МачуПикчу Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Марта е супер подмолна, затова ме изкефи казаното от Албена. Защо трябва да й мълчи? Каква е Марта? Да не е нещо повече от нея? Всеки получава това което заслужава, не е безпричинна шегата от страна на Албена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Кого изгониха тази вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Кого изгониха тази вечер? Алекс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 100 Кила е победител в първи сезон на шоуто у нас. Честито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 100 Кила е победител в първи сезон на шоуто у нас. Честито. Още в началото си мислех, че ще бъде или той или Рут... не знам защо. Поздравления все пак, заслужаваше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Алекс е моя победител! Албена много ми хареса! Рут е амбициозна, но трудно работи в екип. Марта ми беше лицемерничка. Много бързо изгониха яките хора като Алекс, Калин, Денди и се изгуби интереса. Дано все пак има следващ сезон но хората да гласуват за отбора победител всяка седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Алекс е моя победител! Албена много ми хареса! Рут е амбициозна, но трудно работи в екип. Марта ми беше лицемерничка. Много бързо изгониха яките хора като Алекс, Калин, Денди и се изгуби интереса. Дано все пак има следващ сезон но хората да гласуват за отбора победител всяка седмица. Не знам защо... но само чакам Преслава да напише: "Гледайте ме в Звездни стажантиииии". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Дано да няма следващ сезон на това циганско, нагласено и малоумно предаване! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари