mitak_94 Публикувано на Март 11 Report Share Публикувано на Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Страхотно е парчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Никак не е лоша всъщност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много хубава балада,браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не е някоя забиваща балада, която да се задържи сериозно, но пък не е лоша. Въпреки че ми звучи малко познато. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не е зле, но нещо не ме хваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Страхотна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 На мен много ми харесва, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Песента е добра, но прави гршка с това че не залага на нея, а толкова приказки говореше за тази балада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 След малко мастер.... зарибявка е песента, от няколко дни я въртя нон-стоп. За първа балада е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не е някоя забиваща балада, която да се задържи сериозно, но пък не е лоша. Въпреки че ми звучи малко познато. И на мен ми звучи познато, има части в мелодията, които мисля, че съм ги чувал другаде. Обаче песента е много хубава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не е зле, но нещо не ме хваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Супер е песента. Мелодия, аранжимент, текст, изпълнение - всичко е на ниво. Не е класическата сърцераздирателна балада, но пак грабва доста. Чух нея, после Емилия и Борис, после баладата на Коцето и накрая "В твоите очи". Представете си поне половината песни в жанра да бяха подобни, нивото щеше да е неизмеримо по-високо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ами хубава е, но не знам... липсва ми нещо. Но мисля, че след няколко дни ще ми хареса повече и ще си я слушам често. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много тъпа, безидейна песньовка. Всички знаем, че на живо никога няма да може да я изпее, въпреки че е супер елементарна композиция. Сигурно с месеци се е драл в студиото за да я докара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Сигурно с месеци се е драл в студиото за да я докара. От 2 години говори за нея - смятай. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много семпла песен..3 години бил я правил..а изглежда като скалъпена за 1 ден и като текст и като музика...И наистина от чупки, стойки и муцки как не се изморява...най-голямия позьор евър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Малко мрън-мрън баладка, без кулминация ... но пък браво, че разнообразява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 текст: Лора Димитрова и Йордан Ботев музика: Галин и Николай Пашев аранжимент: Николай Пашев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не е зле, но не ме хваща. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Искал е той да направи разбиваща балада, но не му се получи. Текста е леко изтъркан. Да кажем, че е по - добре от "Душа", но е много по - зле от "Болка в минути" ... примерно. Като цяло не ти се иска да си прережеш вените, ей това е, което куца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 И аз смятам като горните. Даже е лигава песента, текстът е глупав. Малко прилича на Хало на Бионсе и на още някакви на Лилана, Филева. Можеше да пусне нещо сериозно като Perje-Milan Stankovic или Стан-Отан агапас. Звучат по-мъжки и по-тежки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Сега видях, че тази песен е обявена май месец 2013. И въпросът ми е-това ли правиха 3 години? От лятото нон стоп говори, че тази песен му е най-силната, най -много ще залага на нея... и изведнъж излиза половин година по-късно с тв версия от концерт. Малко странно. Иначе е приятна за слушане, куплетите най-вече. Самата музика на припева е много позната, не знам наистина как, но просто явно е по-елементарна като композиция. Текстът доста ми напомня на De fevgo. А този роботизирания глас, който все повече се доближава с този на google преводач-а, просто се губи всякаква емоция с това преработване. Лично за мен песента е хубава като идея, но просто няма енергия и емоция в нея. А за тв версията- аз не мога да разбера защо един път не излезе наистина да се раздаде от сърце, да пее там колкото може и наистина да се изкефи. Всеки път е с премрежените погледи, муцките, тежките въздишания и не знам си още какво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Баладите на Андреа са арии пред това. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Да дойде при мен Галинчо и всички ще искат да си режат вените след текста, който съм му подготвил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.