Venci Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 С клиповете няма грешка, ама нещо последните й песни никак не ме грабват, да не кажа изобщо. Някаква жестока какафония, която може и да е модерна, не знам, но по никакъв начин не ме впечатлява и не ме кара да си я пусна пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Над хиляда палеца за час. Има интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Над хиляда палеца за час. Има интерес. Все пак говорим за Галена, не за Татяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Все пак говорим за Галена, не за Татяна. Интерес ще има, защото е Галена и защото видеото е много добро, но е факт и че песента е изключително слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Звученето на песента е много яко. Вие свикнахте с еднаквите мелодии и сега като излезе нещо различно не можете да го възприемете. Браво на Галка за експеримента, дано й се получат нещата. П.п. единствената ми забележка е това "като рак в кръвта", за такива неща не се пее, особено без повод. С толкова неща можеше да замести тази фраза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Според мен заглавието трябваше да е различно, например "Черна котка" Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Чак е жалко как след всяка нова песен и клип на Галена все се появяват два-три ника от "нейните" да я оправдават, разясняват и т.н. Сега визиите на Риана са виновни... Що не приемете, че не може всеки път да й се получи? Просто песента е брутално слаба, изпяването трагично, а текста покъртително тъп и неуместен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Брутализъм за пореден път! П.С. "За пореден път доказа, че чалгата се държи на нея" - Много добре казано, чушка.! Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 На мен не ми харесва. Музиката е интересна, но текстът е слаб. Видеото също не ми допадна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Не ми харесва кви ги върши Галена след "В твоите очи". От "Стара каравана" насам пуска само претоплени манджи. Не може да поддържаш нивото, което си стигнал и искаш да надскочиш, с такива песни. И то с конкуренция, която ти е заявила в лицето, че й е "дошло времето да те мачка". С чувани неща много бързо ще изпадне зад борда. Трябва да наблегне повече на музиката, отколкото на клиповете. Неадекватния избор на песни за Арената даже не ми се коментира... За тая новата песен... Хубаво е, че разнообразява от чалга звученето, ама тва е слабо и вече чувано. Драганински направи една успешна нечалга за Преса и оттам чалгарките - юруш. Като на Пашев баладата за Коцето. Един изкара нещо успешно и различно и другите като копирна машина... Текстът и изпяването - еми нищо особено. Тва с рака е отвратително. :1000 (10): Не знам как може да използваш такава тема с комерсиална цел!? В клипа има яки визии, артистична Галена и дотам. Супер много ми приличат някои сцени на "Elastic Heart". Добре, че сме само началото на годината. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Радвам се, че Галена направи песен И с такова звучене, огромното разнообразие в репертоара ѝ е сред основните оръжия пред всички други. По-особена песен е, но мисля, че ще стане хит след първоначалната си странност. Клипът е много силен, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Страхотно звучене! Много ми хареса. Клипът също ми харесва много, макар да ми липсва нещо малко, но не знам какво. Браво. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Добра е музиката, но би ме впечатлила, ако не беше вече направена от Цветелина Янева и Ищар, които са се справили по-добре, особено вокално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Песента си е "Музика в мен 2", но все пак доста ми хареса, вложено е чувство. Единственият минус е неуместната фраза за рака - разбирам, че се стараят да са оригинални, но все пак има граници, които не трябва да се прекрачват и теми, на които не им е мястото в комерсиална любовна песен. Клипът е добър, макар да не е толкова впечатляващ, колкото други нейни видеа - също като песента, и той носи емоция, допадна ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Възмутително е да възпява една от най- тежките болести, от която ежедневно си отиват хиляди хора по света... Иначе и визуално, и като саунд не съм впечатлен. Слаб проект. Очаквам до края на месеца да пусне и нещо по- фолк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Да , това с болеста и мен ме шокира . Веднага да го сменят с нещо друго , до като е време. Иначе отново клип на световно ниво , отново много добри визии . Песента е в линията на Драганински , на мен ми харесва това хаус звучене . Нямаше такъв тип песен в репертоара си . Но наистина много скоро след предната песен , не разбирам защо след като е хит . Навътре в мен не трябва да остава без клип , това е брутална песен !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Автор на музиката и аранжимента на “Да ти олекне” е Владислав Драганински, а текстът е дело на Мариета Ангелова. За стилното и оригинално видео певицата се довери на професионализма на режисьора Николай Нанков и оператора Мартин Чичов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Песента няма нито едно споделяне, сред моите фейсбук приятели, което за Галена си е скандално. На мен също не ми допада. Не й ли омръзна да се мята като риба на сухо по клиповете й? Да не говорим колко ми прилича на Цветелина Янева от "Видимо изневерил" в една от визиите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Песента няма нито едно споделяне, сред моите фейсбук приятели, което за Галена си е скандално. На мен също не ми допада. Не й ли омръзна да се мята като риба на сухо по клиповете й? Да не говорим колко ми прилича на Цветелина Янева от "Видимо изневерил" в една от визиите. И аз бях на същото мнение, ама викам да не се изложа нещо :1000 (29): На места адски ми прилича на Цура. А при мен във фейсбука ми са я споделили, но само 2-ма човека и то са фенове на Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Интересна песен, в стил Преслава отвсякъде. Трябва ми време да й свикна, но при всички положения ми допада повече от "Една жена". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Зариби ме, но е слаба. Много слабо парче! "Навътре в мен" и "Една жена" са по-яки. Трябваше да пусне "Аз съм жената", а не тази... Клипа е як, но далеч от нивото на "Една жена". Второ слабо парче на Галена за тази година.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Опитала се е да направи нещо като "Моето слабо място", но не й се е получило, определено.Основното,което й липсва е гласът,мелодията е приятна.Видеото е добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Типичен пълнеж за албум, по-скоро е слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Цял ден на работа ми беше в главата, страхотна! Това "като рак в кръвта" само на мен ли не ми прави такова впечатление? В смисъл, това си е метафора... не е изпяла "Да живее рака в кръвта" Не мога да го кажа с професионални термини, но нещо в клипа ме дразни как е заснето, някак на криво, не на място, на моменти камерата мърда.. нз, все едно senuj е държал айфонЯ и е снимал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Мисля, че ще стане страшен хит! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.