защо ме лъжат, нима не виждат ударих дъното със теб" :1000 (29): Да, най - големите успехи в кариерата и! За почти един месец хвана половин милион в Тубата с новата си песен, в класациите и до топ 10 не се добра; дуетната и половинка е засрамена от неуспешния им дует, че няма и 2 месеца по късно прави с друга. Упсех до успех ги е наредила и гръмнала! :hahaha: :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Да, най - големите успехи в кариерата и! За почти един месец хвана половин милион в Тубата с новата си песен, в класациите и до топ 10 не се добра; дуетната и половинка е засрамена от неуспешния им дует, че няма и 2 месеца по късно прави с друга. Упсех до успех ги е наредила и гръмнала! :hahaha: :1000 (29): Айде поздрав, че си най-ранобуден.... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Айде поздрав, че си най-ранобуден.... :1000 (19): Как не им омръзна тази песен толкова години, не си го обеснявам... Иначе е голяма лисица, "Целувай ме" и "Изпий ме цялата" също ги наложи доста силно през годините, евала!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Да, най - големите успехи в кариерата и! За почти един месец хвана половин милион в Тубата с новата си песен, в класациите и до топ 10 не се добра; дуетната и половинка е засрамена от неуспешния им дует, че няма и 2 месеца по късно прави с друга. Упсех до успех ги е наредила и гръмнала! :1000 (29): Ахааа така значи... Зачитаме класациите само, когато можем да очерним някого... А че "Не го прави" беше един месец ТОП 3 в Сигнал, ТОП 5 в тримесечната класация и номер 1 в тримесечната класация за клипове... не важи, а? Направи 1 милион за 1 месец и продължава да бъде един от най-добрите и харесвани клипове на годината. В твоите очи- неуспешен? Песента все още я въртят по клубовете и има интерес към нея. 4 седмици номер 1 в Сигнал, номер 1 на първото тримесечие, ТОП 3 при клиповете на първото тримесечие, номер 1 в класацията на Планета... 5 милиона гледания за два месеца... Не важи, а? I'm your bitch - 58 000 за 10 дена. Все още никой не ми е посочил БГ хаус песен, която да направи толкова за такова време. Хайде, няма да ви припомням кой подпомогна успеха на "Болка в минути", че ще ви стане много... Междувременно, "Неповторим" направи 500 000 за един цял месец и го водехте голям успех, но "Започваме на чисто" (която влезе в ТОП 10, да уточним) с 500 000 за 3 седмици е провалът, а? Откога по-гледаната песен е по-голям провал от по-малко гледаната? Двойните критерии на Камелиевите са едни от най-забавните... За да не е постът спам- мен лично не ме интересува коя колко взима, защото съм убеден, че и двете да си нагласили нещата така, че да им е добре. По 7-10 участия на месец за по няколко хиляди... Някой хора печелят толкова за година, а те за една вечер- нека им е зле... И после тук феновете се избиват да доказват коя е с повече участия, коя взима повече и т.н... а всъщност и двете взимат достатъчно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 АХАХАХ айде пак клипче на "Луда по тебе" ::Д Боже дори вие признавате, че друг хит няма..Трагедията е пълна. Айде стига с тая песен?? Искам клипче на "Неповторим", "Усещам те още", "Престъпно е "????!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 АХАХАХ айде пак клипче на "Луда по тебе" ::Д Боже дори вие признавате, че друг хит няма..Трагедията е пълна. Айде стига с тая песен?? Искам клипче на "Неповторим", "Усещам те още", "Престъпно е "????!! Отиди на нейно участие и ще ги чуеш .. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Отиди на нейно участие и ще ги чуеш .. :1000 (30): Няма да стане.. Фокса е качил достатъчно..Там ясно личи провала на всички песни, освен тези от преди 15 години..За толкова фалшиво пеене и плейбек на места, мисля, че тея 2500 са й прекалено много... Нека почне да се прави разлика между ретро певачка и актуална певица. Ивана по тая логика разбива всичко, защото тя има най-много ретро хитове. Анелия, Гергана са същите..Как си представяте Анелия да отиде на участие и да пее само стари песни? Просто Камелия го прави по лесния начин, пее само стари хитове, така и баба знае.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Няма да стане.. Фокса е качил достатъчно..Там ясно личи провала на всички песни, освен тези от преди 15 години..За толкова фалшиво пеене и плейбек на места, мисля, че тея 2500 са й прекалено много... Нека почне да се прави разлика между ретро певачка и актуална певица. Ивана по тая логика разбива всичко, защото тя има най-много ретро хитове. Анелия, Гергана са същите..Как си представяте Анелия да отиде на участие и да пее само стари песни? Просто Камелия го прави по лесния начин, пее само стари хитове, така и баба знае.. Анелия отдавна изтърва коня, не виждам интерес към старите й песни (които са на светлинни години от днешните й бливочи).Гергана ..wtf?! Камелия е единствената, която успя да съхрани толкова песни ..това може да й се признае! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Fast,
3 реакции
Go to this коментар
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.