Dinnev Публикувано на Март 31 Report Share Публикувано на Март 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ето така най обичам Рисна да бълва яко всеки месец нов клип :* Ударно завръщане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Най-добрата песен на Риана. Направо ме разцепи с такова 80тарско соло с електрическа китара и меланхоличното изпяване. Браво, не я спирам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Най-добрата песен на Риана. Направо ме разцепи с такова 80тарско соло с електрическа китара и меланхоличното изпяване. Браво, не я спирам! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.