HIT Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Тая наглата с това ли защитава най-престижната награда на фирмата? Що за текст е това? Всяка дума е толкова пъти пята от самата нея, как не й прави впечатление не знам. Тия певачки са си втълпили, че искаме да слушаме "бий ме, обичам те" и явно това ще е темата докато не започнат да правят по 1000 гледания за 1 ден. Мелодията е смесица от "Да, не, може би, едва ли" и На тебе не отказвам най вече, абсолютно изтъркано и скучно. Клипът е с картонени декори за 2 и 50 както всеки път. Не мога да повярвам, че я няма тухлената стена, чак като е на белия фон взеха да ми се привиждат тухли зад нея, то просто не знам как е минала без тях тоя път. И сега един кратък анализ на текста. Десислава-усещаш ли добре, как дъха ти в мен ще спре. Хвани ме с ръце, дъхът ми да спре На тебе не отказвам-да дишам не позволявай не дишам, не мърдам! На тебе не отказвам-Свали ме като дреха и ме мачкай смачкай добре сърцето ми Завинаги твоя-Разбери, че завинаги аз съм твоя В твоите очи-Която е била негова жена Която веднъж била е с теб, завинаги твоя е. Мария-Безумно влюбена във теб умирам бавно ден след ден Сто нюанса розово-не дишам, не мърдам,за мен ти си любовта! Безумно влюбена в тебе,не дишам, не мърдам! Мария-дори когато бягам - настигни ме Дори да бягам няма време, пропадам - хвани ме! Общо взето хвани ме, догони ме, настигни ме, наеби ме, не мърдай, не дишай и не знам си още кво. Това ли е Певица на годината? Това ли е уникалната песен? Айде марш в кофата за боклук. И ако тая претоплена мухлясала манджа я направите хит не се оплаквайте защо положението на чалгата е такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Певицата на годината с 3847версия на що-годе сполучливата й песен, отново същата тематика и на текст, и на видео.. Музиката страшно прилича на една песен на Даяна в припева, Велислав добре я е ''маскирал''. Ще са й нужни още няколко реалитита, за да си спечели и Златната топка догодина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Певицата на годината с 3847версия на що-годе сполучливата й песен, отново същата тематика и на текст, и на видео.. Музиката страшно прилича на една песен на Даяна в припева, Велислав добре я е ''маскирал''. Ще са й нужни още няколко реалитита, за да си спечели и Златната топка догодина. "Случаят бивша"? Мислех че ми се причува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Музиката страшно прилича на една песен на Даяна в припева, Велислав добре я е ''маскирал''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Галенени стига сте си изсмуквали неща от пръстите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Лелеееееее, не е истина, припева е 1:1 със "Случаят бивша" Как може бе? Това си е нагла кражба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И това, като онова с Фики - след месец и името му забравям. Преслава има 1 хит в последните 5-6 години и другото е едно голямо нищо. Пайнер потъва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Това за Камелия ли беше? Или тя няма и 1 хит? Не, не е Камелия, а и дали ще теглиш 5000 майни на "чипровската" не променя факта, че Преса има 1 хит, за последните 5-6 години. Дерзай, не и се получи..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Предупреждавам от сега: без офтопик! Не го изслушах това до края, не бих си го пуснала отново. Аман от клишета вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 На припева и след него е 1:1 !!! Крадла ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Още 1 пост правя по тази тема и спирам да я мисля Петя. Тук дори няма да говоря за това,че толкова години е Певица на година и се предполага да е Номер 1 в бранша по всички показатели. Ще говоря само за това, че всяка една попфолк певица (особено с наложено име и кариера около и над 10 години) трябва да предлага на публиката разнообрзие във всяко едно отношение. Преслава рискува преди време с Моето слабо място и неочаквано за нея това се оказа най-силната й песен в последната петилетка (след Пия за тебе). Милата, дори не снима клип, защото усетът й за хитове клони към нула и този риск реши да го пусне ей така на слайдшоу със снимки от клипа към кавъра на Деспина - Гиризмата (което беше друга голяма греда,ама както и да е). Нацелвайки с Моето слабо място се нароиха сумати идеини продължения на музикалната линия - Нашето любов е, На тебе не отказвам и това сега... Е, аман от претоплена манджа. Щом си наложено име, без значение с колко награди, се предполага да разнообразяваш песни, тематики, текстове, клипове, визии, композиции. Затова правя евала на Мара, Анелия, Емилия и т.н. Без значение колко успешен е даден проект, те не газят на едно място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Е абсолютна боза текста е банален и посредствен , музиката е позната и напомня други песни от преди, клипа е кичозен,горзен и посредствен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Още 1 пост правя по тази тема и спирам да я мисля Петя. Тук дори няма да говоря за това,че толкова години е Певица на година и се предполага да е Номер 1 в бранша по всички показатели. Ще говоря само за това, че всяка една попфолк певица (особено с наложено име и кариера около и над 10 години) трябва да предлага на публиката разнообрзие във всяко едно отношение. Преслава рискува преди време с Моето слабо място и неочаквано за нея това се оказа най-силната й песен в последната петилетка (след Пия за тебе). Милата, дори не снима клип, защото усетът й за хитове клони към нула и този риск реши да го пусне ей така на слайдшоу със снимки от клипа към кавъра на Деспина - Гиризмата (което беше друга голяма греда,ама както и да е). Нацелвайки с Моето слабо място се нароиха сумати идеини продължения на музикалната линия - Нашето любов е, На тебе не отказвам и това сега... Е, аман от претоплена манджа. Щом си наложено име, без значение с колко награди, се предполага да разнообразяваш песни, тематики, текстове, клипове, визии, композиции. Затова правя евала на Мара, Анелия, Емилия и т.н. Без значение колко успешен е даден проект, те не газят на едно място. По принцип съм съгласен, но примерите ти ни най-малко не са удачни. Мария с какво разнообразява - с гръцките кавъри и безумни триа, които само тя си слуша? А Анелия? С поредната Пашева песен, направена по същата трактовка като предната и разбира се всичко това спомогнато с еднаквото ѝ банално и скучно присъствие. Специално при Преслава не мога да се оплача от липса на разнообразие откъм мелодии поне през последните 2 години - защото като започнеш с хаус линията на Драганински, рок баладата, някои по-лирични песни като "Стига ти", "Нокаут" и т.н., вече текстовете са по-голям проблем при нея. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 По принцип съм съгласен, но примерите ти ни най-малко не са удачни. Мария с какво разнообразява - с гръцките кавъри и безумни триа, които само тя си слуша? Е, Мария ако не разнообразява то не знам кой. Сто нюанса, Тихо, Мръсни думи, Коледа е, Истинска жена, Моля те не ми звъни, Чуй ме - песните й в последната година нямат нищо общо една с друга и не знам как е възможно да го отричаш, още повече като виждам колко си възхитен от поредната еднодневка на госпожица Певица на годината. А и тук не става дума коя колко голям хит е, дали си я слуша у тях или у баба си, говорим за разнообразието- това категорично не можеш да й го оспориш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Клипът не е нищо особено, както и песента, но с този глас, каквото и да изпее Преслава страшно много зарибява.. Особено припева е убийствен, напомня ми на старата Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Аматьорка е като 9-та симфония в сравнение с тази помия. Пресо, излизай пенсия. Текстът е клише. Една смислена песен не е направила от 100 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На припева и след него е 1:1 !!! Крадла ! На Даяна песента е къде-къде по-хубава и запеваема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Трябва наистина да вие е срам, че направихте пак това чучело Певица след като Емилия им скрива всички шапки в гардероба проект след проект, а тая и Галена потъват към дълбините на Атлантика под погребалните стенания на Селин Дион! За това триото Баба Яга, Жалка и Пиги са ми били винаги най - противни и досадни! Хващат една вълна, без значение те ли са я въвели или някоя колежка, и я изстискват до там, че нито първите силни песни от нея да останат във времето, нито новите им да стават за нещо! Тази песничка освен интересно звучене, няма нито ударност, нито музика, нито текст - по постно не знам има ли накъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Очаквах този път по-различна песен от Преслава, поне заглавието ме навеждаше на тази мисъл. Нещо с по-различно звучене и текст, нещо като старите и хубави песни от едно време. За съжаление не ми се оправдаха очакванията. Най-дразнещ ми е текста, който е абсолютно втръснало клише. Чак не мога да повярвам, че Преслава се е съгласила да го изпее. Иначе мелодията, все едно слушам последните и 2-3 песни...пълно копие. Общо взето - слаб проект. Аматьорка дето я плюете толкова, е сто пъти по-яка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Определено ми харесва повече от на Галка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Най-добрата песен на Преслава от много време насам. Много зарибява, но както винаги в тоя форум прекалявате с глупостите. За 17 часа има 105,000 гледания...Коя от вашите идолки има толкова? Айде скрийте се. Преса не е виновна, че Пайнера винаги ще я цени повече от всички други заради таланта й. Преса е страшно красива в клипа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много ми хареса!Можеше наистина текстът да не е толкова клиширан,но с този саунд не е чак такъв проблем..Голяма разбивация ще е в дискотеките.А Преслава изглежда ослепително в клипа,страшно е красива! Браво! Да продължава да работи с Драганински,кефят ме този стил песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И песента, и клипа биват, но мисля, че Преслава може и повече. Вълната Драганински ми допада, но това ми се струва като смесица от предните няколко такива парчета. Като една уж Певица на годината щеше да е добре Преслава да предложи нещо по-различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тая превземка ще спре ли да пее за "хвани ме, смачкай ме, пребий ме, аз съм твоя"? Как може да позволявате подобни неща? Ми и тя с какъв акъл ги пее... Пълна лигла по клиповете, бие даже Галена. И в пеенето също, така и не се научи на произношение с това ,Л", бахти... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Слушайте мастера, в клипа звука е много зле. Не помня отдавна някоя песен да се е споделяла толкова много във фейса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.