Fast Публикувано на Март 17 Report Share Публикувано на Март 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 Леко ми напомня на "Наивница на годината" . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 (редактирано) Не знам защо, но мелодията ми напомня на нещо на Каризма. Все още нямам мнение след първото слушане, но мисля, че ще е поредната едноседмична песен.. Някой знае ли на кой са вокалите към края? Редактирано Март 17 от preslavarocks Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Песента е много истинска, приятна и музикантска, далече от клубовете, но близо до сърцата! Чувстващите хора ще я оценят! УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Хубава Райна и приятен клип, но песента не ме грабна. Текстът ми е много незапеваем. Разбирам посланието му иначе. Като цяло песента е доста бозава. Да, далеч е от фолка и може би е искала да докара някакво поп шлагерно звучене, но на мен не ми звучи добре. Провлачена и безинтересна е. Твърде монотонна! Разбрахме, че Райна си прави каквото на нея й е кеф и не й пука особено за чалга кариерата обаче да вземе да се стегне и да направи нещо по-ударно и модерно, че започва да дразни. Младо хубаво момиче а ми напомня на баба ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Хубава Райна, приятна мелодия и клип, текста обаче ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Тези стари улици, назад ме връщат в моите дни, колко много страници с добри и лоши спомени.. Хиляди решения,ту верни,ту прибързани, безброй вълнения побра сърцето ми.. Наивно влюбвах се, без ум оставах.. Често правех глупости и сто пъти летях и падах.. Каква ли аз не бях, преминах през какво ли не.. Дори да се боях, не го показах-не! И ''РОЗА'' бях и ''ТРЪН'' в очите,в този мой живот, но даже лошото в дните си спомням с любов.. Не бих изтрила даже ред, да го сменя с друг, не съжалявам и за ден, от дните си дотук.. Времето ме промени, но не съвсем, но не съвсем, и до днес животът ми е пъстър, луд, неукротен.. Зная, че зад ъгъла ме чакат хубави неща, още по-вълнуващи от всичко досега.. Ще ме разтърси пак любов голяма, с времето едно разбрах, че краен срок за нея няма.. И пак бих тръгнала и срещу вятъра дори, щом моите пътища повтарят ми - ВЪРВИ! ДОБРО И ЛОШО съм видяла в този мой живот, но даже лист във него няма, без думата любов.. Дори най-тъжните си дни бих преживяла пак, те правят още по-добри, добрите дни след тях.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ужасно скучно, направо не се търпи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Интересен аранжимент, не е лесно смилаем проект. Райна си е индивидуалист, обаче всичко, което прави, е красиво и ми допада. Клипът е свеж. Наистина липсва онази песен, която да е избухваща, такива трудно и рядко се правят. Да продължава да бъде себе си - това се оценява много повече. Предполагам, че няма да представлява проблем да се слее с масата, но никой не иска това от нея. Успех на парчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Хубава е песента, но в последните песни на Райна гласът и звучи много зле в припевите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Добра е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Най-добрият проект на Райна от доста години насам. Голямо БРАВО! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Уникална мелодия, много смислен текст и красив клип. Райна ми направи работния ден много хубав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Най-добрият проект на Райна от доста години насам. Голямо БРАВО! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Много монотонна песен, през цялото време очакваш някаква кулминация и такава не идва...зацикляща ми е. Иначе текстът е хубав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Кое му е ужасът? Много е хубава песента даже и най-накрая някой се усети да снима в Хърватия, ходиха из Гърия, из Турция, Сен Тропе - никой не се сети да иде да види какви гледки има по Адриатика. Много хубаво видео. Качествен проект, нормално да не се хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не ме кефи, може би по-нататък ще ми хареса, но за сега не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не е толкова зле след няколко слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Браво, Райна! Направи за пореден път показно на всички маркантилни ку*ки в чалгата какво значи един изпълнител да твори и да изразява себе си, чрез музика, която харесва и най-важното чувства. Разбира се, че няма да е нито най-големия хит, нито най-пуската по баровете, нито най-гледаната, но целта на Райна всъщност не е и такава. Докато едни си купуват награди, гледания, фалшив ПР, аз се радвам, че Райна е една от малкото, на които не и пука какво е вървежно в момента и предлага подобни шедьоври. Ако и останалите и колежки започнат да ТВОРЯТ, а не да робуват на комерса, нещата в чалгата ще се променят коренно в много по-добра посока. Клипът е страхотен също. Сниман е в Италия. Не мога да спра песента, това за мен е най-силният проект излизал от началото на годината. Нямам думи. Благодаря ти Райна, за музиката, която правиш. Единствено заради теб продължавам да слушам тази музика, в която цари еднотипието, злобата, завистта, комерса, пошлостта и т.н. Определно им направи клизма на всичките псевдно певачки. С този проект показваш как се прави музика и как трябва да изглежда поп-фолка през 2016. Да се гледат и да се учат. Мачкай!!! п.п. Лятото ще си пусне и динамичното парче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Кое му е ужасът? Много е хубава песента даже и най-накрая някой се усети да снима в Хърватия, ходиха из Гърия, из Турция, Сен Тропе - никой не се сети да иде да види какви гледки има по Адриатика. Много хубаво видео. Качествен проект, нормално да не се хареса. Не е ли в Бари, Италия сниман? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Просто чудесна песен! Много смислен и истински текст, който няма как да не се оцени от хората, които харесват такива песни. Интересна и много различна, определено Райна е индивидуалист, което винаги ми е харесвало в нея. Прави музика и неща, които и на нея да се харесват, но и на хората, които я обичаме и слушаме години насам. Клипът е красив, а Райна още повече. Не е хитът, който трябва и ще вдигне хората, но е песен, която ще се слуша с удоволствие и сърце, това е същественото за проекта. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Най-добрата продукт на Райна от доста време насам! Много повече ми харесва от ''Няколко рокли''. Като разбрах, че песента е на Крис Кей очаквах нещо ужасно като ''Нищо лично'' и подобните негови ''песни''. Тази обаче е много различна. Най-добрата песен от началото на годината лично за мен. Текста е много добър и различен. Песента излъчва меланхолия каквато няма от много време в попфолка. Поради факта, че песента е толкова различна от всичко друго което се пуска се надявам да се забележи. Клипа е много добър, всъщност най-добрия на Райна от дооооооста време. Надявам се да получи номинация за клип. Италия е много красива, но Райна не парадира като други певици и клиповете в чужбина. Много успех на проекта! Доволен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Харесва ми като цяло, но на припева трябва малко кулминация. Текста е хубав, на различна тематика. Ако ви е скучна пуснете си Татяна, Яница или някоя друга комерс робиня, Райна сама каза, че песента не е за всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.