HIT Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 (редактирано) Готина музика, хубава идея за текст, но има доста изтъркани фрази от сорта на "роза и трън в очите","летях и падах", "времето ме промени", "добро и лошо съм видяла".. Клипът ми харесва, пасва си с песента. Редактирано Март 21 от HIT Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не е лоша песничката, но Райна има толкова скучен и досаден глас, че някак си не ти се слушат песните и... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dea Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Райна продължава да рискува и да прави песни, които не са комерсиални. Няма да натрупа гледания, едва ли ще се пуска и в дискотеките, но пък спечели уважение с тоя проект и съм сигурна, че ще остане във времето, колкото и клиширано да звучи в момента. Харесва ми много!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Приятна песен и нищо повече. Видеото е красиво. Общо взето е доста добре като за Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Хубава Райна, приятна мелодия и клип, текста обаче ... И нека довърша: "Текста обаче ..." Е един от най-смислените , които от години съм чувал. Браво !!! Наистина тази песен ,няма да влезе в клубовете но те кара да си направиш равносметка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 МОЛЯ КАТО ГЛЕДАТЕ ПЕСЕНТА ДА НАТИСКАТЕ Ф5 ЗА ДА СЕ ТРУПАТ ГЛЕДАНИЯ. REPLAY БУТОНА НЕ ВЪРШИ РАБОТА! БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Песента е хубава, но като цяло текста прави всичко. Клипа е много красив. Само ме дразни гласа на Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Само аз ли чувам , когато слушам песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Само аз ли чувам , когато слушам песента? Много си приличат наистина. 1:1... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Само аз ли чувам , когато слушам песента? И на мен ми напомня на нея.Иначе песента има страхотно послание и ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И какво излиза? "Написано с любов" е в Топ 5 във всички възможни класации, дори над някои многомилионни комерс хитове, въпреки че още няма и 300к. После гледанията са ви голям критерии. Браво, че има хора, които оценяват стойностното! Мачкай, Райнуш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много, ама много хубава и стойностна песен. Браво на Райна! Поп-фолкът определено има нужда от повече такива песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.