FikLena Публикувано на Март 15 Report Share Публикувано на Март 15 Митко Димитров: Аз съм по-консенсусна личност, за разлика от някои наши изпълнители Собственикът на "Пайнер" - инж. Митко Димитров, коментира отсъствието на някои изпълнители вечерта след церемонията по връчването на Годишните музикални награди на Планета ТВ. "Вълнението е огромно, напрежението също, който издържи... В крайна сметка това е като едно състезание и не трябва да има сърдити. Трябва да е стимулиращо, трябва да е нахъсващо, трябва да е красиво, пък трябва да е и като шоу" - каза той пред камерата на Канал 3. По повод ширещото се мнение, че шефът на "Пайнер" определя наградите, г-н Димитров заяви: "Не, има си гласуване, ние се съобразяваме с публиката. И овациите на публиката при обявяването на номинациите са един критерий за това, че са обективни наградите". За постигнатите добри резултати от съвместната работа на продуцента с изпълнителите доказателство са многобройните им изяви. "След като в тези трудни времена за България и за българите, нашите изпълнители имат участия, това е най-голямата наша награда и признание за това, което правим" - подчерта Димитров. Относно липсата на Галена собственикът на най-голямата музикална компания у нас призна: "Тъжно! Аз не зная дори по каква причина е тази липса, но сигурно е основателна според нея. Ще видим". Митко Димитров е категоричен, че най-високото отличие е "Музикален идол" и обясни: "Певица на годината и "Музикален идол" са почти еднакво големи награди, но завършваме с "Музикален идол", което е обединяваща награда - като певица, като стайлинг, като визия и артистичност. Това е идол за младото поколение. Това е най-голямата награда, но според мен! Всеки си я приема по свой начин, включително и публиката. Според нас "Идол" е най-голямата награда, защото с нея приключваме концерта. Който е "Идол", той завършва концерта с хубаво шоу и т.н.". По повод на това дали има някакви пререкания с някои от изпълнителите като Галена, която отсъства от церемонията, шефът на "Пайнер" каза: "Мога да споделям и да споря за ред неща с изпълнителите и те си имат свое мнение. Някой път то е продиктувано от различни фактори и е много фрапиращо в сравнение с моето мнение. Аз съм по-консенсусна личност, за разлика от някои наши изпълнители". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Нищо съществено не каза,както винаги.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 "има си гласуване, ние се съобразяваме с публиката" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Това няма да спре скоро. Този път няма как. Без изявление на Пайнер няма да стане. Прекалено голям е скандала, за да утихне бързо. И колкото и да тролят "преслините" в рамания, за да изглежда, че нищо не се е случило, навън хората са бесни. И всеки, който влезе в дискотека и види приема на последните песни на Преслава ще разбере, за какво иде реч. Има много по-хитови от нея. Има много по-атрактивни от нея. Има много по-търсени от нея. Единственото, което я крепи е матрицата на Пайнер, в която няма значение дали се напрягаш, щом снасяш достатъчно на шефа. Тези статии, че е платила кеш 100 000 са пълни глупости. Защото тя си е платила много повече, при това съвсем законно и нормално, чрез договора си с Пайнер. Кога тези невежи в медиите ще се сетят да питат за ПРОЦЕНТЧЕТО? Там е заровено кучето и винаги е било там. Така бе по времето когато Деса стана "Певачка`2002". Така, когато Ивана 4 години беснееше като №1.... 2003, 2004, 2005, 2006. Същото се повтори с Преслава след това, с Галена, дори с Анелия, на която никой тук не коментира бройката участия и никой дори не се учудва защо са толкова много. Само аз помня, че си преподписа новия договор с Пайнер точно, преди да я направи Митака "Певица`2012". Кога ще се сетят да питат за ПРОЦЕНТЧЕТО тези в медиите, за да не са толкова изненадани, от очевидни неща? Кога, кога...? Да се самоцитирам първо, че да им се обръща съдържанието на стомаха, на едни тролчета и тук и къде ли не из нета, по въпроси за чалгата. :1000 (19): Така де, когато г-н Фокс каже, че без изявление на Пайнер това няма да спре, то естествено, че се случва точно така. Което от само себе си говори, че г-н Фокс първо се чете внимателно, после се осмисля какво е казал, а чак тогава се изразява мнение, което след сериозни размисли, може са премине в критично такова. Бих казал, че в този цитиран пост съм посочил много точно къде е заровено кучето още от 2000 година. С интервюто си обаче, за медията на Делян Пеевски (Канал 3), Митко Трендафилов Димитров, по-известен с артистичният си псевдоним "Пайнера", стряска чалгарската общност с признания, за които и аз не подозирах, че може да направи. След това интервю, аз вече нямам и капка съмнение относно избора на Камелия, да не подпише нов договор с Пайнер преди година и половина. Дори аз, който имам доста канали, за вътрешна информация не предполагах, че сривът на чалгата е толкова сериозен. Щом Митака изтъква, като цел и постижение №1 във фирмата си, за 2015 година..... наличието на участия, за изпълнителите си..... според мен е редно, дори моя милост, да има милост, към сриващият се бизнес на г-н "монополистът". Защото, в година когото не си имал турне, не си имал юбилеен концерт, изгонили са те най-позорно от договорен и заплатен концертен подиум, не си успял да напълниш и наполовина с 40 изпълнители зала, която театрали, рокери, евъргрийни и Николина Чакърдъкова пълнят до дупка, то приказките на г-ца Камелия Владимирова Вескова и на г-н Фокс "Видински" от последните 5 години намират реална стойност на меродавни, след тези признания пред камерите на Канал 3, на леко подийналият бивш законодател в лекия жанр, на българския шоубизнес. Не трябва да сме толкова жестоки към наследството на сем. Димитрови, защото ако продължаваме така тук, респективно неговите изпълнители в медиите, то със сигурност ще докараме някои мини инфаркт на господина, на достолепната възраст от 63 години. В тази връзка, малко съм ядосан на г-ца Камелия Вескова, че никога в тези последни 5-6 години не спомена никъде, за тези нерадостни и безперспективни бъдещи новини за чалгата. Прословутата и фирмена коректност, като онази за желанието на спонсора на турне`2004, за която мълча цели 11 години дори, след като напусна Пайнер доведе, до ей такиви излишни препирни, в които аз видно бях главен герой 10 години. Ако примерно бе споменала рекета от страна на M-TEL през 2004 година, върху горкият подпийнал днес възрастен мъж, аз никога не бих седнал да се карам принципно с поне 2000 души, за някакви критерии, тиражи, участия и обороти, а още тогава щях да знам това, което днес е очевидно - никой никаква публика не брои за жива и лично този наквасеният пенсионер реди всико, само според своите вкусове и пристрастия. Днес същата "чипровска" мадама ми изглежда още по-яка и още по-принципна от когато и да било, след като за около половин година разбрахме най-важните неща за чалгата, които се криеха близо 20 години и ги разбрахме от нея и от г-н Шефа на Пайнер. Донякъде и мъката на колегата инженер опитвам да разбера, защото онази "чипровската" го остави да агонизира цели 20 години и да крие истината от хората, като я гледа винаги виновно, когато стане въпрос за критерии. Колко ли му е било вътре на Митака, че през цялато време Камелия не каза на хората най-важното, а го остави да дерзае 2 десетилетия, докато бардака на който е шеф лъсне пред хората. Как само си ги запази тези неща за себе си и тихо се оттегли като видя, че в тази фирма просто изстискват лимона като за последно и бъдеще няма. Не е нужно вече да се чудим и на киселата физиономия на Преслава на наградите преди дни, които са като диагноза, за очевидният край на шоуто, което започна с едни подобни скандали, някъде преди 15-16 години. А господин Пайнера, така като спомена Фреди и онази песен за шоуто, което трябва да продължи не знаеше ли, че без Фреди шоу няма, а с "Куин" бе свършено? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Митака, сам си ги научи да мрънкат за награди и да угажда на всяка, ако беше малко по строг шеф да ги беше научил на ред. И ако не беше гафа с Мара и имаше награда за концерта на Глория, наградите щяха да са едни от най-обективните до сега. Колкото до Галена-намаза малко ПР, но нищо няма да се помни до месец, а тя ще извинява на шефаа и ще обяснява колко обича Преслава. Общо взето тя губи от омразата на феновете на Преслава, който са най-многобройните в бранша... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 А господин Пайнера, така като спомена Фреди и онази песен за шоуто, което трябва да продължи не знаеше ли, че без Фреди шоу няма, а с "Куин" бе свършено? .... без Камелия шоу няма, а с "Пайнер" е свършено! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Вижда се че не му е приятно да лъже Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Толкова е изкуствен и фалшив , че няма и накъде . С тая неадекватна усмивка , кого се опитва да заблуди ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 На тоя пенсионер вече и виаграта не му помага. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Пропускате най-същественото ..а именно, че носи от 3 кладенеца вода на Галена и обяснява как е взела най-голямата награда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Колкото до Галена-намаза малко ПР, но нищо няма да се помни до месец, а тя ще извинява на шефаа и ще обяснява колко обича Преслава. Общо взето тя губи от омразата на феновете на Преслава, който са най-многобройните в бранша... Галя да се извинява на Пайнера? :1000 (29): По скоро той ще и дължи извинение, защото му треперят крачката като чуе за нея особено сега ако наистина реши да ражда и да ги остави за известно време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 На дъртьо лъжите вече не му се отдават! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Кога е излязъл този нов клип или инфо за клип? “Живей” на Галена и Преслава с ново видео/ ВИЖ Какво правят тези идиоти в Димитровград? Две седмици мълчаха, като си мислеха, че всичко ще утихне, а вчера Митко Димитров с панически ход извика Пеевски да помощ, като му пусна интервю след наградите през "Сигнал+", за да не личи колко е отчаян от мълчанието на Галена. Защо Делян "Прасето" не излъчи това интервю, след наградите? Нали затова е пратил там репортери? Как така две седмици слушахме как всички медии говорят, че Преслава и Фики са големите победители, а от вчера имаме кризисен PR лично, за пръв път, след 2002 година, лично от Митко Пайнера? Какво не ни казвате, господа продуциращи от Димитровград? Идиоти, тръгва ли си Галена или не? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Кога е излязъл този нов клип или инфо за клип? “Живей” на Галена и Преслава с ново видео/ ВИЖ Какво правят тези идиоти в Димитровград? Две седмици мълчаха, като си мислеха, че всичко ще утихне, а вчера Митко Димитров с панически ход извика Пеевски да помощ, като му пусна интервю след наградите през "Сигнал+", за да не личи колко е отчаян от мълчанието на Галена. Защо Делян "Прасето" не излъчи това интервю, след наградите? Нали затова е пратил там репортери? Как така две седмици слушахме как всички медии говорят, че Преслава и Фики са големите победители, а от вчера имаме кризисен PR лично, за пръв път, след 2002 година, лично от Митко Пайнера? Какво не ни казвате, господа продуциращи от Димитровград? Идиоти, тръгва ли си Галена или не? По този начин Пайнера се опитва да и каже да се стегне малко и да "живее" . Поне аз така го виждам. Вече ще умре за тази награда за певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 По този начин Пайнера се опитва да и каже да се стегне малко и да "живее" . Поне аз така го виждам. Вече ще умре за тази награда за певица. Аз от 2 дена виждам само едно, а ти не знам къде гледаш. Две седмици (14 дни) Пайнер не обелваха и дума, а от вчера тотална медийна атака с цел да се обясни на такива като теб, че Галена е взела голямата награда, че тя трябва да закрива, че за Пайнер Преслава не важи през 2015-та, а само Галена. Ти имаш ли идея, че 14 години Митко Пайнера не е коментирал награди и не се е обяснявал, като ученичка със смразена усмивка, както в това забавено интервю, само с 14 дни? Да го повторя ли пак, за да разберете коя е №1 според Пайнер за 2015 година? - ГА-ЛЕ-НА. Пак.... ГА-ЛЕ-НА. Четете ли? - ГА-ЛЕ-НА.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Интервюто е качено в YouTube от Деси Жаблянова на 11.03, но явно никой не го беше гледал до вчера. Иначе по Канал 3 не знам кога са го излъчили. Вчера то се появи първо тук от един потребител, а след час цъфна и в Сигнал. ПО-скоро Сигнал четат какво става тук, отколкото Митко да е впрегнал всички побратимени медии да му пускат интервюто вчера, ама знае ли човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Интервюто е качено в YouTube от Деси Жаблянова на 11.03, но явно никой не го беше гледал до вчера. Иначе по Канал 3 не знам кога са го излъчили. Вчера то се появи първо тук от един потребител, а след час цъфна и в Сигнал. ПО-скоро Сигнал четат какво става тук, отколкото Митко да е впрегнал всички побратимени медии да му пускат интервюто вчера, ама знае ли човек. И аз съм на същото мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Според мен толкова нямат продукция, че спамят със стари неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Това видео ме убива.. :1000 (29): Галена явно наистина е на косъм, такива извинения и обяснения не си спомням да е имало някога.Отделно факта, че толкова време няма премиери, а има готови неща намирисва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Според мен г-н Димитров е доказан бизнесмен, но онзи нюх, който имаше преди много години някак си му липсва. Състоянието на музикална компания Пайнер към днешна дата, а бе имат нужда от нови и свежи лица (имам предвид) освен изпълнители, така и в ръководството, че нещо в последно време им куца....иначе за 26 години на пазара наистина се задържаха и си останаха лидер. А си спомням едно време, как през месец излизаха сборни компилации и какви ли не игри пускаха, но тогава бяха други времена, нямаше интернет, всеки си купуваше албума на любимата си певица. Плакати, картички, Нов фолк, а пък да не говоря за сборните концерти, които правиха. Беше фул, публиката жадна от малките до големите. Това липсва към днешна дата....и дано да има малко промяна, че от няколко години тъпчат на едно място и това на мен не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Беше, беше, беше..... във всички статии се говори, че Пайнер беше нещо. Ама нещо г-н инженера не казва, защо само той се мисли, за консенсусен? И защо повечето му изпълнители не споделят неговата "консенсусна" природа, главно относно "консенсуса", около Преслава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Защото ако някоя от тях си отвори устата и чичо Митко ще я изгони и да се спасява, а пък както споменах според мен не си прави пиар човека...просто решил да каже няколко думи на въпросната журналистка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Защото ако някоя от тях си отвори устата и чичо Митко ще я изгони и да се спасява, а пък както споменах според мен не си прави пиар човека...просто решил да каже няколко думи на въпросната журналистка. Това е тема за изказване на Митко Пайнера. Пише се само по нея или следва БАН. Не бъди като някои други тук.... свиквай бързо, нямаш много време толеранс. По темата: Тези вицове, които се разпространяват от години, за всемогъщият шеф, вече не са актуални. Това интервю го показва идеално. Митко Пайнера е гузен. Очевидно жестоко ранен, за липсата на своята уж голяма победителка Галена и не може да прикрие разочарованието си, от сриващият се имидж на церемонията и бизнеса му. На амбразурата бяха и други медийни подлоги на Пайнер от последните дни. Днес е ред на Дани Милев. С това, окончателно рухва мита, за онзи продуцент, който реди всичко. Последно той бе на ниво есента, преди концерта на Пайнер. Най-значимото в изказването му тогава, в което бе сигурен, че залага ще е пълна беше: - Нямаме отношения с нея, към днешна дата! След това е просто смешен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.