Jump to content

Online: Галена - Да ти олекне

Fast

Препоръчани коментари

Музиката много ми харесва, супер яка и различна. Но текста според мен е слабото място, не се запомня, ще видим след няколко слушания, но не я виждам като голям хит. Видеото разбира се отново е на отлично ниво.

Сподели в други сайтове

• Отговори 92
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Музиката е просто брутално яка

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Зверска песен.Слаба като аранжимент и мелодия, но носи чувство.Изпълнението допринася.

Клипа има страхотни идеи, но за такъв слаб монтаж при нея не си спомням от "На две големи".

Сподели в други сайтове

Ще е като "Моето слабо място" - сумати отрицателни коментари защото е трудна за възприемане в началото и накрая мегахит. :girl_witch:

"Моето слабо място" е уникат, втора като нея няма да има. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Много ми хареса всичко, но мисля, че много бързо ще ми писне.

Можеше да пропуснат "като рак в кръвта" - нито е вярно, нито е редно да се пее за нещо, което хората не искат даже да го чуват.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Много ми харесва песента, различна е. Единствено при припева ми се струва, че можеше да е малко по-ударно, но смятам, че и така може да стане голяма зарибявка след още няколко слушания.

Клипът също е добър, но онези от миналата година като че бяха по-силни.

Сподели в други сайтове

Много ми хареса всичко, но мисля, че много бързо ще ми писне.

Можеше да пропуснат "като рак в кръвта" - нито е вярно, нито е редно да се пее за нещо, което хората не искат даже да го чуват.

Мен това също ме смути...Много неуместно.. :gun_bandana:

Галена сбърка МНОГО, че не клипира "Много си навътре"-потенциален 100% хит!

Иначе какво да кажа-Тя си е новатор в чалгата, хамелеона на тоя бранш от доста време..Има пари има и идеи, това също си е експеримент.

Сподели в други сайтове

Не ви ли прилича на песента на Цветелина Янева и Ищар?

Има и за тебе музика в мене ... :whistling:

Мерси, знаех си, че тази мелодия сме я чували.

Сподели в други сайтове

Песен: Музиката е типична за Драганински. Не е лоша. Галена за пореден път доказа, че вокално е кръгла нула! То не беше дране. Едва я изслушах докрай. И кога ще спре да пее за насилие? Не усеща ли, че почва да се изтърква?

"Като рак в кръвта" :mf_surrender:

Клип: Доста е скучен, но има няколко яки визии взаимствани от Instagram.

3.5/6 за проекта.

Сподели в други сайтове

Музиката е уникална, но от текста нищо не се запомня даже след три слушания. Клипът не ми харесва, малко прилича на "In Control" :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Вие нормални ли сте? Как ще наречете това "слаба песен" ? Има убийствен саунд, със сигурност ще се превърне в един от големите хитове на Галена. Клипът за сметка на предния е по-изчистен, но изключително заснет с вкус, усет и нюх. Просто няма слабо от години. За пореден път доказа, че чалгата се държи на нея.

Сподели в други сайтове

Много чувство има в изпяването (и напъване). Много по-добро попадение от "Една жена". Много ми харесва. Но намирам за неуместно да се пее за такива болести. Съжалявам. Толкова много хора се борят с тая гад, тя ще ми я възпява. Брутално гнусно.

Сподели в други сайтове

Доста слабо. Мисля, че изпълнението е най-слабо. Банално... нищо нечувано от Жалка. Мелодията има нещо приятно, но е някак постна.

Не вярвам да се наложи.

Като рак в кръвта... това е най-жалката фраза евър в текст на песен. Дъното. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Не ви ли прилича на песента на Цветелина Янева и Ищар?

ахахах, на музиката на едната можеш да пееш другата - едно към едно са...:)

Сподели в други сайтове

И от тука е крадено.

Как ти ги ражда главата, не знам. Аз не видях нито един кадър, който да е краден в клипа на Галена, нито един. :1000 (29):

И само да ти кажа, че да публикуваш пръв песните на Галена, да търсиш откъде крала и откъде не крала не те прави нищо друго, а фен.

Сподели в други сайтове

клипа изобщо не трябваше да изглежда по този начин, нито пък да се появява сега. Но така или иначе преди няколко дни се появиха снимките на Риана за рекламата на Пума, на които тя е с подобни визии и очевидно са решили да го пуснат сега

1208162_1078920812160810_644213242_n.jpg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...