Chris Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Не ги знам колко са интелигентни, но имам впечетления кой поне има дар слово. Камелия, Малина, Рени, Глория, Кали, Есил, Ивана, Азис... Изпускам някой сто процента. Не са чак толка тъпи някои фолкпевци, просто релсите им не позволяват друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Не сте добре с тази Кали. Забравихте ли, че във ВИП Брадър ходеше след всеки в тоалетната да следи дали си бърше задника? Може би забравихте и как пръскаше кученцето на майката на Вулева с парфюми и дезодоранти. Абсолютна малоумница, един интелигентен човек не постъпва така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Аз се интересувам от чалга и съм интелигентен - факт! Иначе добри впечатления правят като изказ......Луна. Чао Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Чао Може би не си я слушал, но придава много живот на това, което казва. Доста е експресивна, интонира добре, служи си добре с думите като цяло. Аз като казвам нещо, имам наблюдения, които са ме довели до заключения. Така че ако ще ме цитираш, предпочитам и ти да се аргументираш. Постове с една дума общо-взето са флууд и правене на интере. Форумът е за дискусии, "чао" е за Месинджър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Може би не си я слушал, но придава много живот на това, което казва. Доста е експресивна, интонира добре, служи си добре с думите като цяло. Аз като казвам нещо, имам наблюдения, които са ме довели до заключения. Така че ако ще ме цитираш, предпочитам и ти да се аргументираш. Постове с една дума общо-взето са флууд и правене на интере. Форумът е за дискусии, "чао" е за Месинджър. Някои хора не осъзнават, че аристократите винаги са някак си по - ексцентрични, за някои дори луди. Луна наистина е такъв човек като характер, трудно е за простолюдието да я разберат, но си личи, че има интелект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ивана. При нея няма празнословие, мънкане и елементарност, а характер, интелект и има какво да се попие. Мога да поставя в тази графа и Нелина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Луна, Камелия, има и някои други, де. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Някои хора не осъзнават, че аристократите винаги са някак си по - ексцентрични, за някои дори луди. Луна наистина е такъв човек като характер, трудно е за простолюдието да я разберат, но си личи, че има интелект! Момчета, сериозно ли приемате евтинярското парвеню Луна за някакъв интелигентен аристократ?? На тази жена от две изречения и личи, колко е плиткоумна и куха.Служи си с няколко високопарни думи, които е прочела някъде през годините и си върти основно тях.Много говори и нищо не казва, абсурдно ми се струва да твърдите, че е интелигентна.Да не споменавам селския и популизъм, под чийто знак премина целия и престой в Биг Брадър. Един аристократ не би си позволил да хвърля десетолевките си на народа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Няма интелигентни. Има махленско нахакани като Камелия, както и префърцунени като Глория. Това не е особена интелигентност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Зависи какво се влага под думата интлигентен - аз го разбирам като богата обща култура и интерес към литература, която е по-трудно разбираема от обикновения индивид. Доказано е с годините, че по-интелигентине хора се интересуват от езотерика, окултно, приложна психология. С богата обща култура и дар слово е надарен Азис. В другото отношение - Деси Слава. Само хората,които познават лигавите и изказвания преди 2002могат реално да признаят, че е адски израстнала като изказ, речник, мисъл. Дължи се на емоционалната интелигентност и нужда от просветление, което има. Извода - рибите сме най интелигентни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Сега като се замисля, през годините съм засичал следи от разум у Камелия и Ивана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Ивана, Глория, Малина, Луна, Кали, Камелия, Есил Дюран, Азис, Райна, Нелина, Тони Дачева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Камелия, Лияна, Райна, Есил Дюран, Вероника, Глория, Ивана, Рени, Валя, Малина, Нелина, Кали. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Азис може би е от най-мъдрите, останалите са доста млади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 За мен Луна може да се определи само с една дума и тя е - неадекватна. Луна във всяко едно интервю, а и не само - както видяхме в ББ - си говори и разсъждава върху някакви нейни си неща, без да имат никаква връзка с това, което се обсъжда в момента или това, което я питат. Тя разтяга локуми, изприказва хиляда приказки, а не казва нищо. Никога не отговаря на зададен въпрос, измества темата с някакви нейни глупости, за които на никой не му пука. Не мога да определя такъв човек като интелигентен, а по-скоро нейното е към шизофрения. Пример - последното и интервю в Папараци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 За мен Луна може да се определи само с една дума и тя е - неадекватна. Луна във всяко едно интервю, а и не само - както видяхме в ББ - си говори и разсъждава върху някакви нейни си неща, без да имат никаква връзка с това, което се обсъжда в момента или това, което я питат. Тя разтяга локуми, изприказва хиляда приказки, а не казва нищо. Никога не отговаря на зададен въпрос, измества темата с някакви нейни глупости, за които на никой не му пука. Не мога да определя такъв човек като интелигентен, а по-скоро нейното е към шизофрения. Пример - последното и интервю в Папараци. Ами гледай интервюто й в Събуди се. На мен там много ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Петя ТоУбухинска ви липсва тук, къде е? Ааа, ясно. В съседната тема Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Знаете ли кой? Този който се е задържал най-много време в тоя бранш и който е направил най-много пари а е почнал от нищото. Това са Азис и Преслава! Другите 90% са много говорене и не правене на нищо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Адриана! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Преслава, Азис, Глория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Нелина, Глория, Есил Дюран, Кали, Камелия, Малинаж... От по-новите поколения: Емилия, Ваня, дори Крисиа Д си личи че има мозък в главата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.