borisslav1 Публикувано на Април 1 Report Share Публикувано на Април 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Стилът на Устата никога не съм го харесвал. Няма да си я пусна втори път песента. Партиите на Деса ми харесват, като изключим, че отново текстът е тъп, но аз вече не очаквам нищо хубаво в това отношене. Харесва ми изпяването й иначе, особено на това "всяка капка". Като цяло ми е скучно и това е. Вече я забравих песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 И на мен не ми харесва особено стилът му, но партиите на Десислава много ме радват! Като цяло не е никак лошо парчето. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Изкефи ме парчето. На Деса частите трябваше да са още по-ударни, но и така е добре. Клипа не е нищо особено, но Деската е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Такива стилове винаги много са отивали на Десислава. Песента е доста свежа, а Деската е хубава в клипа. И партиите на Устата са яки. Но не разбирам защо го водят feat.- то това си е отвсякъде дует. Все едно и "Бурята в сърцето ми" да се води главно на Устата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Отврат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Не ме кефи нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 НЕ. Десислава да се спре с тия колаборации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 НЕ. Десислава да се спре с тия колаборации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Много тъпа. Песен от миналия век. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Слабо . Предната му песен беше що-годе добре , тая е боза от всякъде . Деса ми хареса с шапката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Винаги ми е бил противен. Не знам дали изобщо някой го слуша и защо се напъва все още? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Отново партиите на Деса правят песента! Браво, яко се е получило! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Само вокалите на Деси Слава ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Поредната тъпотия на Устата, само че този път с лигавните на Деса... Провал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Мен пък много ме кефи песента, ще си я слушам. Музиката е яка, партията на Деси Слава е много готина, свежа ми е песента на мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 След няколко слушания зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Това няма да изкара и месец... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 От кое ли парче на Balkan Beat Box е опоскал музиката Устата Песньовката става, на Деса частите не ми харесват кой знае колко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На първо слушане не впечатлява, но на трето искаш Деси Слава да ти го изпее на уше. Няма друга като нея в жанра. Няма и да има! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Това недоразумение Устата не разбирам как още е на хоризонта. А Деса нали му беше сърдита, че ѝ беше разпространил голите снимки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Това недоразумение Устата не разбирам как още е на хоризонта. А Деса нали му беше сърдита, че ѝ беше разпространил голите снимки. Не беше ли Играта набеден в това?! Както и да е де, ясно е, че Деса си ги пусна. Иначе Десовите не се опитвайте да изкарате това дует и да присвоите песента на Деса, че тая е по-зле и от последните й две.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не беше ли Играта набеден в това?! А, май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Прекалено слабо за Устата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.