Само_мене_нямаш Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 последните й няколко песни бяха добри, тая няма да си я пусна втори път... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Нямаше да разбера, че е на Велислав. Много е различна за него, но е в стилът на Татяна и Силвър. Харесва ми! Пореден силен проект за Татяна. Дано има успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Отвратително е "това"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Не съм го очаквал това от Татяна, ама е мега яката песен. И сега изглежда 100 пъти по-добре отколкото в началото на кариерата си. Поздравявам я. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Абсолютно дъно . Жена на дърти години да пее текстове за малолетни курви . Нали беше голяма моралистка , къд е е сега бидиферката да а оправдава . Отврстителна песен , просто след Да сме квит се вижда голям спад , ма то не става с всяка песен да случиш ... А и Оцко го няма вече . Няма да споменавам че се е опитала да бъде (отново) Алисия , но е толкова скована и несинхронизирана , че пак буди смях .... Жалка работа ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Аве взе да ми писва от незадоволени и комплексирани лелки на по 40 да ми пеят за е*ане, копелета, духане, кучки и да се носят в садо-мазо или тийн стайлинг. Егати дъното... Драганински се е поизложил, но вярвам че това са искали от него, след като го няма Оцко - същото темпо и бийт и е изкарал от архива семпъл от нещо неиздадено на Паришева. Не го обвинявам момчето, защото знам как работят. Едни казват - дай нещо ново, ще експериментирам; други казват - искам копие на стил Оцко защото нямам друг шанс. Ужасен текст. Клип за 2,40 лв. с ДДС. Къв е тоя Силвър и трябва ли да се вълнуваме от участието и кариерното му развитие не знам... Пайнер да ги стяга малко с кавъри от Сърбия и Гърция, че работата е трагична. Доста неща са накупили от Гърция, нямам търпение да ги пускат, че поне малко музикално разнообразие ще има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Абсолютно дъно . Жена на дърти години да пее текстове за малолетни курви . Нали беше голяма моралистка , къд е е сега бидиферката да а оправдава . Отврстителна песен , просто след Да сме квит се вижда голям спад , ма то не става с всяка песен да случиш ... А и Оцко го няма вече . Няма да споменавам че се е опитала да бъде (отново) Алисия , но е толкова скована и несинхронизирана , че пак буди смях .... Жалка работа ! Защо да я оправдавам, имаш си мнение, написал си го, какво още искаш? Твърде незначително ми е какво мислиш, че да се занимавам с глупости. Парчето ще е хит с или без твоето одобрение. Съжалявам. Аве взе да ми писва от незадоволени и комплексирани лелки на по 40 Така като я гледаш едва ли точно тя е незадоволена, или съдиш по себе си? Каква е тая тъпня дето си написал, изкажи се за песента, не си и в леглото, че да казваш каква е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Скука...треторазрядно парче от треторазрядна 'певица' . Втори път няма да го пусна това...хитче :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 последните й няколко песни бяха добри, тая няма да си я пусна втори път... +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Ето заради такива подобия на песни ме е срам и гнус, че все още слушам тая музика. Колко трябва да неуважаваш себе си като изпълнител/творец, че да си пускаш без проблем т.нар. песен, в чийто текст има думи като "ку*ка", "духане", "средни пръсти", "копеле" и т.н. И по-скоро къде е г-н Продуцента и как въобще се позволява подобно нещо да види бял свят. Виждал/а ли си си подписа? В него има жени, танцуващи по долно бельо. Много са ви двойни стандартите. Че Тотя е дъно - дъно е, но никой в тази музика не е морален. Това е комерсът - щом на кифлите им се слушат наредби по "другата жена" - това се предлага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тези песни няма да изкарат жанра от дискотеката, нещата отиват на зле. Не е лоша за купон, но кифленските текстове вече много започнаха да ме дразнят. Не казвам, че трябва да се правят само балади, но е време да се поеме в друга посока. Татяна изглежда много добре иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Голяма тъпотия. Тази година е тотална трагедия всичко! Много, много зле! И това ако не знаех, че е на Велислав Драганински, веднага бих си помислил, че е на Оцко. Представям си Татяна: Искам да ми направиш песен в Оцко стайл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Бива си я, мен много ме кефи, но няма да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Поредната яка песен на Татяна.Все серия от готини песни,браво Слушам си я постоянно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Най-успешната песен на Татяна в кариерата и. Повечето злобари писали в темата трябва да си изтият коментарите от срам месец по късно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много е яка, браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.