Fast Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 Кои изпълнители според вас имат най-добро отношение към феновете си? Споделете и лични преживявания ако искате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Емилия и Галин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава е ненадмината в отношението си към феновете... Все пак ги води по ресторанти, сплотява ги в агитки... какво повече?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Валя е уникална просто , такова внимание обръща ,че просто не е истина , Преслава също ми направи доста добро впечатление.Най-лошо впечатление ми направи Бони държи се супер надигнато с всички , както и Теди Александрова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ненапразно е наричана "Певицата на народа" - Ивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Най-добре: Галена, Галин, Яница, Емилия Най-зле: Мария, Теди Александрова, Андреа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Камелия ми направи яко впечатлени какъв пич е! Колко е земна и колко близка я чувстваш като човек. Бях на две нейни участия в рамките на една седмица и ме помнеше макар, че за първи път ме беше виждала, а дискотеките бяха пълни до дупка и тя бе заобиколена отвсякъде. После си споделихме няколко думи и много ме впечатли колко дружелюбна е. Росица Пейчева също е много добра. Имаше участие в Испания и беше там за 2-3 дни а организаторите не бяха подготвили нищо да разгледа, и заедно с мъжа й, аз и двама приятели ги разкарахме да разгледат Памплона следващия ден. Готина мадама е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ивана, Галена и Емилия! Наистина, тези трите не са забравили откъде са тръгнали и въпреки грандиозните си успехи през годините, никога не са си позволявали надменност, винаги усмихнати, народни, весели. За това и трите са сред любимите ми певици, много е важно за мен изпълнителя да има добро отношение към почитателите си, в крайна сметка те са това, което са заради нас, колкото и трАвиално да звучи. Фики, колкото и да не го харесвам вече, също е с много добро отношение към феновете си, въобще не се държи надменно. Десислава също, но за нея нямам кой знае какви наблюдения... Най-лошо и надменно отношение според мен - Андреа, Константин, Глория, като третата поне може да си го позволи защото е наистина голяма звезда, обаче другите двама... P.S - Сетих се и за Джена, изключително надменна е в последните години, няма да забравя 2014 на турнето как едно момче я хвана за рамото да се снимат, а тя му махна ръката и така се снимаха, на 2 метра разстояние. Това не е единствения случай, още много подобни знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Какво значи добро отношение? Всички имат добро отношение, но все пак и те са хора, и на тях може да им се спи, да са нервни, да имат проблеми... Не може така да се лепват етикети само защото някой е отказал снимка/автограф. Все пак всеки си има своите проблеми както казах и не може винаги да са с голямата усмивка и супер дружелюбни. Като категоризирате някой, че има лошо отношение към феновете си, това какво означава- че с никой никога въпросната певица не се е снимала ли? Поставете се на тяхно място все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 С много добро впечатление съм останала от Емилия, два пъти съм била на нейно участие и се държа страхотно. Същото мога да кажа за Елена Паришева, навремето като пееше, много човешко и мило отношение показа. За другите изпълнители нямам наблюдения, не съм имала желание да разговарям с тях след участията им. Иначе що се отнася до Глория, тя се държи добре когато на нея и е добре, когато има камери и когато става въпрос за определени фенове. В противен случай без да се замисли може да те прати да мреш в кофата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Всяка си има дни, но не зная защо някой въобще очаква отношение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Джена, Галена и Емилия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 От гледна точка на комуникация с фенове в социалните мрежи : Eмилия, Гергана, Райна, Джена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 (редактирано) Преслава, Джена, Деси Слава, Емилия и колкото и да не ми се иска, не мога да си кривя душата, Камелия и тя се държи много добре с феновете си. Редактирано Март 21 от preslavarocks Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Всяка си има дни, но не зная защо някой въобще очаква отношение. Защото всичко е диалог, феновете са отражение на изпълнителя и защото е важно да си човек, тъй като си станал нещо благодарение на хората. По темата: Глория много пъти се е държала добре, след участие винаги е на линия, в някои случаи е оставала и по 15-20 минути да си говори с нас. Но като не е в настроение, си личи. А и нека не гледаме само участията, а и какво поднасяш на публиката си - отношението към себе си е отношение и към аудиторията. Допада ми и поведението на Райна, Емилия, Нелина, Тони Дачева, Вероника, Рени, Джина Стоева, Гергана. Най-надуто - Алисия, Мария, Андреа, Преслава. Най-неадекватно - Десислава, Анелия. Всеки си е с настроенията като цяло, нормално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Моята среща с Глория, когато тя бя най-отдалечена и най-оплювана, премина по-добре от колкото аз самият си го изпросих. Бях си внушил, че трябва да се обръщам към изпълнителите по истинското им име, та така и направих с Галя. На което тя отговори "А! Защо Галя? Аз съм Галя само за приятели и роднини. За феновете съм Глория." И си помислих, че до там с мен и с автографа ми (бях на 14 г.), но пък беше много любезна след тоя коментар, разписа ми плакта и ме прегърна за снимка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Вие феновете на Преслава нормални ли сте? Тук не се гласува за любима певица, а за най-добро отношение. Ето ви една достя интересна статия: Преслава се наду и отказва всякаква комуникация с феновете, бесни са почитателите й, пише HotArena.net. Фолк певицата тотално е променила отношението си към почитателите и се е самозабравила. Последното доказателство за това стана явно по време на участие на фурията. Тя реагира по крайно невъзпитан и възмутим начин, когато един от феновете й излезе на сцената, за да й подари цвете. Преслава едва пристъпи да вземе розата, за да отбие номера, разказват присъствали на купона. И освен това, както е видно от снимката, тя просто гледа на другата страна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава преди беше наистина много земен и печен човек. Сега просто отбягва феновете, но не е надута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Вие феновете на Преслава нормални ли сте? Тук не се гласува за любима певица, а за най-добро отношение. Ето ви една достя интересна статия: Преслава се наду и отказва всякаква комуникация с феновете, бесни са почитателите й, пише HotArena.net. Фолк певицата тотално е променила отношението си към почитателите и се е самозабравила. Последното доказателство за това стана явно по време на участие на фурията. Тя реагира по крайно невъзпитан и възмутим начин, когато един от феновете й излезе на сцената, за да й подари цвете. Преслава едва пристъпи да вземе розата, за да отбие номера, разказват присъствали на купона. И освен това, както е видно от снимката, тя просто гледа на другата страна. Айде бе, какво разправяш А и ти гласувал за Галка, къде я срещна? На даскало може би? Ето едно и за теб, от любимата ти HotArena Галена към фен: Момченце, ще ти се стъжни животът! По темата: Срещала съм се с Глория, Анелия и Камелия отблизо. Анелия е някак странна , Глория леко студена и отдръпната, а Камелия е страшен пич наживо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Галена към фен: Момченце, ще ти се стъжни животът! Поне дочете ли статията? Това "момченце" е пуснало нарочно пияни снимки на Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Поне дочете ли статията? Това "момченце" е пуснало нарочно пияни снимки на Галена. Па да не пие тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 С мен Глория винаги се е държала повече от добре. И при първата ни среща и при последната. Явно то си е до човека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Малина и Татяна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Джена, Емилия, Анелия. Супер доброто отношение! С другите не съм имал кой знае какъв контакт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Татяна, Преслава, Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.