Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 92
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Интересна песен, в стил Преслава отвсякъде.

Стила на Преслаба? :roll1: Че тя и стил ли има? :laughing: Такива коментари определено ме развеселят. Това по-скоро е стила на композитора, но не и на Преслаба.

П.С. И по повод гласовите данни на лидерките - не може всички да са ала Бейонсе и Преслаба, а и в световен мащаб не всички са можещи, но предлагат качествена продукция като тази тук.

Потрес. Не ми харесва изобщо. За първи път ми се случва с проект на Галена. :mf_surrender:

Толкова емоция има в тази песен, че мога да я слушам нонстоп... Клипът допринася още повече за въздействието...

Галена вече тенденциозно с всеки проект докарва до крайни фази на лудост хейтърчетата... :1000 (33): но колкото и да лаете, нейното НИВО за останалите (вашите) в жанра е недостижимо.:notworthy:

От първата секунда си знаех, че е на Драганински ;) А като звучене и настроение, мелодията пък ми напомня на Преслава - "Ако ще да боли" :) Просто стилът на композитора си личи....А мен този стил много ми допада, клипът също не е никак за подценяване. Само текстът няма как да ме грабне, особено това за рака - наистина е безкрайно неуместно, но не очаквам кой знае какви умствени възможности от Галка, за да осъзнае това.

Клипът въобще не ми го възхвалявайте! Супер евтиния е! Пеента ми скучнее като цяло, но нека да видим. Галена само отдавна е почти нула... Няма ли Серджота, Фикита, Костита и т.н. е замряла...

Не съм я спрял. Така трябва да звучи тахи музика през 2016г. Има нещоо много драматично в изпяването (липса на глас и напъване) ама е ефективно.

ако беше забавила клипа с един ден сигурно и от тука щяхте да я обвините, че е крала :3fdb8960598fa63e:

Песни в този стил искат малко време. Може би Преслава с Моето слабо място беше късметлийка, но и там отне доста докато песента се наложи, затова й си остана без клип.

Аз също не приех песента от първите слушания, но пък заради ефектния (и не много скъп) клип си позволих още няколко гледания - е, днес вече си я свалих на телефона! Наистина песента носи много драматизъм, много готин бийт, много готин текст. Отново да кажа за клипа - разкошен. Галена от години ни е показвала,че знае какво да прави и с 2, и с 200. Не е важно колко пари е изкарала,а как и какво е поднесла. Много високо ниво отново като режисьорска работа, танци, поведение пред камера - никоя не е толкова добра, колкото нея... И тук не говорим само за артистизъм, а за цялостно поведение, камерата я обожава, без значение с какво и как е облечена и направена. Чалгарките не могат да разберат,че не е само до садо-мазо тоалети и чекнене, а до харизма, грация пред камерата. Пак казвам - от попфолка няма друга с такова адекватно поведение пред камера, като световна певица е!

Песента ще се наложи, няма къде да иде - както се наложи друга страхотна песен Не го прави на Деса.

Галена да продължава с експериментите, с високото ниво на работа, с неуморния купон по участия и въобще да не се коси за награди.

Ето какво може "лидерката" ви без купени гледания. Чак ми е жал за нея.

Точно Галена ще си купува гледания след като нейните песни в последните години са най-големите хитове. 100 пъти повтори, че Галена може само толкова без купени гледания. Досада е, братче, спри се.

А не може ли песента да има по-малко гледания от "Пантера" например, защото не е хит като нея? Почва много да ме нерви как не се разсъждава. Нагласяте си постовете спрямо това дали харесвате изпълнителя. Първо проверяваш дали ти е любимците, после си формулираш тезата, така че да е срещу него, ако не го харесваш, и чак след това търсиш евентуално ако съществува нещо, което да е в нейна подкрепа. :1000 (20):

В началото не ми допадна особено,а в момента ми е любимата песен. :Vishenka_05:

Супер ми е въздействаща и мога да я спра :)

Много тъпа и елементарна песен, даже онази баналната "Една жена" е по-добра.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...