stereoto_ Публикувано на Април 13 Report Share Публикувано на Април 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Егати простотията... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тъпа е песента, но Оцко по такъв начин прави аранжиментите, че те зарибява на момента, някакъв power има просто, дето при другите го няма. Боби Павлов копира 1:1 начина му на работа, но тоя елемент със зарибявката не може да го издокара, може би е някаква тънкост, нямам идея. Ще си я слушам първите 2-3 дни, след което ще забравя за нея, както и с другите песни от тази година А тия ковчези има ли смисъл да ги коментирам? При Галена поне е направено с идея, режисура и мащабни декори, тука е една голяма аматьорщина, при това неприятна за гледане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мирише на разврат този град :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): На какво точно мирише разврата? Какъв е този текст, какво е това чудо и това необяснимо изпяване от Юнона? Ама това е най-слабата й песен от 6 години насам направо. Музиката е като някакво развалено демо на първият им проект "Само на думи", клипът и той не ми хареса. След такива яки песни като "На 2 секунди", "Удобна" и "На хората в устата" да пуснеш такава какафония си е направо престъпление. Повече успех със следващия проект! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мен пък ме кефи, Оцкова зарибявка си е, какво? И предната й песен беше мн яка, кефи ме Юнона, рано или късно и тя ще улучи, щом Татяна успя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Брутална мелодия! Единствено текста малко куца и изпяването не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Добра си е песента, похвално е, че не е по калъпа с циганските вокали, а има музика. В началото помислих, че е балада, но после се сетих, че е на Оцко и сигурно ще се забърза, както и стана. :1000 (29): Наистина прекалиха обаче с тия гробове и ковчези във всеки клип, преекспонираха темата и стана грозно и пошло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Кой е спонсор на тая безхитова курвентия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Кой е спонсор на тая безхитова курвентия? Сгодена е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Брутална мелодия! Единствено текста малко куца и изпяването не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Обаче съм забелязал, че в този форум само се плюе. Ами оценете малко труда на хората, де. На мен пък ми харесва. Не е хит, няма и да стане такъв, но песничката си я бива. Браво на Юнона, че се фокусира върху кариерата си и вече втора песен с клип изкарва за 3-4 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Юнона е супер. И по-хубави песни е имала, но и тази не ми пречи. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Средна работа. Даже по-скоро ми харесва, но не е нещо особено. От интрото очаквах да е някаква брутална балада, пък то... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мен пък ме кефи, Оцкова зарибявка си е, какво? И предната й песен беше мн яка, кефи ме Юнона, рано или късно и тя ще улучи, щом Татяна успя... Татяна още в началото даде заявка, че може, а после благодарение на силния й характер успя. Не знам къде си тръгнал да ми я сравняваш с тая невзрачница. Тъпа песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Песента не е лоша, но не се отличава с нищо. Тъпа е. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Харесва ми, поредното парче на Юнона, което ще слушам а кеф! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Аз съм за, мен ме кефи. Юнона да инвестира повече в клипове, добре и се получават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Брутална мелодия! Единствено текста малко куца и изпяването не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 След няколко слушания зарибява :1000 (19): Ако я беше изпяла друга певица с по-хубав глас щеше да е мегахит.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Дислайковете са достатъчен показател. А подигравката със живота и смъртта е нелепа, както при Галена и някога при Вероника. Не може ли да намерят по-нормален начин да се правят на интересни. Ужасни са! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много е зле песента , Оцко и е оставил някакъв бълвоч . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тъпо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Впрочем аз чувам,че пее : заради теб кримирана ще спя Ясно ми е че е гримирана ама ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.