ChudoTy Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много приятно съм изненадан! Пeсента заслужава финал. Клипът е слаб и претупан обаче :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не е мой тип песента, но определено е подходяща за конкурса с малко повече късмет може и да се хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много съм доволен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много приятно съм изненадан! Пeсента заслужава финал. Клипът е слаб и претупан обаче :/ Клипа го снимаха в събота и го монтираха вчера #бнт Супер е песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Леле, с това парче можем да стигнем много напред! Браво, това е една от най-добрите песни на Поли! Западен саунд отвсякъде! Клипът също е добре, Поли е много сладка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Това е хит, имаме голям шанс за челните места, страхотна песен, не очаквах!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Малееее, хора, оставете ние какво мислим - гледайте какви коментари от чужденци, ставаме фаворит! Не мога да повярвам! http://www.escforum.net/forum/showthread.p...l=1#post4885136 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Защо не мога да гледам клипа ? Изписва ми, че е частен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Защо не мога да гледам клипа ? Изписва ми, че е частен. Малко по надолу е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Аз не мога да повярвам колко много се харесва тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Браво, супер е! :1000 (33): Много се радвам, че се харесва и от чужденците - успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Страхотна песен! Много приятно съм изненадана. Стискам палци, дано се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не може да ми се избие от главата! Много добро попадение! Хайде сега всички, дето плюеха, че Поли ще ни представя, да си върнат думите назад! Мачкай, момиче! Предвиждам финал, ако не и победа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Лелеле, тая песен е един път!!!! :helpsmilie: Брутален саунд, звучи като световен хит. Поли ще ги помете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Невероятна е, не мога да повярвам просто. Надявам се сценографията да е нещо подобно на видеото - семпло, не кичозно като всичките ни останали участия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не мога да повярвам колко яко парче пращаме на Евровизия. Браво, браво, браво!!! Страхотна песен, предвиждам Топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Бях скептичен когато разбрах, че Поли ще ни представя на Евровизия ... но ето, песента е БОМБА! Дано тази година сме на финал, а и не само това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Имам странното чувство, че ще спечелим с тази песен. Поли е добра вокално, песента е добра.. имаме шанс.На мен лично ми харесва много, не съм я спрял. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Успех на Поли! Лично на мен песента не ми харесва и ме съмнява да я изпее добре на живо но времето ще покаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Много приятно съм изненадан! Пeсента заслужава финал. Клипът е слаб и претупан обаче :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Леле, с това парче можем да стигнем много напред! Браво, това е една от най-добрите песни на Поли! Западен саунд отвсякъде! Клипът също е добре, Поли е много сладка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Още от първия път като чух песента се убедих, че ще е от най-харесваните! Чета и коментарите, чужденците много я харесаха, даже някои прекалено много Много се надявам да стигнем финал (Дай боже да спечелим? ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много хубава песен. Определено ще се класираме на финала с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.