Venci Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ха-ха , а на концертите по селата , където няма вход и се плаща от общината , да не би да и дават 6 бона ??? Мисля, че ясно написах, че под 5 000 /т.е смъква 1 000/ не пада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Тя за това има по 1 участие на месец ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Мисля, че бях ясен. Няма начин Кама да е с различен хонорар от такива като Преслава и Галена, ако ще гъза да си съдерете, да твърдите обратното. Милион пъти ви казах, че Кама влачи народ в кръчмите и категорично прави най-якия купон, ако ще гъза да си съдерете, да ми говорите за Азис, Галин и Фики. Това са неща, подкрепени с хиляди линкове и клипчета през годините и няма да позволя на никой самозванец, да ми бута някакви смотанячки в Пайнер, които само си разхождат дрешките в клубовете, като дори приблизително равностойни на банкета, който "чипровската" спретва. Има си стойности, които не могат да бъдат променени, защото всеки е стигнал тавана си в този бизнес и отдавна се знае, колко може и дали може. Дрънкайте ми за гласове и трафик, но не се бутайте в клубните изяви, че от години не мога да видя такива освен на Галена и чат-пат на Галин и Теди Александрова. Няма проблем, да ми говорите за 2000 лева при Кама. Но ако ще го правите, то Преслава и Галена също са на толкова, защото предлагат същото, че и по-зле от Кама. Да, знам, че в София пеят по 40 минути и е възможно да искат отстъпки. Ама вие се насрахте с това да ми докарате Кама за 2 години от 6000 на 2000. Осъзнайте се.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Мисля, че бях ясен. Няма начин Кама да е с различен хонорар от такива като Преслава и Галена, ако ще гъза да си съдерете, да твърдите обратното. Милион пъти ви казах, че Кама влачи народ в кръчмите и категорично прави най-якия купон, ако ще гъза да си съдерете, да ми говорите за Азис, Галин и Фики. Това са неща, подкрепени с хиляди линкове и клипчета през годините и няма да позволя на никой самозванец, да ми бута някакви смотанячки в Пайнер, които само си разхождат дрешките в клубовете, като дори приблизително равностойни на банкета, който "чипровската" спретва. Има си стойности, които не могат да бъдат променени, защото всеки е стигнал тавана си в този бизнес и отдавна се знае, колко може и дали може. Дрънкайте ми за гласове и трафик, но не се бутайте в клубните изяви, че от години не мога да видя такива освен на Галена и чат-пат на Галин и Теди Александрова. Няма проблем, да ми говорите за 2000 лева при Кама. Но ако ще го правите, то Преслава и Галена също са на толкова, защото предлагат същото, че и по-зле от Кама. Да, знам, че в София пеят по 40 минути и е възможно да искат отстъпки. Ама вие се насрахте с това да ми докарате Кама за 2 години от 6000 на 2000. Осъзнайте се.... Фокси, не казвам, че Кама не е на 5 000 или 6 000.... говоря конкретно за клубовете, където и ти казваш, че изявите са по 40 минути и съответно и плащат 2200. Преслава и Галена знаем добре колко участия трябва да направят в конкретния клуб за да вземат пълен хонорар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Фокси, не казвам, че Кама не е на 5 000 или 6 000.... говоря конкретно за клубовете, където и ти казваш, че изявите са по 40 минути и съответно и плащат 2200. Преслава и Галена знаем добре колко участия трябва да направят в конкретния клуб за да вземат пълен хонорар. Не казвам нищо различно от това, че няма начин, разхождащи дрешки да ми взимат 2-3 пъти повече от Кама, след като тя ги прави диви и щастливи при прякото сравнение. Не може вече 2 години да се лае тук за нещо, което е невъзможно. Никой няма да плати, за плейбека на Преса 3 пъти повече отколкото, за живите изяви на Кама, ако ще земята да обърнат от Пайнер, да докажат същото. Това си им е медийна политика, с която просто си се хвалят сами и цакат конкуренцията. Винаги са го правили и никога няма да се откажат. Идете бре, идете и ги вижте. Не ходете само на тия дето харесвате. Идете да ги видите колко са жалки. Сравнете, направете изводи, опитайте да мислите и ще стигнете до заключение, че просто ви подиграват някакви си медийки, натягащи се на Пайнер, заради някакви имена, които отдавна нямат покритие на акциите си. Поне ти си бил на панаира и ги видя доста пъти? Нали виждаш, че между Преслава и Емануела, Алисия и Анелия, Емилия и Джена, Деса и Цура няма никаква разлика? Един и същ репертоар, едни и същи скучни паузи, едни и същи народни песни, едни и същи актуални песни на колеги, даже изкарват по един и същ начин на сцената я деца, я циганета да бичат кючеци, все едно един изпълнител пее в 8 поредни вечери. Какво мислиш, че е в клубовете? Същата простотия и в добавка, че повечето са и пияни, щото пиячката е без пари, като дрогата от кръчмата. Нали видя разликата между тях и Тони Стораро, Кама, Фики и да кажем Ивана преди години? Ми то от земята до небето и хората само гледат тъпо чудейки се как може да им ги хвалят, като само се разхождат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Хаха наредил Бездария до Преси и Галена хахаха Ар ю крейзи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ха-ха , а на концертите по селата , където няма вход и се плаща от общината , да не би да и дават 6 бона ??? Глория се договаря на събори и празници между 6 и 7 хилки. Като гледам я канят. Бях писал в началото на темата, че в Мизия на концерта по случай празник някакъв, са броили на Гло 7 бона, плюс всичко от което се нуждае. Програмата й е била 2 часа, разделена на две части с почивка. Кой както си постели... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Глория се договаря на събори и празници между 6 и 7 хилки. Като гледам я канят. Бях писал в началото на темата, че в Мизия на концерта по случай празник някакъв, са броили на Гло 7 бона, плюс всичко от което се нуждае. Програмата й е била 2 часа, разделена на две части с почивка. Кой както си постели... Уж много бедни общините, нямат пари, пък броят за участия на разни певици 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Уж много бедни общините, нямат пари, пък броят за участия на разни певици Там са парите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Никой нищо конкретно . Всеки си фантазира и говори според , както му е удобно . Значи един клуб не може да плати на Кама 5 бона , а бедните села броят на Ивана и Глория по 7 бона . Айде бе :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Никой нищо конкретно . Всеки си фантазира и говори според , както му е удобно . Значи един клуб не може да плати на Кама 5 бона , а бедните села броят на Ивана и Глория по 7 бона . Айде бе :Д На Ивана ѝ плащат в натура селскостопанска продукция - прасета, овце, крави. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 На Ивана Варела ѝ плащат в натура селскостопанска продукция - прасета, овце, крави. Така по-бива , по селата в кеш не плащат . :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Никой нищо конкретно . Всеки си фантазира и говори според , както му е удобно . Значи един клуб не може да плати на Кама 5 бона , а бедните села броят на Ивана и Глория по 7 бона . Айде бе :Д Аз говоря от гледна точка на това, че съм приятел с организаторите и знам подробности. За другите певици не знам. Говоря само за Глория. Тя няма нищо общо с Камелия, Ивана, Петкана и т.н. Нито някога е пяла на половин хонорар, нито е смъквала надолу нито нищо. А сега хем има музикална компания зад гърба си, хем си е продуцент, хем тя се договаря за хонорара си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Каквото и да си говорим Ивана и Глория си остават най-уважавани от всички възрасти, най-вече Ивана. И двете успяха през годините да изградят име, и като се каже поп-фолк, от певиците веднага да се сещат за тях. Хонорарите и на двете не падат от години, което явно не пречи на заетостта им и ги удовлетворява. Правят си сами песни, клипове, албуми, плакати, картички и всичко, което на другите им го дават наготово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Най-после, 2 години след като Камелия приключи с Пайнер, тук и в чалгата започнаха да се задават правилните въпроси и да се търсят истинските отговори. И никак не е случайно, че темата се повдигна от най-близкият кръг на Ивана. Да, все още фенчетата опитват да търсят някакво обяснение, като наивно опитват да стигнат до верните изводи по линията на най-малкото съпротивление и унижение, като решават, че причината е в 3 пъти по-нисък хонорар на Камелия. Но грешат кардинално, повтаряйки прясно подхвърлената им версия на Ивана, а не оценявайки бизнес логиката. Е, поне вече знаем, че в лагера на Ивана настроението е минорно. Май им дойде вповече и хонорара на Кама, и концерта с Весна, и модното дефиле в "японският" хотел, и този удар като с чук посредством колекцията на Вероника и предстоящото гостуване в "Шоуто на Слави" в четвъртък, и отзивите за "Минута живот", че и трафика му. Ивана познава този бизнес и в момента прави невероятен комплимент на Кама, като най-посре показа, че се дразни от успеха на Камелия след Пайнер. И не се дразни от кифленските снимки на "чипровската", от дефилирането по модните подиуми, а че тези дни Камелия мина кота "100", с официално обявени участия за 2016, а не сме преполовили октомври все още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Най-после, 2 години след като Камелия приключи с Пайнер, тук и в чалгата започнаха да се задават правилните въпроси и да се търсят истинските отговори. И никак не е случайно, че темата се повдигна от най-близкият кръг на Ивана. Да, все още фенчетата опитват да търсят някакво обяснение, като наивно опитват да стигнат до верните изводи по линията на най-малкото съпротивление и унижение, като решават, че причината е в 3 пъти по-нисък хонорар на Камелия. Но грешат кардинално, повтаряйки прясно подхвърлената им версия на Ивана, а не оценявайки бизнес логиката. Е, поне вече знаем, че в лагера на Ивана настроението е минорно. Май им дойде вповече и хонорара на Кама, и концерта с Весна, и модното дефиле в "японският" хотел, и този удар като с чук посредством колекцията на Вероника и предстоящото гостуване в "Шоуто на Слави" в четвъртък, и отзивите за "Минута живот", че и трафика му. Ивана познава този бизнес и в момента прави невероятен комплимент на Кама, като най-посре показа, че се дразни от успеха на Камелия след Пайнер. И не се дразни от кифленските снимки на "чипровската", от дефилирането по модните подиуми, а че тези дни Камелия мина кота "100", с официално обявени участия за 2016, а не сме преполовили октомври все още. Ъъ? Ивана да се дразни на Камелия, Ивана се интересува от Камелия? :1000 (29): Къде изобщо стана въпрос за нещо общо между двете? Ивана има достатъчно други ангажименти, за да се занимава с колежки. Никога не го е правила, още повече сега, когато се занимава с 1000 неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ъъ? Ивана да се дразни на Камелия, Ивана се интересува от Камелия? :1000 (29): Къде изобщо стана въпрос за нещо общо между двете? Познавам ви по-добре от вас самите. Знам какво да гледам и кога да гледам, особено като пише Тодоров. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Познавам ви по-добре от вас самите. Знам какво да гледам и кога да гледам, особено като пише Тодоров. Няма как да ме/ни познаваш толкова, колкото твърдиш. Вменяването на думи, факти и други подобни не ти е чуждо, така, че не ме учудва и този коментар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Никой нищо конкретно . Всеки си фантазира и говори според , както му е удобно . Значи един клуб не може да плати на Кама 5 бона , а бедните села броят на Ивана и Глория по 7 бона . Айде бе :Д Празниците на общините са веднъж в годината, те си имат бюджет (който не е никак малък) и решават за какво да го дадат. Клубовете канят по 3 певици седмично, демек осигуряват 156 участия годишно. Нормално е да има договорка за по-нисък хонорар. Да не говорим, че едно заведение при абсолютно никакви положения не може да избие такъв голям хонорар. Ако случайно го избие ще е от продажбата на наркотици или ще е почти на нула.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ъъ? Ивана да се дразни на Камелия, Ивана се интересува от Камелия? :1000 (29): Къде изобщо стана въпрос за нещо общо между двете? Ивана има достатъчно други ангажименти, за да се занимава с колежки. Никога не го е правила, още повече сега, когато се занимава с 1000 неща. Да бе да, точно Ивана когато я бутаха яко, винаги е гледала,особено когато я бутаха яко, да не би Камелия и Глория да изпъкнат повече, но си остана само с гледането към днешна дата. Изкуствена, фалшива, изпълняваше песни в името на славата(не че ги е искала или щото е много народна). Каква народност при тоя изрод. Сама се закопа в жаждата си за награди, за слава, за бясно бутане. ДИАМАНТИ на Неда Украден, беше обещана на Камелия, но отиде при Тлъстюша в последният момент... Няма да се учудя Ивана да се съгласява да пее за по-малко от реално обявеният й хонорар. Но се съмнявам Камелия да ходи на участия за 2000 лева - за 40 минути участие може и е нормално, но това да е хонорара й като цяло - абсурд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Какви обиди, какво чудо и каква злоба има в хората. Много жалко. И докато жената си пее, печели и пита оная работа, вие се тормозите и напъвате от нерви. За успокоение и по-малко мозъчни изтезания - поздрав с една от многото хубави и стойностни песни на Ивана и изобщо в българската музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Празниците на общините са веднъж в годината, те си имат бюджет (който не е никак малък) и решават за какво да го дадат. Клубовете канят по 3 певици седмично, демек осигуряват 156 участия годишно. Нормално е да има договорка за по-нисък хонорар. Да не говорим, че едно заведение при абсолютно никакви положения не може да избие такъв голям хонорар. Ако случайно го избие ще е от продажбата на наркотици или ще е почти на нула.. Ми щом са веднъж годишно , смятай каква им е заетостта по тея събори и колко такива участия правят за година - 10-20 ? Щото нали , те двете не са единствените които общините канят за празниците. И пак излиза , че не вземат и на половина на това, което примерно Камелия взема . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Да бе да, точно Ивана когато я бутаха яко, винаги е гледала,особено когато я бутаха яко, да не би Камелия и Глория да изпъкнат повече, но си остана само с гледането към днешна дата. Изкуствена, фалшива, изпълняваше песни в името на славата(не че ги е искала или щото е много народна). Каква народност при тоя изрод. Сама се закопа в жаждата си за награди, за слава, за бясно бутане. ДИАМАНТИ на Неда Украден, беше обещана на Камелия, но отиде при Тлъстюша в последният момент... Няма да се учудя Ивана да се съгласява да пее за по-малко от реално обявеният й хонорар. Но се съмнявам Камелия да ходи на участия за 2000 лева - за 40 минути участие може и е нормално, но това да е хонорара й като цяло - абсурд. Абсолютно. Още тогава Камелия , каза за кого първоначално беше Диаманти. Но тогава беше още кротка , не беше скандалджийката , която стана . Страшно нагла жена и лицемерна . Абсолютен варел . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Абсолютно. Още тогава Камелия , каза за кого първоначално беше Диаманти. Но тогава беше още кротка , не беше скандалджийката , която стана . Страшно нагла жена и лицемерна . Абсолютен варел . :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мъка, мъка голяма... Определено изнервя факта, че някои не смъкват под 5 000, а други се дават за 2 000.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Дори и да смъква на 2 хилки , прави 10 участия на месец и я боли гъза . А Варела ? Толкова ги прави за година . Нали се сещаш , че Мара беше на 6 бона . А мен лично много ме съмнява Варела да е н толкова , нямаш и доказателства, следователно спекулираш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Fast,
3 реакции
Go to this коментар
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.