Gabriela Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Музиката много ми харесва, супер яка и различна. Но текста според мен е слабото място, не се запомня, ще видим след няколко слушания, но не я виждам като голям хит. Видеото разбира се отново е на отлично ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Музиката е просто брутално яка Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Айде на хитаааааааааааааааа :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Зверска песен.Слаба като аранжимент и мелодия, но носи чувство.Изпълнението допринася. Клипа има страхотни идеи, но за такъв слаб монтаж при нея не си спомням от "На две големи". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Ще е като "Моето слабо място" - сумати отрицателни коментари защото е трудна за възприемане в началото и накрая мегахит. "Моето слабо място" е уникат, втора като нея няма да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Много ми хареса всичко, но мисля, че много бързо ще ми писне. Можеше да пропуснат "като рак в кръвта" - нито е вярно, нито е редно да се пее за нещо, което хората не искат даже да го чуват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Много ми харесва песента, различна е. Единствено при припева ми се струва, че можеше да е малко по-ударно, но смятам, че и така може да стане голяма зарибявка след още няколко слушания. Клипът също е добър, но онези от миналата година като че бяха по-силни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Не ви ли прилича на песента на Цветелина Янева и Ищар? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Много ми хареса всичко, но мисля, че много бързо ще ми писне. Можеше да пропуснат "като рак в кръвта" - нито е вярно, нито е редно да се пее за нещо, което хората не искат даже да го чуват. Мен това също ме смути...Много неуместно.. Галена сбърка МНОГО, че не клипира "Много си навътре"-потенциален 100% хит! Иначе какво да кажа-Тя си е новатор в чалгата, хамелеона на тоя бранш от доста време..Има пари има и идеи, това също си е експеримент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Не ви ли прилича на песента на Цветелина Янева и Ищар? Има и за тебе музика в мене ... Мерси, знаех си, че тази мелодия сме я чували. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Слаб клип,слаб текст, средна песен но нищо иновативно, винаги от Галена очаквам многооо повече . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 29 Author Report Share Публикувано Февруари 29 Песен: Музиката е типична за Драганински. Не е лоша. Галена за пореден път доказа, че вокално е кръгла нула! То не беше дране. Едва я изслушах докрай. И кога ще спре да пее за насилие? Не усеща ли, че почва да се изтърква? "Като рак в кръвта" Клип: Доста е скучен, но има няколко яки визии взаимствани от Instagram. 3.5/6 за проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Музиката е уникална, но от текста нищо не се запомня даже след три слушания. Клипът не ми харесва, малко прилича на "In Control" :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Вие нормални ли сте? Как ще наречете това "слаба песен" ? Има убийствен саунд, със сигурност ще се превърне в един от големите хитове на Галена. Клипът за сметка на предния е по-изчистен, но изключително заснет с вкус, усет и нюх. Просто няма слабо от години. За пореден път доказа, че чалгата се държи на нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Много чувство има в изпяването (и напъване). Много по-добро попадение от "Една жена". Много ми харесва. Но намирам за неуместно да се пее за такива болести. Съжалявам. Толкова много хора се борят с тая гад, тя ще ми я възпява. Брутално гнусно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Клип: Доста е скучен, но има няколко яки визии взаимствани от Instagram. 3.5/6 за проекта. И от мойта тема с графиките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 "като рак в кръвта" :mf_surrender: Тая нормална ли е?? :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Доста слабо. Мисля, че изпълнението е най-слабо. Банално... нищо нечувано от Жалка. Мелодията има нещо приятно, но е някак постна. Не вярвам да се наложи. Като рак в кръвта... това е най-жалката фраза евър в текст на песен. Дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Не ви ли прилича на песента на Цветелина Янева и Ищар? ахахах, на музиката на едната можеш да пееш другата - едно към едно са... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 29 Author Report Share Публикувано Февруари 29 И от тука е крадено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 И от тука е крадено. Как ти ги ражда главата, не знам. Аз не видях нито един кадър, който да е краден в клипа на Галена, нито един. :1000 (29): И само да ти кажа, че да публикуваш пръв песните на Галена, да търсиш откъде крала и откъде не крала не те прави нищо друго, а фен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Много ми хареса! Галена не ме е разочаровала от години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 А на мен ми напомня на ''We found love'' на Riri.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 клипа изобщо не трябваше да изглежда по този начин, нито пък да се появява сега. Но така или иначе преди няколко дни се появиха снимките на Риана за рекламата на Пума, на които тя е с подобни визии и очевидно са решили да го пуснат сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Много слаба песен, изпълнението е потресаващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.