Danger. Публикувано на Април 11 Report Share Публикувано на Април 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Рядко тъпа песен. От текста не разбрах и дума, а и в припева май си е изцяло на друг език... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Хитовият потенциал е провален от сръбския припев. Трябваше да е нещо много запомнящо се и зарибяващо точно в припева, за да грабне, а не това Иначе като цяло ми харесва, но това с припева разваля нещата. Иначе й симпатизирам, до една година смятам, че ще е на ниво Теди Александрова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не ми харесва и по начало ми е доста антипатична тази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Много по-добра е от първата! Има хитов потенциал! Тази мисля, че ще стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тая е по-бездарна от Ани Хоанг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тая е по-бездарна от Ани Хоанг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Милица от кога е с нов артистичен псевдоним? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Това уа ле ле ле лей е ужасно направо, обаче включването на рапъра е добро, музиката е лятна и свежа, но както казаха ужасен недостатък е припева и това, че не се разбира какво пее в куплетите. Първата е по-добра, просто тук май няма да се получи. За видеото пък не ми се говори тоя път, руса Силвия, опити за физиономии тип Глория. По интервюта забелязвам, че сякаш я копира по някакъв начин, май като малка е била страшна фенка. Иначе самото момиче ми е симпатично и първия проект ставаше, но тук просто няма индивидуалност. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не ми харесва. Тая е по-бездарна от Ани Хоанг. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 За тези, които не разбират какво се пее Спуска се нощта, празнувам самота животът ми започва точно от сега дайте по едно за нас момичета за новите момчета Спуска се нощта, празнувам самота животът ми започва точно от сега всичко в мене иска нова авантюра Един е през нощта, не искам у дома а искам да остана в клуба тази вечер ти добре облечен, а как ли си съблечен? След тази връзка скучна и досадна време е да вляза в нова акция този път с тебе, искам с тебе, точно с тебе Някой може да напише текста на сръбски Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Харесва ми, свежа е, момичето прогресира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Превод на припева от lakibebe Хубаво е когато си тук целуваме се като на сън обичам усмивката ти още се боря да бъдеш мой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Харесва ми, свежа е, момичето прогресира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Няма глас, изглежда като всяка друга. В едно интервю я гледах - рядко неприятна жена. Иначе ѝ признавам, че няма акцент на български, което си е постижение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Няма глас, изглежда като всяка друга. В едно интервю я гледах - рядко неприятна жена. Иначе ѝ признавам, че няма акцент на български, което си е постижение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Изкопирала е елемент от "Вземай задължително", само Яница може да смаже така... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.