foxy_vd Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Никаква друга тема за тези двете. Още за предната ви казах какви са им подбудите. Няма да правим провалената Деса специална. Не и на гърба на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Няма смисъл, предната беше затворена заради това, че Деса водеше със 70% и вътре целия форум се беше изсипал да храни Кама. Трябва да ги сравним само ако има на база какво.. Деса в момента в пика на кариерата си, за Кама не сме чували от 2 години почти..Айде стига е намазвала от ПР на Деса и Преса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Да, наистина няма смисъл, защото следващите 2 теми за двете бяха категорично в полза на Кама. Няма само за тия двете да си говорим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 От една страна е добре темата да се върне, за да се съсредоточат споровете предимно в нея, тъй като вече наистина е досадно в Скандалите, но от друга страна нещо вече не съм много сигурен доколко може да е ефективна, пък и на модераторите ще им се отвори доста работа... :1000 (29): Те да си преценят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Против съм. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 По принцип бих казал ДА. Така ще се ограничи спама и дългите скучни страници на нападки м/у определени потребители скрити под претекст, че спорят за любимките си. Който не иска да не влиза в тяхната тема и няма да има проблем! Както аз правех с предишната им! От друга страна ако модераторите държат по-изкъсо обичайните създатели на конфликтите ще е по-добре, защото така ще се държи някакъв приличен вид на раздела и същите ще се научат, че не са единствените тук. Но пък модераторите на са падари и всички са тук на доброволни начала и не бива да се изисква толкова много от тях! За това гласувам с Да! Да се върне старата тема! ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Не. Аз ще си пиша в скандалите каквото е предназначението. Далеч не се пише само за Кама - Деса. По тази логика направете тема Преса - Галена и никакви коментари за двете в скандалите. Айде чупка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Тази тема се ползваше основно за лични нападки между двата лагера и по-конкретно 3-4ма човека. Няма смисъл от нея. В Скандалите може да се пише за тия двете. Затварям и тази тема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари