Jump to content

Pop folk Teams

Препоръчани коментари

• Отговори 794
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Финалистът, който ще се бори за голямата победа в неделя вечер...
Неговото име е Smith :Vishenka_05:

Честито! Ти получаваш място на финала, където с Dinnev или mitencetoy ще се бориш за победата!

Сподели в други сайтове

Леле, тъкмо се прибирам!

Пратих отговорите и литнах като изтребител навън.

Кво се случва?

В 00:30 ще разберем кой от нас двамата продължава към финала. Сори, но дано съм аз. :bi:

Сподели в други сайтове

В 00:30 ще разберем кой от нас двамата продължава към финала. Сори, но дано съм аз. :bi:

Отговорите има ли ги на миналите страници?

Ще ям дюнер и тръпна в очакване! :3fdb8960598fa63e: 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Отговорите има ли ги на миналите страници?

Ще ям дюнер и тръпна в очакване! :3fdb8960598fa63e: 1000%20(29).gif

Няма ги. След като Дейнджър каже кой от нас продължава ще пусне отговорите.

Сподели в други сайтове

Няма ги. След като Дейнджър каже кой от нас продължава ще пусне отговорите.

Еми... успех на двама ви на финала... Аз е крайно време да хвърча!

Сподели в други сайтове

Между другото случайно попаднах на форума на сигнал (раздела с игри) и наистина си чопнал не малко от там. Смит е участвал като луд там и малко не е справедливо спрямо другите. :1000 (29): :1000 (29):

Димитре, до тука беше. :D

image.jpg
Сподели в други сайтове

Между другото случайно попаднах на форума на сигнал (раздела с игри) и наистина си чопнал не малко от там. Смит е участвал като луд там и малко не е справедливо спрямо другите. :1000 (29): :1000 (29):

Още не проумявам как стигнах до тука, ама тва е друг въпрос. 1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Е да, подобни са игрите, само че моите са по-трудни :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Мите, споко бате. Аз съм тоя с 11 точки, ако верните отговори са така както аз ги виждам... аз съм с 11 точки и бягаш на финала със Смит, който явно се е упражнявал. Винаги съм знаел, че Преслава и феновете й са късметлии, вижте Смит какъв коз е бил в Преслава тийм. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Айде стига го нападахте, ще кажеш, че тия от сигнал са открили топлата вода. Такива игри си се водеха във всяка поп-фолк страница преди 2 години. Даже се сещам, че и аз съм правил такива. :baaasmiley:

Сподели в други сайтове

Още не проумявам как стигнах до тука, ама тва е друг въпрос. 1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Късметлия си. :D Или лъжеш, че четеш книги, а по цял ден ровиш за изпълнителите - къде пеят, какви обувки носят, снимки от чалготеки, ексурзии - плашещо е... :3fdb8960598fa63e:

Е да, подобни са игрите, само че моите са по-трудни :3fdb8960598fa63e:

Някои са 1:1, но няма да спорим. Не е мой проблем, че си плагиатствал. ;)

пс: не го нападам, просто отбелязвам факти разни ;)

image.jpg
Сподели в други сайтове

Късметлия си. :D Или лъжеш, че четеш книги, а по цял ден ровиш за изпълнителите - къде пеят, какви обувки носят, снимки от чалготеки, ексурзии - плашещо е... :3fdb8960598fa63e:

Добре се отрази липсата на форумци по време на игрите, та отпадаха те... иначе... 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...