Dinnev Публикувано на Март 23 Report Share Публикувано на Март 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Тя "Аматьорка" имаше повече шансове за хит от тази. Да сменява дилъри Преслава, а след този клип и стилиста ... В момента Галена гледа от Канада и се превива от смях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Е, страхотна е! Много добре й се получава с Велислав! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Щом паднахме до там да копираме Есил Дюран, работата е сериозна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Първи лайк от мен. Знаех си че Драганински ще се постарае за Преслава. Брутален трак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Този път няма да стане, мисля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 Песента има звученето на "На тебе не отказвам" на моменти и на "Да ти олекне". Припева грабва, но другото за сега не ми харесва. Клипа ми харесва много, а Преслава е убийствена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Страхотна музика и дотам. Няма грам заряд в тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Доста монотонно звучи. Не е много зле, ще се завърти, но не е кой знае какво. От последните песни, които й направи Велислав само "Нашето любов е" беше по-слаба според мен. Клипът пак е евтинджос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Як саунд и тва е. Банални текст, клип и Преслава. Защо да е крала от Есил?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Музиката е добра,но няма никакъв заряд,текстът е много зле,няма да стане за пореден път.... Да сменя стилиста,клипът е много зле! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Музиката и аранжимента са яки, но текстът... АМАН, докога Преслава ще пее едно и също, изреждане на глаголи в повелително наклонение на позната тема, прилича и на "На тебе не отказвам" като звучене, като клип не е кой знае какво, но има яки кадри. Почна много добре, но след това банализъм, а очаквах доста от това парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Музиката и аранжимента са яки, но текстът... АМАН, докога Преслава ще пее едно и също, изреждане на глаголи в повелително наклонение на позната тема, прилича и на "На тебе не отказвам" като звучене, като клип не е кой знае какво. Почна много добре, но след това банализъм, а очаквах доста от това парче. +10000 И не само тя, толкова ли не може да се пишат друг тип текстове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 10 години едни и същи песни за една и съща статуетка. Всичко това без никаква стойност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Як саунд и тва е. Банални текст, клип и Преслава. Защо да е крала от Есил?? Говорех визуално, с очилата и черната рокля, много прилича на стила на Есил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ееее, очаквах много, а то какво? Песента слушана, текста до болка познат, клипа отново скучен и евтин... не може така да се продължава. Има зарибяващ елемент песента, но като цяло нищо особено. Разочарование... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Брутална музика! Текстът е скучен, но мисля, че ще има успех. Драганински е бог! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не мога да я спра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Която е била в ръцете ти веднъж дориииии... Ляляля... Скука голяма. Музиката я слушаме за пореден път, текстът е банален. Единственото по-интересно е няколкото секунди след 2:40. Визиите - бутафорни. Новото в клипа е, че се е преместила от лежанка на диванче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Разликата е, че в "На тебе не отказвам" беше играчка, а сега е мишена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "Плачи след мен, крещи на глас.. изтрий след мен.." "Хапи.. крещи.. късай, не събличай" "Удари ме, лъжи ме, кажи.." "Давай, пак.. изкрещи, че за теб" "Живей, сложи червило, коси разпилей.." "Свали ме на земята, продължавай" "Хвани ме с ръце.. цели се добре" Попълваме колекцията! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Това е по-слабо и от "Да ти олекне". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 1. За тебе съм чувала много, убийствен - пази се! Цял живот да те отбягвам, ще падна - хвани ме! Пр.: Хвани ме с ръце, дъхът ми да спре, побърквай, ранявай ме. Цели се добре, мишената е чуплива и влюбена. Хвани ме с ръце и смачкай добре сърцето ми, лесно е. Която веднъж била е с теб, завинаги твоя е. 2. Безумно влюбена в тебе, не дишам, не мърдам! Дори да бягам няма време, пропадам - хвани ме! Пр.: .... 3. Обещай ми, ако чуеш "Не!", не спирай, продължи! Убивай ме, не давай да си тръгна, чуваш ли? Не пускай! Пр.: ... Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Да, почва добре, викаш си "Брей, нещо ново и различно" и няколко секудни след това - лъжа било. Видеото по същия начин, пък и има препратки към нейния вечен идол. :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 С всяко слушане зарибява все повече! Брутална музика, хаус, цигулка и ударност! Това ще дънииии Недоволен съм от текста, копие на предишните ѝ.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.