Jouey Публикувано на Март 18 Report Share Публикувано на Март 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Мъжемелачката много хубава песен изкарала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Уау, каква изненада. Песента е много яка, но ако беше изпята от някоя друга певица щеше да ми хареса още повече. Иначе ми е адски позната от някъде, кавър ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Супер яката! Браво на Димана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много яка, има заряд. Ники Пашев? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Страхотна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Много яка, има заряд. Ники Пашев? Мисля, че е на Димитър Петров. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много е добра. Хареса ми от първото слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много яка, има заряд. Ники Пашев? Май е мъжа на Сиана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Май е мъжа на Сиана. ”Достатъчно” е по музика и аранжимент на Митко Петров, а текстът е създаден от Анастасия Мавродиева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Такава песен скоро не беше излизала. Върхът е! Напомня ми златните години, в които излизаха най-редовно подобни песни. Слагам я на рипийт веднага. Напомня ми на някоя ретро песен, но ми убягва коя е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 ЕВАЛА! Сетиха се да издават и по-качествени песни! Стискам палци да продължат така! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Хубава е. Напомня ми на "Не съм ангел" на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Напомня ми на няколко песни. На ''Не съм ангел'' и ''Неплатената сметка'' на Галена. Песента е много красива. Успех на проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Хубава е. Напомня ми на "Не съм ангел" на Преслава. +1 особено на отсвирите. Навремето се правеха такива песни масово, и си бяха доста успешни. Браво на Димана, хареса ми парчето- напомня на фолка отпреди 10 години, и в това няма нищо лошо. Дано се забележи проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Да, припевът наистина много напомня на "Не съм ангел", прави сте. Но въпреки това песента е много готина и различна от днешното звучене, Димана има страхотен глас и тук го показва в пълния му блясък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Еееее, страхотна е! Браво на Димана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много добра, браво! Димана винаги държи добро ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Хубава но прилича на много други песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Добра музика и страхотен аранжимент. Клипът е ужасен! За съжаление обаче не ми хареса изпяването. Или гласът на Димана не е за такава ударна балада или просто този път не й се е получил записът. Но не е зле като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Това, че има свестен текст не я прави хубава самата песен. На мен ми звучи като естрада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Супер! Супер! Супер! Спомням си точно преди 10 години, когато Димана пусна първата си песен "Към тебе тичам" и последва най-любимата ми "1000 градуса любов", уникалната балада "Луда обич", от тогава си я заобичах и отличих като качествен изпълнител, който има страхотен глас и влага сърце и душа в това, което прави! Просто за тези 10 години съм възхитен от нея, защото тя остана вярна на себе си и отново го показва! Последното парче, което също ми е много любимо доста често съм го засичал, става дума за "Връщане няма" и си беше успешна за нея. А тази балада ми е точно тип "Не съм ангел" на мен и най-вече стилът на Преслава от 2006, клипът пък ми напомня за "Заклевам те" съвсем малко и кадрите с дъжда от "Изгубена" на Елена, но в това няма нищо лошо. Песента, както е и тази на Райна е най-вече да зарадва ценителите на такъв тип музика, не е правена за хит и дискотеки. И все пак съм възхитен от Димана, както и от Райна - вярни на себе си, на собствения си стил - това ги описва!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Без думи съм Браво на Димана, това е нейния стил Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 6 от 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Wooooow! Не съм очаквал толкова добро парче от Димана. Браво! Макар и леко бозав клипа пак ми харесва, а за песента нямам думи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.