HIT Публикувано на Април 10 Report Share Публикувано на Април 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не се научихте да поствате клипове от тубата като хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не ми харесва. Много слаба музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не ми харесва. Много слаба музика. Нито на мен. Слаба ракия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 Не мога да повярвам, че текстът е на Мавродиева Явно силата й е само в баладите, на останалите песни са й доста банални текстовете. Иначе много тъпа песен, жалко за труда и парите. п.п. И що за премиера е това? Съвсем случайно видях, че Мавродиева си е споделила клипа, а той не само, че е заключен, ами и е качен вчера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Леле, колко й е обработен гласа Песента не ми харесва от първото слушане.. За по-натам ще видим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не ми харесва. Много слаба музика. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Наистина много обработен глас, иначе песента е готина и клипчето става. Приятна е. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Ужасна песен, спрях я на 1-вата минута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 На мен пък ми хареса. Някак си самата монотонност на песента ми хареса, но определено трябваше да има избухващ момент. Изпълнението ме кефи, макар и толкова много обработеният глас. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Идеална е за слушане вкъщи.. Слушам я с удоволствие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Амчи то няма клип за гледани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 В тая Стефани много хляб имаше, ама тя от лутане и паузи не можа да си намери място. Помня как мачкаше със "След теб" 2009 мисля. Имаше и още други хитови песни с Оцко, после и с Флори, ама дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Това звучи като някакъв ремикс на "Рога за спомен". Особено тази част, където пее "да не видиш това, да не видиш това", веднага се сеща човек за "ти на мене звънни, ти на мене звънни". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Това звучи като някакъв ремикс на "Рога за спомен". Особено тази част, където пее "да не видиш това, да не видиш това", веднага се сеща човек за "ти на мене звънни, ти на мене звънни". след да не видиш това и отсвирът с кавала прилича на Татянината песен. Иначе не ме кефи и клипа е без коментар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Харесвам много Стефани и очаквах повече от нея.Не съм впечатлена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.