borisslav1 Публикувано на Април 4 Report Share Публикувано на Април 4 музика: Славена текст: Славена и Йордан Ботев аранжимент: Деян Асенов режисьор: Мартин Асенов грим: Мис Бони коса: Орлин Митрев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не е лоша. Даже ми прилича на баладична версия на "Не исках да те нараня" на Анелия и Илиян. Клипът на мен не ми хареса, но песента и текста са хубави! Добри неща прави, обаче "Разпродажба на мечти" си остава най-хубавата нейна балада. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 И без да съм пристрастен песента е страхотна! Текстът е един път! Искаше ми се силен клип, но е саундтрак и така трябваше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Добра е определено. Напомни ни Всичко се връща(песента на Вероника и компания) и Джулия-Ще се върна. Отсвирите са много силни, за разлика от припева, аранжимента малко куца според мен там, малко по-ударно трябваше. Клипът не е нищо кой знае какво, но са се постарали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Веднага да се опитате да го направите в познатия за вас от промиване на главите ви вид и саунд. Проекта е на толкова високо ниво. Нищо не трябва да е по-различно. Съвършен е. Нито трябва да се пипа, за да стане по-ударно, нито клипа трябва да е лъскав. Много успех пожелавам на проекта. Най-доброто нещо след В твоите очи лично за мен. Дано проекта и филма имат успех. Ще следя премиерата на филма, ако мога ще го гледам, че и Алекс П участва. Страхотно! Галена, Анелия и Преслава могат да мечтаят за подобна песен. И много да тренират докато докарат вокалния майсторлък на Славена. Напомня ми за Откраднат миг и Ангел с дяволска душа. Красота!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Страхотна е песента. Изключително въздействаща балада, както и клип. Много ме радва фактът, че в последните месеци, от началото на годината виждаме и изпълнители, които предлагат хубава, качествена, некомерсиална музика. Така искам да звучи фолка през 2016. Но защо не толкова вървежните певици са по-смели и предлагат подобни проекти? Къде са големите звезди с претенциите и наградите? Браво, Славена. Тя сега към коя компания е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Страхотна е песента. Изключително въздействаща балада, както и клип. Много ме радва фактът, че в последните месеци, от началото на годината виждаме и изпълнители, които предлагат хубава, качествена, некомерсиална музика. Така искам да звучи фолка през 2016. Но защо не толкова вървежните певици са по-смели и предлагат подобни проекти? Къде са големите звезди с претенциите и наградите? Браво, Славена. Тя сега към коя компания е? Никоя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Страхотна е песента. Изключително въздействаща балада, както и клип. Много ме радва фактът, че в последните месеци, от началото на годината виждаме и изпълнители, които предлагат хубава, качествена, некомерсиална музика. Така искам да звучи фолка през 2016. Но защо не толкова вървежните певици са по-смели и предлагат подобни проекти? Къде са големите звезди с претенциите и наградите? Браво, Славена. Тя сега към коя компания е? За жалост засега е в компания 9та глуха. Иска ми се да работи в Пайнер с подобна продукция, но Соня Немска ще я чака с бръснарското ножче на входа в Димитровград :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не е лоша. Даже ми прилича на баладична версия на "Не исках да те нараня" на Анелия и Илиян. Клипът на мен не ми хареса, но песента и текста са хубави! Добри неща прави, обаче "Разпродажба на мечти" си остава най-хубавата нейна балада. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 За жалост засега е в компания 9та глуха. Иска ми се да работи в Пайнер с подобна продукция, но Соня Немска ще я чака с бръснарското ножче на входа в Димитровград :1000 (29): :1000 (29): А защо да я чака с ножчето на входа, скандали ли са имали? Аз не знам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 :1000 (29): А защо да я чака с ножчето на входа, скандали ли са имали? Аз не знам... Верно ли. Това е един от най-бруталните фолк скандали. Славена показа смс-ите от Соня Немска заради Денислав дюнера , в които Соня се кълнеше, че ще и направи макиаж с бръснарския нож за следващата и фотосесия Виж скандалните sms-и със заплахите на Соня Немска към Славена Как Соня Немска преби и наряза лицето на колежка – с видео Жалка е Немската овчарка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Хареса ми най-вече мелодията. Останалото не бих казал, че е нещо специално. Ако беше малко по-underproduced, може би щеше да е по-добре. Но да, за днешните (ниски) стандарти е добра балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 УаУ..Голяма песен! Музика, текст, изпълнение, клип - перфектна е, връща ме в златните години на фолка, когато всяка трета песен беше толкова качествена балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Чудно ми е защо припадате толкова след като не е нищо впечатляващо?Страхотна музика е измислила, аранжимента е много слаб ..а най-учудващо и изпълнението е също толкова слабо.Славена има голям талант, но тук е решила че е Траяна.Клипа също е супер калпав.Едните кадри са бързи, другите бавни, на третите гледа като разпорена ..тя може много повече. Въпреки всичко ..браво за песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Сега прочетох, че песента е саундтрак към най-новия бг филм, който е правен без никакъв бюджет, затова и клипът е такъв. Дано покрай филма се зашуми покрай песента. Славена да отива в Пайнер! Талантлива е , а "Разпродажба на мечти" е рядко качествена песен също, която слушам и до днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Не ми харесва изобщо клипа честно казано. Що за клип, май тези, които са го направили живеят още в мутренските години, голямо показване и стреляне с тези пистолети. Славена никога не е била харесвана певица, както и Елена, която като се отказа се сетихте, че съществува. Само с "Разпродажба на мечти" се разпознава. Песента не можах от първо слушане да я запомня, макар, че са се опитали над 5 минути да ни я разтягат и набиват в главата, обаче се е получил обратният ефект- досада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Той на някои хора винаги нещо не им харесва, има една поговорка "На крив х*й и вълната му пречи" въпросният след мен всичко не му харесва и за това така разсъждава по нелеп и смешен начин, но както и да е. На мен ми харесва новата песен на Славена, много въздействащ текст, аранжимент, мелодия, клип. Много е хубава и дано да го оценят слушателите, защото малко останаха изпълнителите, които правят качествени песни, като тази. И нека всички изпълнители да не вървят по банановата коричка да правят само песни за дискотеки. Нека си правят, но да правят и качествена музика. Успех Славена според мен си заслужаваше чакането. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много силна песен. Браво! Браво! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много хубава балада от Славена. Браво! Тази песен определено ще остане във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Наистина силна балада като онези от златния период на жанра. Музиката е брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Славена има качества, но винаги нещо й е липсвало. Евала поне,че има песен-емблема - Разпродажба на мечти! Която ми е по-любима и от гръцкия си оригинал. Много певици нямат нито 1 песен, която да е като символ за тях. Успех с новата песен, но не ме впечатлява. Конкуренцията е ужасно силна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Много докосваща песен. Видеото е слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.