Jump to content

Online: Райна - Написано с любов

Препоръчани коментари

• Отговори 61
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не знам защо, но мелодията ми напомня на нещо на Каризма.

Все още нямам мнение след първото слушане, но мисля, че ще е поредната едноседмична песен..

Някой знае ли на кой са вокалите към края?

Редактирано от preslavarocks
Сподели в други сайтове

Песента е много истинска, приятна и музикантска, далече от клубовете, но близо до сърцата!

Чувстващите хора ще я оценят! УСПЕХ!

Сподели в други сайтове

Хубава Райна и приятен клип, но песента не ме грабна. Текстът ми е много незапеваем. Разбирам посланието му иначе.

Като цяло песента е доста бозава. Да, далеч е от фолка и може би е искала да докара някакво поп шлагерно звучене, но на мен не ми звучи добре. Провлачена и безинтересна е. Твърде монотонна!

Разбрахме, че Райна си прави каквото на нея й е кеф и не й пука особено за чалга кариерата обаче да вземе да се стегне и да направи нещо по-ударно и модерно, че започва да дразни. Младо хубаво момиче а ми напомня на баба ми!

Сподели в други сайтове

Тези стари улици, назад ме връщат в моите дни,

колко много страници с добри и лоши спомени..

Хиляди решения,ту верни,ту прибързани,

безброй вълнения побра сърцето ми..

Наивно влюбвах се, без ум оставах..

Често правех глупости и сто пъти летях и падах..

Каква ли аз не бях, преминах през какво ли не..

Дори да се боях, не го показах-не!

И ''РОЗА'' бях и ''ТРЪН'' в очите,в този мой живот,

но даже лошото в дните си спомням с любов..

Не бих изтрила даже ред, да го сменя с друг,

не съжалявам и за ден, от дните си дотук..

Времето ме промени, но не съвсем, но не съвсем,

и до днес животът ми е пъстър, луд, неукротен..

Зная, че зад ъгъла ме чакат хубави неща,

още по-вълнуващи от всичко досега..

Ще ме разтърси пак любов голяма,

с времето едно разбрах, че краен срок за нея няма..

И пак бих тръгнала и срещу вятъра дори,

щом моите пътища повтарят ми - ВЪРВИ!

ДОБРО И ЛОШО съм видяла в този мой живот,

но даже лист във него няма, без думата любов..

Дори най-тъжните си дни бих преживяла пак,

те правят още по-добри, добрите дни след тях..

Сподели в други сайтове

Интересен аранжимент, не е лесно смилаем проект. Райна си е индивидуалист, обаче всичко, което прави, е красиво и ми допада. Клипът е свеж.

Наистина липсва онази песен, която да е избухваща, такива трудно и рядко се правят.

Да продължава да бъде себе си - това се оценява много повече. Предполагам, че няма да представлява проблем да се слее с масата, но никой не иска това от нея.

Успех на парчето.

Сподели в други сайтове

Най-добрият проект на Райна от доста години насам. Голямо БРАВО! :Vishenka_05:
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Кое му е ужасът? :mf_surrender:

Много е хубава песента даже и най-накрая някой се усети да снима в Хърватия, ходиха из Гърия, из Турция, Сен Тропе - никой не се сети да иде да види какви гледки има по Адриатика. Много хубаво видео. Качествен проект, нормално да не се хареса.

Сподели в други сайтове

Браво, Райна! Направи за пореден път показно на всички маркантилни ку*ки в чалгата какво значи един изпълнител да твори и да изразява себе си, чрез музика, която харесва и най-важното чувства. Разбира се, че няма да е нито най-големия хит, нито най-пуската по баровете, нито най-гледаната, но целта на Райна всъщност не е и такава. Докато едни си купуват награди, гледания, фалшив ПР, аз се радвам, че Райна е една от малкото, на които не и пука какво е вървежно в момента и предлага подобни шедьоври. Ако и останалите и колежки започнат да ТВОРЯТ, а не да робуват на комерса, нещата в чалгата ще се променят коренно в много по-добра посока.

Клипът е страхотен също. Сниман е в Италия. Не мога да спра песента, това за мен е най-силният проект излизал от началото на годината. Нямам думи. Благодаря ти Райна, за музиката, която правиш. Единствено заради теб продължавам да слушам тази музика, в която цари еднотипието, злобата, завистта, комерса, пошлостта и т.н. Определно им направи клизма на всичките псевдно певачки. С този проект показваш как се прави музика и как трябва да изглежда поп-фолка през 2016. Да се гледат и да се учат. Мачкай!!! :Vishenka_05:

п.п. Лятото ще си пусне и динамичното парче!

Сподели в други сайтове

Кое му е ужасът? :mf_surrender:

Много е хубава песента даже и най-накрая някой се усети да снима в Хърватия, ходиха из Гърия, из Турция, Сен Тропе - никой не се сети да иде да види какви гледки има по Адриатика. Много хубаво видео. Качествен проект, нормално да не се хареса.

Не е ли в Бари, Италия сниман?

Сподели в други сайтове

Просто чудесна песен! Много смислен и истински текст, който няма как да не се оцени от хората, които харесват такива песни. Интересна и много различна, определено Райна е индивидуалист, което винаги ми е харесвало в нея. Прави музика и неща, които и на нея да се харесват, но и на хората, които я обичаме и слушаме години насам. Клипът е красив, а Райна още повече. Не е хитът, който трябва и ще вдигне хората, но е песен, която ще се слуша с удоволствие и сърце, това е същественото за проекта.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Най-добрата продукт на Райна от доста време насам! Много повече ми харесва от ''Няколко рокли''.

Като разбрах, че песента е на Крис Кей очаквах нещо ужасно като ''Нищо лично'' и подобните негови ''песни''. Тази обаче е много различна.

Най-добрата песен от началото на годината лично за мен.

Текста е много добър и различен. Песента излъчва меланхолия каквато няма от много време в попфолка. Поради факта, че песента е толкова различна от всичко друго което се пуска се надявам да се забележи.

Клипа е много добър, всъщност най-добрия на Райна от дооооооста време. Надявам се да получи номинация за клип. Италия е много красива, но Райна не парадира като други певици и клиповете в чужбина.

Много успех на проекта! Доволен съм.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Харесва ми като цяло, но на припева трябва малко кулминация. Текста е хубав, на различна тематика. Ако ви е скучна пуснете си Татяна, Яница или някоя друга комерс робиня, Райна сама каза, че песента не е за всички.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...