DevilWish Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 Песента е като тази на Анелия - "Аз съм Дяволът" за която претендираше. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ами еднакви са. Просто дявола е по-забързан, но и много по-яка песен от това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Добър кавър е направил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Това ме плаши! Какъв е този стоп кадър за корица? Болни хора.. Иначе смотан текст, евтин аранжимент, кофти сцени в клипа... Грам не ми хареса. Много плоско и вяло ми звучи. Тя и тази на Анелия не ми харесва ама това ми е съвсем зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Харесва ми....доста...екстра е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Доста добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тази музика и изобщо песен ми е непоносима във всички варианти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Отвратително изпълнение! Това, изпято от някой пеещ, можеше да е много силно парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Оффф, оригиналната мелодия си е от песен на ABBA, от ABBA взели сърбите, оттам Анелия, оттам тоя, аман. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Те ще се избият за някаква тъпа песен - как изобщо са се сетили да окрадат това нещо? И двете версии не са лоши, но свършили ли са се мелодиите, та опират до това? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.