foxy_vd Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Да, керванът си върви и нещо онова.... "ще види тя, какво е без Пайнер".... се оказа буря в чаша вода. Не мога да не отбележа обаче, че подложките на Пайнер, са разбити и морално и психологически от провалите в последните години. От липсата на концерти, турнета и всякакви концертни изяви, а You Tube са го превърнали не в спасителна сламка, а направо в железобетоннна конструкция, за поддържане на фасадата на Пайнер. И са се озлобили на света, все едно той им е виновен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кажи го на света бе човек? Света си прави концерти и турнета и се пукат по шевовете всякакви зали и стадиони и му дреме на т/бубата - кажи го на Пайнер бе човек! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много гледания, малко лайкове! Съотношението по стандартите на Тубата е зле за почти всяка чалга песен, която уж е с голям трафик! Азис е една смешка, която ме кара да се срамувам, че съм от БГ за пред света! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 27 МИЛИОНА Само някой да е казал нещо срещу чалгата......... 52 к бона само от тая песничка и евтин клип! Дали интернета не е новото "продадени албуми"! Това е огромен успех! Азис отбеляза 7 месеца от излизането на песента "Хабиби", която се превърна в безспорен музикален лидер у нас. Досега хитът е натрупал 27 милиона гледания. "Точно преди 7 месеца на тази дата пуснах новата си рожба. Никога не съм очаквал, че ще се превърне в най-гледаната и слушана песен в историята на България! 27 милиона посещения за 7 месеца!" - похвали се във фейсбук профила си звездата. Припомняме, че "Хабиби" се появи в любопитна класация на "Ню Йорк Таймс". Тя е на 25-то място в "25 песни, които ни казват накъде отива музиката". Читателите на Signal.bg пък удостоиха песента с приза "Попофолк хит на 2015 Това са истински успехи....И то го казвам аз, който не понася Азис и циганските му номера! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 И накрая 2 участия на месец! А мерси, от такива "успехи на книга". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 И накрая 2 участия на месец! А мерси, от такива "успехи на книга". Ем кво... да дадеш 5к и да получиш 50к... за какво да си дава зор човекът? Едни ходят по участия, други взимат пари от гледания. Дано някога се събудят пайнерците и да си поискат дяла на Митьо... щото той си събира в касичката, а те нищо не разбират ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Ем кво... да дадеш 5к и да получиш 50к... за какво да си дава зор човекът? Едни ходят по участия, други взимат пари от гледания. Дано някога се събудят пайнерците и да си поискат дяла на Митьо... щото той си събира в касичката, а те нищо не разбират ... И Азис не взима всичко. Песента му е в канала на Касъмовите. Не им знаем отношенията, но се досещаме, че не му стоят клиповете там, само за разкош. И не знаем колко е "инвестирал", за да генерира цефри. В крайна сметка, всеки си избира сам как да прави бизнес. Неговият не е ней-препоръчителният. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 И Азис не взима всичко. Песента му е в канала на Касъмовите. Не им знаем отношенията, но се досещаме, че не му стоят клиповете там, само за разкош. И не знаем колко е "инвестирал", за да генерира цефри. В крайна сметка, всеки си избира сам как да прави бизнес. Неговият не е ней-препоръчителният. Не се ли чувстваш смешен в опитите си да кажеш на черното бяло и то на всеки един от ТОП и имената.. Хората правят пари, бизнес и си мълчат. Само по това може да познаеш, че някой успява, ония мрънкащите, не правят нищо. Голям комплекс са ти успелите. Азис е самопродуциращ се от мнооого време, има подкрепата на Касъмови и Пайнера и успя да задържи интереса към него толкова много години. Преслава и Азис са рекордьори в тоя жанр и са учебник по чалга кариера. Прибра си 50 бона като нищо, без да си мръдне пръста. Едни правят 100 000, други 27 милиона, извода е за тебе.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Прибира Азис на некому дедовия. Наринал е в трафик, в клипове и нема възвращаемост от участия. Просто върти едни пари и до там. Не на мен, са ми запорирали НАП апартамента в "Малинова долина", а неговия, който се скъса да хвали, че бил половин милион. В крайна сметка, за 2015-та е само половин милион назад от Кама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Прибира Азис на некому дедовия. Наринал е в трафик, в клипове и нема възвращаемост от участия. Просто върти едни пари и до там. Не на мен, са ми запорирали НАП апартамента в "Малинова долина", а неговия, който се скъса да хвали, че бил половин милион. В крайна сметка, за 2015-та е само половин милион назад от Кама. Много ти разбира на тебе главата от доходите на Азис.. Ровиш за информация от жълти сайтчета, ноо гредааа..! ПП Някой БЕЗ ФОКСИ ЕСТ. да каже колко е хонорара на Азис? Бях чувал около 10 бона? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Много ти разбира на тебе главата от доходите на Азис.. Ровиш за информация от жълти сайтчета, ноо гредааа..! ПП Някой БЕЗ ФОКСИ ЕСТ. да каже колко е хонорара на Азис? Бях чувал около 10 бона? Хонорарът на Азис е точно 6000 лева. При нас на панаира идва 2 пъти в предните години и като се направи на отворен, да му платят хонорара, ДДС, пътя и хотела кеш, Иво Петров го отряза на секундата. След 2 дни той сам се обади и поиска, само хонорара, без нищо друго. Така, че 6000 с ДДС, което прави 5000 без ДДС. Колкото Преслава миналото лято. Вервайте на каквото искате, позволявайте да ви лъжат както си искат, но опре ли се до бизнес, това е тавана.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.