FikLena Публикувано на Март 13 Report Share Публикувано на Март 13 Свалих репутацията на Христина и получих 3 дена бан и 8 минуса - http://www.ramania-bg.com/index.php?autoco...3&mid=19895 Две неща са жизнено важни за спамерчетата : любимата им певица и репутацията във форума. И тъй като нито ми дреме за чалгарките, нито ще тръгна да плюя която и да била изпълнителка, ще тряскам минуси на поразия, а ако прекалите - и чести и продължителни почивки. Да си знаете! И докато съм на темата, някой готин форумец иска ли малко плюсчета? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Аман от тебе. Това да не ти е психодиспансера ? Вовеки да ти се забрани влизането тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Трябва да си благодарен че още не са те баннали пермаментно, защото натам отиват работите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Даже и малко ти е..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Надявам се DivaPantera да се е запознал с администраторските права, за да прави тази тема и да говори. По принцип Фикленчето не ме кефи и наистина е хубаво да му забранят влизането. Сега, не знам цялата история, дали наистина Христина злоупотребява или не, но ако наистина го е направила е хубаво, че прави даже тема, за да види momo все пак и да има някакви наказания. Но пак казвам, все пак е хубаво Фиклена първо да се информира за правата, ако го е направил - нека темата стои и momo види. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Даже и малко ти е..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Всеки има право да цъка минуси, не виждам нищо нередно. Колкото до бановете - те са си заслужени. Всяко модераторско действие се следи, така че е безмислено да се пускат такива теми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари