Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Отговорите бяха изпратени точно в 20:50 на heartless (дори и тя не знаеше) :1000 (29): Получаваш 17 точки за отбора си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Браво, поне късмет имам. Ако беше и Бобито на линия, шяхме да сме на първо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Отбор Анелия получават 28,5 точки от максимален брой 45. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Харесаха ли ви задачите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Харесаха ли ви задачите? Да, тая с колелото най-много. Само такива да ми даваш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Да, тая с колелото най-много. Само такива да ми даваш. :1000 (29): Ама как се опитах да те подведа за на промениш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Харесаха ли ви задачите? 8-та снимка от първата задача е от "Спаси ме любов" на Магда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 8-та снимка от първата задача е от "Спаси ме любов" на Магда Знам, защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Харесаха ли ви задачите? Да, много! Единственият ми съвет би бил вбъдеще да не правиш всички въпроси да са свързани с едно и също нещо. В първите две игри от днес се получаваше така, че ако познаеш всички 8 снимки, с лекота можеш да отговориш на останалите три въпроса, а ако не ги познаеш - няма как да отговориш на нито един. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Еми това е целта, сбъркаш един въпрос и цялата ти игра отива подяволите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това с колелото е тъпо. Другите потребители максимално можеше 15 точки да имат а с това колело може +20 да направиш. Не е честно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Какъв ти е проблема пък на тебе :1000 (29): В тази игра можеш да спечелиш повече точки, но може и да загубиш Всичко е въпрос на късмет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Утре в 20:00 - Team Galena! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Оф,и аз много СЪ ПРРРРЪТИСНЯВАМ .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 ИГРА 1 (MITENCETOY) - ВИЗИИ ОТ ВИДЕОКЛИП Първата игра е за mitencetoy. Трябва да извърши следните задачи: 1. Коя песента от тези визии? /2 т./ 2. През коя година е издадена? /1 т./ 3. В кой албум е включена? /1 т./ 4. Има ли визия в този колаж, където е от друг клип и коя е песента? /2 т./ 5. Колко визии сменя Галена в този клип? /1 т./ 6. Качи снимка на още една визия от този клип. /3 т./ 7. Посочи още три песни от годината на издаването на тази песен /3 т./ 8. Коя от всичките тези визии се появява първа в клипа? /1 т./ 9. А коя за последно? /1 т./ Максимален брой точки - 15. Имаш време до 20:10. Ако закъснееш точките ти се разделят на две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 ИГРА 1 (MITENCETOY) - ВИЗИИ ОТ ВИДЕОКЛИП Първата игра е за mitencetoy. Трябва да извърши следните задачи: 1. Коя песента от тези визии? /2 т./ 2. През коя година е издадена? /1 т./ 3. В кой албум е включена? /1 т./ 4. Има ли визия в този колаж, където е от друг клип и коя е песента? /2 т./ 5. Колко визии сменя Галена в този клип? /1 т./ 6. Качи снимка на още една визия от този клип. /3 т./ 7. Посочи още три песни от годината на издаването на тази песен /3 т./ 8. Коя от всичките тези визии се появява първа в клипа? /1 т./ 9. А коя за последно? /1 т./ Максимален брой точки - 15. Имаш време до 20:10. Ако закъснееш точките ти се разделят на две. 1. Коя песента от тези визии? -"За последно" 2. През коя година е издадена? - 2010 3. В кой албум е включена? - "Официално забранен" 4. Има ли визия в този колаж, където е от друг клип и коя е песента? - Не, всички са от този клип. 5. Колко визии сменя Галена в този клип? - 9? 6. Качи снимка на още една визия от този клип. - 7. Посочи още три песни от годината на издаването на тази песен - Тихо ми пази, На две големи, Знам диагнозата. 8. Коя от всичките тези визии се появява първа в клипа? Първо се появява с визията от 1-ва снимка. 9. А коя за последно? - Последна е визията с палтото от снимка 5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Верни отговори: 1. "За последно" 2. 2009 3. "Официално забранен" 4. Не, няма. 5. Девет 6. /Снимка/ 7. "Мой", "Нещастница", "Дяволът ме кара" /може и други/ 8. - Снимка 1 9. - Снимка 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Годината на издаване ти прецаква цялата задача. 2009 е. Не познал всички песни от годината на песента. Получаваш 13 точки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Годината на издаване ти прецаква цялата задача. 2009 е. Не позна песните от годината на песента. Получаваш 11 точки! Албума е от 2010! Ти питаш на издаване, тогава е издадена на официален носител и съм посочил песните от него. Все тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Албума е от 2010! Ти питаш на издаване, тогава е издадена на официален носител и съм посочил песните от него. Все тая. Песента е от 2009. Аз за нея питам. Но си познал още 2 песни, така че имаш 13 точки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Втората игра на отбора ще я играе PHILLIP PLEIN и започва в 20:25! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 ИГРА 2 (PHILLIP PLEIN) - ОТКРИЙ РАЗЛИКИТЕ Втората игра ще я играе PHILLIP PLEIN! 1. Колко са разликите /?? т./ 2. Изброй ги (за всяка разлика по 1 т., а за всяка разлика, която не съществува отнемам точка) /?? т./ 3. Какво държи Галена в оригиналната снимка? /?? т./ 4. Коя певица всъщност е на оригиналната снимка? /?? т./ Максимален брой точки - ??. Имаш време до 20:35. Ако закъснееш точките ти се разделят на две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 1. Колко са разликите /?? т./ - 8 2. Изброй ги (за всяка разлика по 1 т., а за всяка разлика, която не съществува отнемам точка) /?? т./ Коса,листо,устни,колан,статуетка,клонка,обувки 3. Какво държи Галена в оригиналната снимка? /?? т./ - ЛАК 4. Коя певица всъщност е на оригиналната снимка? /?? т./ ГАлена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Закъсня точно с 5 секунди така че няма проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Верни отговори: 1. Осем 2. листо, коса, устни, статуетка, лак, колан, обувки, клонка; 3. мъж, сако, костюм 4. ДесиСлава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари