Chris Публикувано на Март 9 Report Share Публикувано на Март 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Силвър не е ли в Хит Микс? Учудвам се че Пайнера и е разрешил да направи feat. с него. Песента е пълен боклук. Дори не е мастерирана като хората. Текста сме го слушали. Клише отвсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Силвър не е ли ви Хит Микс? Не е. Що не ми зарежда? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 9 Author Report Share Публикувано Март 9 Не е. Що не ми зарежда? И на мен вече не ми зарежда през мобилното приложение, но през браузъра върви ОК. Така беше и с предния клип на пайнер и малко по-късно се оправи. Все още не е качена във вбокс, иначе щях да пусна линк и от там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Не е. Що не ми зарежда? Клипа е бъгнат. Ето mirror https://u.pomf.is/rfjpmj.mp4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Готина е песничката, пак ще стане мини хитче. Но Татяна просто си изглежда евтино и това е - клипът е много аматьорски монтиран, като от 2006. Текстът не ми е много мелодичен, на места като че ли е наблъскан и това малко дразни на първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 На Оцко ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 На Оцко ли е? Май не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Толкова стерилен инструментал не бях чувал от Оцковите бълвочи през 2014. Ужасна, ужасна песен. То няма мелодия. И Татянче, прекалено одъртяла си за да имитираш /и то несполучливо/ Теди Александрова. Краварката сама ли си е писала текста? Курви, рога, духай го???? Направо съм отвратен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Не ми харесва. Единствено "До три" от новите ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 На Татяна текстовете са всичко онова, което изниква в съзнанието ми когато чуя думите "Кифла" и "Чалга". Предните 2 поне бяха добри, тази също има нещо хващащо, но като цяло е по-слаба... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Като цяло нищо ново и интересно не ни предлага Тотито ... за пореден път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Песента е на Велислав Драганински. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Много добре изглежда Тоти тяло със суитчъра, браво. Песента е постна, текста на повечето места не се разбира и не знам от пеенето ли е или е смесена зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Много зле. Тая жена в стремежа си да е актуална какво ли не възпя вече. След "голямото сърце отдолу" какво ли се учудвам. Няма да го пусна вероятно втори път това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Песента е на Велислав Драганински. срам !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Много зле за пореден път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Всичко е много яко, само да не участваше Тотя! Ако не беше Силвър и зарибяващата музика проекта ще е на дъното! Само заради това давам 5+ като оценка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 От текста нищо не разбрах,музиката е яка,видеото скука,красива Дилена :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Супер яка е песента! Ще стане хит като предните и. Клипа си е като всички други нейни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Еми толкова беше. Тотя пак тръгна надолу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Всичко е много яко, само да не участваше Тотя! Ако не беше Силвър и зарибяващата музика проекта ще е на дъното! Само заради това давам 5+ като оценка. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Татяна изглежда супер, но песента не ми хареса. Едва разбирам какво пее... Без Оцко, тя и Яница се връщат при треторазрядните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Много ме кефи, мисля, че ще мине успеха на "До три" Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Татяна изглежда супер, но песента не ми хареса. Едва разбирам какво пее... Без Оцко, тя и Яница се връщат при треторазрядните. Татяна - да! Яница - не! Тя доказа, че може и без Оцко! По темата: Музиката е много добра! Прекалили са с текста! Татяна е хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.