asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Като изключим текста и преиграните физиономии на Тоти, докато танцува, всичко ми харесва. Звученето е различно и готино, зарибява и те кара да танцуваш. Всичко със Силвър става хит. По-различна е от предните, като мелодия, което много ме кефи, изпяването също е готино. Единствено от такива текстове ми е писнало още преди 2 години сигурно... Едно и също дъвчат. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Какво по-жалко от жена на 30+, която се прави на 16-годишна кифла? Дъното на чалгата не е от 90-те. Ето това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Ужасна песен, нищо не разбрах от текста. Единствено частите на Силвър са готини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Супер яка и свежа е, поредният хит на Татяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 хаха Велислав прецаква втора чалгарка, а ако знаете каква мелодия е дал на Преслава за "Чуплива и влюбена" ще получите инфаркт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 хаха Велислав прецаква втора чалгарка, а ако знаете каква мелодия е дал на Преслава за "Чуплива и влюбена" ще получите инфаркт. Който каквото си поръча. Той не прецаква никой, те сами си го правят. А коя е първата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Който каквото си поръча. Той не прецаква никой, те сами си го правят. А коя е първата? Мда, Галена е искала песен тип "Моето слабо място", но получи копие на "Музика в мене". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 1625066[/url]'] Мда, Галена е искала песен тип "Моето слабо място", но получи копие на "Музика в мене". Ахахаха радвайте това е 1 провал на Галена последните 4-5 години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Какво по-жалко от жена на 30+, която се прави на 16-годишна кифла? Дъното на чалгата не е от 90-те. Ето това е. нарича се критическа възраст Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 хаха Велислав прецаква втора чалгарка, а ако знаете каква мелодия е дал на Преслава за "Чуплива и влюбена" ще получите инфаркт. Какво значи, че композиторът прецаквал някого - ти нямаш ли уши да чуеш какво ти предлага авторът. Това е голям боклук, дори до края не го изслушах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 хаха Велислав прецаква втора чалгарка, а ако знаете каква мелодия е дал на Преслава за "Чуплива и влюбена" ще получите инфаркт. Личи си когато една песен е правена без желание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Мда, Галена е искала песен тип "Моето слабо място", но получи копие на "Музика в мене". Говориш пълни глупости! Песента на Галена е била на Фики но тъй като той не беше решил какво прави с нея я взе Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Най-интересното в песента е алелейкането на Silver, а във видеото кадрите на стойката-пилон ( :1000 (29): ).Останалото е абсолютна скука :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Какво по-жалко от жена на 30+, която се прави на 16-годишна кифла? Дъното на чалгата не е от 90-те. Ето това е. Тя гони 40така вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Тя гони 40така вече. И? Трябва да се засяга ли от нещо като гони 40-те? Щом може да изглежда толкова яко на 40 трябва да се каже БРАВО, а не да се плюе. Не виждам нищо лошо във визията й в този клип. В стремежа си да сте плюнки както винаги, понякога не се виждате кви ги дрънкате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Ето заради такива подобия на песни ме е срам и гнус, че все още слушам тая музика. Колко трябва да неуважаваш себе си като изпълнител/творец, че да си пускаш без проблем т.нар. песен, в чийто текст има думи като "ку*ка", "духане", "средни пръсти", "копеле" и т.н. И по-скоро къде е г-н Продуцента и как въобще се позволява подобно нещо да види бял свят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Ето заради такива подобия на песни ме е срам и гнус, че все още слушам тая музика. Колко трябва да неуважаваш себе си като изпълнител/творец, че да си пускаш без проблем т.нар. песен, в чийто текст има думи като "ку*ка", "духане", "средни пръсти", "копеле" и т.н. И по-скоро къде е г-н Продуцента и как въобще се позволява подобно нещо да види бял свят. Олееее, край. Ти тея думи не си ги чувал и никога не си ги казвал. Много морални, много засрамени, миличките те. П.п. Песента много ме изненада, защото демото не подсказваше за нещо подобно, но явно включването на Силвър е разчупило песента в този и вариант. И все пак това искат младите хора, а песента гарантира настроение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Олееее, край. Ти тея думи не си ги чувал и никога не си ги казвал. Много морални, много засрамени, миличките те. П.п. Песента много ме изненада, защото демото не подсказваше за нещо подобно, но явно включването на Силвър е разчупило песента в този и вариант. И все пак това искат младите хора, а песента гарантира настроение. Прекалено гнусно и вулгарно е всичко в проекта, съжалявам! Ти знаеш, че харесвам Татяна, но когато не пее подобни глупости! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Явно Татяна не вижда друг начин да ѝ забележат песните, ако не пее за кучки, боклуци, как ще ошамароса другата жена, тя да го духа и да се маха, за да може копелето да е само за нея. Изглежда се е вдъхновила от Теди с рап частта и като цяло цензуриране на някви неща, ама не знам, при Теди е някак по-автентично, щото е набрала на колежките, дето не ѝ понасят успеха, тук личи как е изкуствено направено да скандализира и не мисля, че чак толкова трябва да се прекалява с жаргона. Възможно е да стане популярна, ама не бих казал, че ме кефи. Супер са ми изтъркани тия теми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Музиката като за Драганински е слаба и АДСКИ ПРИЛИЧА на Оцковата....бях сигурен, че е Оцко... Като цяло приятна музика, но текста е МЕГА ЗЛЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Прекалено гнусно и вулгарно е всичко в проекта, съжалявам! Ти знаеш, че харесвам Татяна, но когато не пее подобни глупости! Еми слушай тогава "Тежко мина младостта", а тази я остави на хора, които искат просто да се забавляват на нея, не е правена за да бъде оценена от светските критици все пак. Постави се на мястото на Татяна, опитвала е много неща, а щом напоследък и се получават нещата е съвсем естествено да следва тази линия, все пак жената иска да има работа, а работа е в дискотеките, а там знаем какво е вървежно. И все пак и се е получило това, което е искала да направи. Когато беше на 20 се държеше като леля, сега се радвам, че е свежа и разчупена, има много енергия в нея и мен лично ме кефи на макс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Еми слушай тогава "Тежко мина младостта", а тази я остави на хора, които искат просто да се забавляват на нея, не е правена за да бъде оценена от светските критици все пак. Постави се на мястото на Татяна, опитвала е много неща, а щом напоследък и се получават нещата е съвсем естествено да следва тази линия, все пак жената иска да има работа, а работа е в дискотеките, а там знаем какво е вървежно. И все пак и се е получило това, което е искала да направи. Когато беше на 20 се държеше като леля, сега се радвам, че е свежа и разчупена, има много енергия в нея и мен лично ме кефи на макс. Айде само да спреш със затапките на ниво 1ви клас. Научи се да приемаш чуждо мнение. Татяна само може да си мечтая някога за песен като "Тежко мина младостта", която е по-популярна от всичките и комерсиални боклуци, които бълва, а да не говорим за "Написано с любов". Въобще, нека не започваме отново спора Райна-Татяна, защото едната винаги е била и ще бъде на светлинни години пред комерс-робинята, дори повече и една песен да не пусне. Айде със здраве! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Еми толкова беше. Тотя пак тръгна надолу. +++ и аз така мисля. Предните 2 бяха готини, но това нещо не става ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Какво толкова обсъждате Райна-Татяна? Едната сега е на дъното с поп-фолк кариерата си, но има златни години със златни хитове. Другата след 10 години мъчене, чак през пролетта на 2015 видя що е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Харесва ми песента, свежа е. Отново в стил Татяна, но е по-различна от последните и. Дано има успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.