Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 1. Не е от нейн клип , 2. Тази нощ, 3. Боли ме ,4/6.Лошите момичета, 5. Пак лъжа 7. Тяло пречиш ми, 8, Не ми харесва 9. Вещица 2. Лошите момичета 3. 1вата 4. Емануела 5. Боли ме 6. 2007 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Номерирай клиповете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Номерирай клиповете. Айде де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Айде де. Момчето пише от телефона, специално заради играта седна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Верни отговори: 1. "Хубавец" 2. "Тази нощ" 3. "Боли ме" 4. "Лошите момичета" 5. "Звяр" 6. "Лошите момичета" 7. "Тяло пречиш ми" 8. "Не ми харесва" 9. "Като вещица" Коя песен я има два пъти? - "Лошите момичета" Коя песен не е на лияна? - 1. Казва се "Хубавец" На коя певица е? - Антонина Коя от всичките тези песни е най-нова? - "Боли ме" През коя година е издадена песента на втората снимка? - 2007. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Имам грешка, втората песен е "Тази нощ" и е от 2007. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Получаваш 12 точки! Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 ИГРА 2 (-А.) - КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА Втората игра ще е за -A. Зад следното колело се крият точките: Добри: (+2 т.) (+4 т.) (+8 т.) (+10 т.) Лоши: (-2 т.) (-4 т.) (-8 т.) (-10 т.) Избери четири снимки, които ще ти донесат или вземат точки. Пратил съм съобщение с верните отговори на определен потребител. Максимален брой точки - 24. Имаш време до 21:35. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 ИГРА 2 (-А.) - КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА Втората игра ще е за -A. Зад следното колело се крият точките: Добри: (+2 т.) (+4 т.) (+8 т.) (+10 т.) Лоши: (-2 т.) (-4 т.) (-8 т.) (-10 т.) Избери четири снимки, които ще ти донесат или вземат точки. Пратил съм съобщение с верните отговори на определен потребител. Максимален брой точки - 24. Имаш време до 21:35. Еее, това аз го исках... Сега ако ми дадеш клубове, считайте ме за 0 точки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Тука ще изгоря. Danger много си ме обича все пак. Най-гадната игра ми се падна на мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Казвай четири числа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Исках въпроси за живота на Лили!! 2. 7. 4. 6. ЛИЧНО И КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ УСЕЩАМ САБОТАЖ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Лияна теам тръпнем !!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Това ли са крайните ти отговори, драги? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Първия отбор с финален резултат: - Пак смазахме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Това ли са крайните ти отговори, драги? Да! 7 ми е любимо число. 6 избрах заради ''Изневяра''. Много ми харесва заглавието. Поздрав за всички с тази красива песен на Лияна! Изневерявайте докато не изневерят на вас! Изневерявайте за всеки случай. 2. Заради Вуду. 4. Лилипут е красива там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Снимка 1 - (+10 т.) Снимка 2 - (+4 т.) Снимка 3 - (-2 т.) Снимка 4 - (-8 т.) Снимка 5 - (-4 т.) Снимка 6 - (+2 т.) Снимка 7 - (+8 т.) Снимка 8 - (-10 т.) Верните отговори бяха пратени на zai4eto82. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 ПРОКЛЯТИЕ! ИЗГОРЯХМЕ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 ПРОКЛЯТИЕ! ИЗГОРЯХМЕ. 6 точки, чиста работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 6 точки, чиста работа Как ще е чиста? Няма да стигнем на финал! Стегни се да изкараш 15 точки и да имаме някакъв шанс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Вторият играч -A. получава 6 точки за играта си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 ИГРА 3 (PRESLAVAROCKS) - ПОЗНАЙ ТЕЛАТА Последната игра на отбора ще я играе preslavarocks. 1. Колко от телата са на Лияна? /4 т./ 2. Кои снимки са? /5 т./ 3. На кои изпълнителки са другите тела? /2 т./ 4. Коя певица участва с две снимки? /1 т./ 5. От коя песен е седмата снимка? Кога е издадена? /2 т./ Максимален брой точки - 15. Имаш време до 22:00. Ако закъснееш точките ти се разделят на две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 ИГРА 3 (PRESLAVAROCKS) - ПОЗНАЙ ТЕЛАТА Последната игра на отбора ще я играе preslavarocks. 1. Колко от телата са на Лияна? /4 т./ 2. Кои снимки са? /5 т./ 3. На кои изпълнителки са другите тела? /2 т./ 4. Коя певица участва с две снимки? /1 т./ 5. От коя песен е седмата снимка? Кога е издадена? /2 т./ Максимален брой точки - 15. Имаш време до 22:00. Ако закъснееш точките ти се разделят на две. 1- 5 са 2- 1,2,4,6,7 3- Алисия и Галена? 4- Алисия 5-Забий ми ножа, 2011 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Верни отговори: Колко от телата са на Лияна? - 5. Кои снимки са? - 1, 2, 4, 6, 7 На кои изпълнителки са другите тела? - Алисия и Джена Коя певица участва с две снимки? - Алисия От коя песен е седмата снимка? През коя година е издадена? - "Забий ми ножа", 2011. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Верни отговори: Колко от телата са на Лияна? - 5. Кои снимки са? - 1, 2, 4, 6, 7 На кои изпълнителки са другите тела? - Алисия и Джена Коя певица участва с две снимки? - Алисия От коя песен е седмата снимка? През коя година е издадена? - "Забий ми ножа", 2011. Йес бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари