Chris Публикувано на Март 28 Report Share Публикувано на Март 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Доста малоумна песен... Текстът никакъв го няма. Музиката е абсолютно безинтересна, но в аранжимента има интересни моменти. Не знам защо се мъчи?! Визията й вече ми идва прекалено. Очевидно се опитва да си вкара собствен стил на дърти години, само че тази визия ала рециклирани костюми вече сме я виждали при Андреа и Галена и то преди доста време. Никой вече не е интересен с този стил. Дори Гага се усети, че му мина модата и го дава по-нормално.... п.с. Оригинала, който пусна Печения звучи доста по-сериозно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Песента изобщо не е лоша, мисля че има шансове за хит. Клипът както винаги е супер странен. Нито е интересна, нито оригинална с тия визии. Имат някакви идеи с Дамян, но просто Ваня няма харизмата и осанката на звезда за да ги изнесе подобаващо и да си кажеш уау. Изглежда доста нелепо с тия железа по себе си, представям си какво е Шоу Пандора в клубовете- хората излезли да пият и да се забавляват и изневиделица се появява ..това. Да, представя някакво по-различно шоу, но не е там работата само да се накичеш с метал от главата до петите и да кажеш аз съм различна- ти си различна, но и си нелепа. И каква е тази мания мъже да се правят на жени в нейните клипове не мога да разбера. Явно е арт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много откачен проект - кефи ме! Ваня си ми е слабост, ама в следващия проект не ми се иска да ги има тези визии. Иначе песента ме радва! Ооооооооооооооооооо, кой се е сетил за мен, какъв хубав дееееееееееееееен :1000 (6): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Доста хубава песен! Клиповете й са доста шантави, но се открояват... не я плюйте токлкова - нека има разнообразие! Новодошлите в Пайнер разбиват - Емануела, Джордан, Ваня....! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Оцко изчезна и почнаха да правят кавъри. :1000 (29): Ваня винаги много се стараее. Не знам защо все не й се получава - комерс музика и текстове, добри клипове. Ще видим как ще се развие тази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Отсвирът напомня на "Време за мъже" на Ивана. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Във всеки клип ли смята да си прави реклама на Пандората, досадно е. Песен не е лоша, ама чак калашници за бившите малко грубо ми идва ... И Ваня ми е супер дървена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Най-накрая някоя от нашите певици да я вземе тази песен на Nikolija! Дано й се получи на Ваня, песента има потенциала да се превърне в хит. И нека е различна с визиите в клиповете си. Не може всички да се мятат по дивани Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Не мога да приема друга версия на Како после мене Не е лоша и на български Да, представя някакво по-различно шоу, но не е там работата само да се накичеш с метал от главата до петите и да кажеш аз съм различна- ти си различна, но и си нелепа. И каква е тази мания мъже да се правят на жени в нейните клипове не мога да разбера. Явно е арт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Не е доизпипана, особено текста, а той по принцип е по-важен за хитовост от музиката и аранжимента. Чуя ли вече думата "бивши", ми идва да не изслушам докрай песента, в клипа не обърнах внимание дали има кадри от пайнерското мазе, но видях познати кадри с тая кула, та не са се справили на макс, а песента с участието на Джена беше доста добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много откачен проект - кефи ме! Ваня си ми е слабост...Иначе песента ме радва! Ооооооооооооооооооо, кой се е сетил за мен, какъв хубав дееееееееееееееен :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Откакто е в Пайнер не престана да се прави на клоун. Нито песните са й песни, нито визията - визия. Ужас! Докато беше в Ара, правеше 300 пъти по-хубави песни. А така я харесвах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Песента си е направо яка, клипа също не е лош, нека е по-различна, на мен лично ми допада идеята. Локациите обаче са познати... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Откакто е в Пайнер не престана да се прави на клоун. Нито песните са й песни, нито визията - визия. Ужас! Докато беше в Ара, правеше 300 пъти по-хубави песни. А така я харесвах. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Нещо не й достига на Ваня... или не са обмислили добре проектите. Текстовете ли са банални... нещо има. И тук нещо липсва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Приятна е, но ''Все ти го отнасяш'' беше по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Толкова е нелепа, че дори не си заслужава да се коментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Тъпа ми е песента, но клипа ми хареса много. Ваня наистина свали нивото, след като се премести, жалко... харесвах я много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Толкова е нелепа, че дори не си заслужава да се коментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Бях казвал преди време, че Поп-фолка е набутан в миша дупка - е сбъркал съм!Поп-фолка е набутан в паркингите! Песента е много готина, но в оригинал.Според мен би се харесала на хора, които никога не са чували оригинала, но съдя по себе си, че на хората запознати с новата сръбска музика няма да им хареса особено.Иначе съм за това Ваня да е различна - след като хората я коментират за това, значи е постигнала целта си да бъде забелязана! Според мен трябваше да заложи на песента, която представи в новогодишната програма на Планета - "Болката".Много хубава и стойностна песен, която не получи достатъчно популярност, а след като пуска следваща, значи не разчита на нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Толкова е смешна и жалка Ваня, толкова да е лишена от артистичност, че няма накъде повече. Тъпа песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 В Ара беше свежа и различна, без да си дава много зор. Последните й проекти са изнасилени. Песента с Джена ме кефеше, Болката също, но всичко останало е слабо и незапомнящо се. Или да се отпусне и да бъде по-естествена, както преди, или да се отказва. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много е добра песента . Определено има хитов потенциал . Относно Ваня - въобще не мисля , че изглежда нелепо . Напротив , супер оригинална е и много добре и седят тоалетите . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.