ENJOY Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Жестока е, веднага ми хареса. Видеото има добри моменти, но лъха на Люси и като цяло не е мн добро...Галена от тази песен щеше да направи брутално видео. Все пак браво на Емилия, няма слаба песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Това ще е страшен хит. Много ми харесва, ще се избухва доста на нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Страхотна е!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Брутално добра песен :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Аз мисля пък, че по време на снимките Емилия е разбрала, че е БРЕМЕННА. Пайнера много густо ще му стане и тя, и Галена евентуално временно да го лишат от някоя друга пачка... От постовете й цял ден така излиза, ще е супер ако си роди още едно детенце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Тотален хит! Текста размазва, а по мое мнение това е и най-добрия клип на Емилия, ако не се окаже краден от някъде, просто клип на годината.. идеята с боулинга е мега свежарска. Браво Емо, пак сцепи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Мега избухваща песен!!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 От постовете й цял ден така излиза, ще е супер ако си роди още едно детенце. Сега видях какво е писала за рождения й ден. Май наистина е бременна. Галена и Джена май също искат, на Пайнера лошо ще му стане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много якооооо! Втори изпълнител копира песен на кралица Александрова! Но клипа някак ми се струва слаб... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Напомня ми Мистър Секс на Теодора, като тебе няма втора. Ами, няма! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не ми харесва много , става ... но за Емилия е слабо . Клипа нещо ми евтинее , а тоя Цеци е пълен смешко . Иначе тя в много яка , особено накрая във ваната . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Жестока е! Клипа е жесток, но ако го нямаше този ЦЕЦИ.. щеше да е перфектен. Емилия е уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 ОХ, ЕМО <3 Видеото и за мен е едно от най-добрите й, единствено ме дразнят кадрите накрая с млякото?!, те са ми излишни и грозни, но всичко друго е ТОП!! Надявам се да стане голям хит, изброяването на градовете е много зарибяващо, та то ще е един от основните фактори за популяризирането и запомнянето на песента... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Толкова зарибява, как я е изпяла, аз просто нямам думиии! Особено куплета преди припева, който се повтаря и самия припев са ТОП! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 В Култ не ми прозвуча много обещаващо, но крайният вариант определено е добър. Единственото, което и се струва по-слабо е текстът на места, но ми е ясно, че е правен, за да се запомни лесно, така че не я упреквам. Много ми харесва изпяването, както и клипът- оригинални неща са вкарали. Лудата глава също ме радва как се раздава в клипа. Остава да видим дали ще се одобри масово песента и ще стане хит. Заслужава го според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И песента, и клипът са много яки! :1000 (33): Хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много добро парче, поредното силно на Емилия. Тя върви бавно, но славно нагоре. Няма слабо при нея и този път отлична работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много впечатляващ проект, надхвърли ми очакванията многократно докато очаквах бозата на Лияна... Видеото е може би най - доброто в кариерата и! Много разчупена, свежа и секси, а не по скоро дървена и нежна както сме я виждали до сега! Текстът с денс музиката го превръща в тотален хит, най - доброто за сега в чалгата за 2016та! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Истината е, че както каза някой, докато други се бутат и бият за награди, Емилия ги мачка с всяка следваща песен, нищо че не е от награждаваните. Винаги съм и се възхищавала колко готин човек е и как не пада на ниското ниво на колежките си, а си работи здраво, изкарва яките парчета и тя си е доволна и феновете и са доволни, и си се пуска стабилно по клубовете, без значение, че няма "извънземни" скъпарски клипове и 10932093 награди. А, да - и сто милиона гледания на клиповете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Песента е резачка! Браво на Емилия. Бях сигурен, че ще е така още от чутото по БТВ. Припевът е веднъж! Страшен заряд има. Клипът също е интересен за Емилия. Има провокация и то голяма а аз не съм свикнал да виждам такава от нея. Браво за идеите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 66 091 за първото денонощие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много голямо избухване ще има на тази песен месеци наред! Тотален хит!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много силна песен, много! Всичко ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много ми хареса от първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Жестока е, веднага ми хареса. Видеото има добри моменти, но лъха на Люси и като цяло не е мн добро...Галена от тази песен щеше да направи брутално видео. Все пак браво на Емилия, няма слаба песен! Точно, Люси си е оставил ръцете навсякъде. Дори кадрите с танците са супер статични и скучни. Липсва динамика в тоя клип. И жалко за негро визията, защото не е с толкова добри кадри, колкото се афишираше. И подобно на "Генерал" на Анелия тук също има фактическа грешка в текста - Калифорния е щат, останалите изброени са градове. Кофти е като правят компромиси с текста само колкото да се пее нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.