Fast Публикувано на Март 8 Report Share Публикувано на Март 8 Вие сте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Преслава - Аматьорка Татяна - До три Галена - Раздавай се (Единствената нейна песен в телефона ми) Теди Александрова - Чалга пеперудки Кристиана feat. djordjano - Цяла нощ Илиян - Дупе за милион Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Това, определено! И "Чалга пеперудки" също... толкова сигурно никога не съм плюл песен в началото, а така ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Всичко от Адриана, Чалга пеперудки и Аматьорка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Моля Fаst да напише обяснение за хората, които не разбират смисъла на темата, и ще редактирам първия пост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 guilty pleasure = виновно удоволствие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 guilty pleasure = виновно удоволствие Не е правилно да се превежда буквално в случая. Това си е английска фраза и няма превод на български. Аз лично бих го обяснил като да харесваш нещо, което не се очаква да ти харесва, и дори да те е срам от този факт, но все пак да му се кефиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Не е правилно да се превежда буквално в случая. Това си е английска фраза и няма превод на български. Именно затова съм я написал на английски в заглавието на темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Мен лично няма песен, която да ме е срам, че харесвам! А нещо като "виновно удоволствие" както сте го определили, човек никога не бива да чувства, защото по този начин може и да се самоунищожи! :1000 (29): По-скоро не съм очаквал и в началото съм оплюл самата песен и съм бил скептичен към нея. Такива песни за мен в последния месец са "Чалга пеперудки" на Теди Александрова и "Всичко знаеш" на Джена, а в момента са едни от най-слушаните в плейлистата ми. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Галин - "Момче без сърце" Фики - "Стига" Фики - "Бум" Милко Калайджиев - "Точилка" Роксана и Силвър - "Петък, събота, неделя" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Определено простотийките на Теди А и Роксана Чок пара също съм я слушал поне няколко пъти и не мога да си обясня дали е някаква проява на мазохизъм, дали ми е толкова абсурдна, че ме забавлява, дали е някаква форма на харесване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Адриана - Зная, зная Роксана - А така така Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Адриана - Зная, зная Тази забравих да я спомена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Роксана - Няма слабо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Теди Александрова - Чалга пеперудки Нищо нейно не слушам, това е изключение Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Почти всичко излязло напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Преслава - Аматьорка Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Скадалните видеоклипове на Яница - "Вземай задължително", "Всичко чуждо пожелаваш" и "Върнах ти го". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Роксана - Няма слабо Да, а вече ми е един от любимите кючеци. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 "Чалга пеперудки". Това е най-бруталният случай. Другите се преживяват. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Аз не бих казал, че имам неща, дето да се срамувам, че ги харесвам, поне не в поп-фолка, където границата между "качествено" и "некачествено" е на практика несъществуваща. Все пак някои долни песньовки, които съм хранил, пък после се е оказвало, че ми допадат, са "Бум", "С мене да вървиш", "На тебе не отказвам", "Аз съм дяволът" и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 (редактирано) Теди Александрова- Чалга пеперудки Валдес- Рибна фиеста Руслан Мъйнов- Катеричка рунтавелка Редактирано Март 11 от mimchyyy9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 --- Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Емануела - 20 лева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Цялата чалга ми е гилти плежър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.