Carlos. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Доста е добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Не те избират в Гласът на България ( Понеже са българи там и слушат само ЧУЖДА музика ) - отиваш при Оцко и показваш че мноого са се объркали ! Браво ! В Гласът на България беше пълно с цигани в последните сезони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 :mf_surrender: Не знам как са я направили в клипа, но тук има ужасен глас и визия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Само на мен ли ми прилича на Гоца Божиновска? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Много якa! Ако беше изпята от Яница.... щеше да мине успеха на "Ебати и боклука". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 В Гласът на България беше пълно с цигани в последните сезони. Да не забравяме и ужасната роксана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Абе това си е хит. Гледам и Оцко вече 10 хиляди абонати има.. добре е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Отдавна песен от първо слушане не ми беше харесвала! Супер здрава е, браво! Успех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тая песен е била според мен за княгиня Яни,точно в неин стил е.Би сразила конкуренцията,ако я беше изпяла тя,но сигурно оци като си е тръгнал от пайнер си е взел песента и Яни е плакала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Не знам за кой е била песента, но определено от всички издадени песни от компанията на Оцко, тази предизвика най-голям бум.В момента оглавява топ 40 във вбокс, като измести Алисия, Галена, ДесиСлава и Галин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Само на мен ли ми прилича на Гоца Божиновска? Хахахах, има нещо. Само че на мен повече ми прилича на Ели Кокино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Хахахах, има нещо. Само че на мен повече ми прилича на Ели Кокино. На мен ми прилича на по-хубава версия на Ани Хоанг. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не мога да я възприема тази. Антипатична ми е. Колкото до песента - една от най-слабите на Оцко. Звучи ми като някакво демо. Текста е под всякаква критика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тъй като песента се коментираше тук много онази вечер, днес реших да я сваля и да й дам шанс - е, отново не ме впечатлява. Ужасно много подобен глас и пеене като Даяна, все едно нея слушам; много обработен гласец и ужасни беквокали на припева, няма толкова дразнещи втори гласове на края на фразите. Явно името й е познато от риалитито и затова има гледания във вбокс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Отвратителен текст! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Аз пък тази песен я преоткрих. В началото хич не ме впечатли, но след като я засякох няколко пъти по Оцко ТВ и се заслушах много ми хареса ритъма. Текстът не е нищо кой знае какво, но поне не се пее за някакви простотии както в повечето напоследък... Мацката в клипът са я докарали така, че хич да няма едно с едно с реалността(където е мега зле), но поне изглежда нещо различно от старите ни писнали муцуни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Това има хитов потенциал, но едва ли ще бъде забелязана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.