Mr. Greshen Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 Нецензурирана версия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Супер яка и свежа песен този път! Хареса ми! И видеото е забавно и те танцуват добре, получила се е! Само ми се искаше това трио да има друго име, така все ще ми напомнят за една от любимите ми песни на Алисия. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Харесва ми песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Наистина е много яко това парче, браво. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Бре, хубава е песента. Тия не могат да пеят, но поне се е постарал екипът. Харесва ми частта с рапирането, тази е и най-симпатичната, но са слабачки като цяло. Парчето има хитов заряд. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Харесва ми частта с рапирането, тази е и най-симпатичната, но са слабачки като цяло. Парчето има хитов заряд. И на мен тя ми е най-симпатична! Харесва ми иначе парчето, но все пак не ми се вярва да се задържат като група много дълго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Какви са тези измислените. Изобщо не ми харесва. Все по-зле отива попфолка с такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Страшна песничка! И клипа е много добър, предния им проект също ми допадаше. Само не разбрах, кое по точно е цензурирано ? Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Брутална! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.