kras79 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Атака само така, най-добрите хитове, Планета почва да ме радва, пише вече песни по мой стил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Напомня ми на "Не съм ангел" на Преслава. Доста даже! Приятна е иначе! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Страхотна песен,браво! Димана е супер красива в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Страхотна песен, браво! :1000 (33): Клипът също е добър, въпреки че сцените на лирическия герой с "другата жена" и горенето на снимката не ми се вързаха много с текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Харесвам много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pesho91 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Хубаво се опитва да прави нещо различно, но това е вече пято преди почти една година. От едно време на Димитричка и е слабост да се вдъхновява от съгражданката си, явно пак се завръща към това. Като песен, а и като видео ми е едно към едно с "Ако утре ме губиш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Текст на песента Толкова нощи превита от болка, видяло е моето легло. Много съм плакала за теб, но накрая те имам любов. Така съм щастлива, че чак ме облива, страха да не би да е сън. Кажи че съм будна, кажи че съм тук, че най-после в ръцете ти съм. Припев Достатъчно много сълзи сме изтрили, като грешници любовта сме крили. Това че с тебе сега сме щастливи, много отдавна сме си го платили. Достатъчно дълго нещастни сме били, да ни раздели нищо нямаше сили. Стигаш ми ти друго нищо да нямам, на всеки така такава любов пожелавам. Местата където се срещахме тайно, бяха ми целия свят. Как съм допускала трудно да знаеш, ръцете ми още болят. Стените в дома ми и днеска с гласът ми, от болка по тебе крещя. Кажи им да млъкнат, кажи им че съм тук, оцеля любовта ни напук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Уникална песен, нямам думи просто....каквото и да кажа ще е малко! Респект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много добра, както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Понеже са рядкост подобни песни и първоначалната реакция на всеки е "уау,страхотна".Е да, ама цъ! Нетипично слабо изпълнение от Димана, супер семпъл клип.Не ме впечатлява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 След доста на брой слушания установих на коя песен прилича припевът и тя е много далеч от чалгата. Celine Dion - I surrender. Иначе за момента това май е най-слушаната песен от мен в деня на премиерата й за тази година. Браво, Димана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Харесва ми, но фаворит от нейните си ми остава "Колко часа любов"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Предвид бруталните и балади от предни години , тая е боза от всякъде . Не ме грабна . Предната и песен беше 6 , но тази ... доста зле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Радвам се, че напоследък се пускат доста балади. Тази много ми харесва, Димана започва да отбелязва подобаващо годишнината си на сцена. Дано в близкото бъдеще да пусне още поне 1-2 силни парчета, бих им се зарадвал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Брутална!!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много е хубава Но припевът е гепен до голяма степен от А и на български - Траяна "Свикнала съм" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Уау, наистина прекрасна песен! Браво, Димана! Анастасия е новата Мариета или още по-добра дори, трябва да я пазят като очите си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Еее браво на ДИмана. Много добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Голяма скука и доста ретро, ненужна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.