Alter Ego Публикувано на Април 13 Report Share Публикувано на Април 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Малко слаба ми идва на фона на DERDANI, но ще стане популярна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Клип 6+, а и песента не е лоша. Няма слабо Танчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Клипът е брутал, ама песента е брутал тъпа. Много слабо за нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Много яка песен! Доколкото знам от приятели в Сърбия е голям хит в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Доста избухна с тая песен. Хич не ме кефеше в началото, но сега е обратното. ... но Djerdani си остава по-яката, поне за мен .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Брутална песен! Толкова любима сръбска песен не съм имал може би от последния албум на Драгана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Танчето уцели хит! След 6 години лутане... Постарала се е за този проект, очевидно е, харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.