gogo Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Една минута... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Вторият финалист в Pop folk Teams е mitencetoy!Dinnev завършва играта си за челната трета позиция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Верни отговори: Игра 6: 1. Кои са изпълнителките? 1. Галена 2. Алисия 3. Галена 4. Преслава 5. Джена 6. Галин 7. Юнона 8. Галена 9. Райна Коя певица участва няколко пъти? - Галена Игра 7: 1. Познай дестинациите: 1. Chikago 2. Halkidiki 3. Dominicana 4. Dominicana 5. USA 6. Bulgaria /Sandanski/ 2. Коя снимка е най-нова? - 3/4 3. През коя година са направени снимките 1 и 6? - 2012 и 2014 Игра 8: Очи - Ricky Martin Тяло - Борис Дали Коса - Мария Нос - Емануела Уста - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Резултати: 1. mitencetoy - 18 т. 2. Smith - 15 т. 3. Dinnev - 11 т. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Вторият финалист в Pop folk Teams е mitencetoy!Dinnev завършва играта си за челната трета позиция! Благодаря много!!! Какво толкова съм ви дал?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Ами стига ми! Благодаря за прекрасната игра, за хубавите моменти в темата на Рамания, пожелавам успех и на двамата. Дано Smith спечели, сори Мите, просто искам Пресов да спечели. Мачкай!!! Със сълзи на очи напускам играта, беше ми приятно.. ще се видим във vol. 2 в понеделник... не знам как ще издържа... :girl_cry2: Сега сериозно. Благодаря на всички за подкрепата, която получих и мачкай Смит!!! В понеделник ще се видим, оставам в публиката. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Честито на mitencеtоy! Скрита лимонка си бил ти, баламосваш ни тук с рев'та за книги... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Благодаря много!!! Какво толкова съм ви дал?! Изненадваш ме... А мислех, че те познавам Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Забележете как Митко постоянно е на ръба да не си прати отговорите и постоянно е на върха по точки. Ето това е късмет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Забележете как Митко постоянно е на ръба да не си прати отговорите и постоянно е на върха по точки. Ето това е късмет. Е, не съм бил винаги първи по точки... А днес беше голяма истерия... Ако знаете само как нахвърлях произволни имена на обувките. Голям + бяха няколкото неща за Райна, които ми спасиха положението. И аз все още ще си твърдя, че тая риза ще подхожда на Милко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Е, не съм бил винаги първи по точки... А днес беше голяма истерия... Ако знаете само как нахвърлях произволни имена на обувките. Голям + бяха няколкото неща за Райна, които ми спасиха положението. И аз все още ще си твърдя, че тая риза ще подхожда на Милко! Аз мислех, че е Коцьо.... Христина, аз водя играта в Сигнал и го забелязах това, даже не веднъж съм го казвал на Дейнджър, но няма проблем. Утре, едва ли ще спечеля и едва ли ще участвам във Вол 2, но такъв е живота! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Неделя, 08 май 2016 - ФИНАЛ! Начало: 20:00 ч.Край: 22:00 ч.Всички са поканени да присъстват на церемонията!П.П, това, че финала е 2 часа не означава, че ще има много игри ,само две са, след първата игра всичко ще е много забавно, лесно и интересно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Имам лошо предчувствие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Имам лошо предчувствие! Недей така, мачкай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Недей така, мачкай! Едва ли, Митенцето мачка на най-трудните игри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Едва ли, Митенцето мачка на най-трудните игри. Утре ще има 2 игри. Само едната е трудна. Първата ще продължи около 20-30 мин, а втората около час - час и половина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Броени часове до големият финал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Не тръпна в очакване след като знам, че ще загубя + това ще ми е последната битка в играта ти поне до сезон 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Не тръпна в очакване след като знам, че ще загубя + това ще ми е последната битка в играта ти поне до сезон 3. Не се прави на забавен. Може да спечелиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Не тръпна в очакване след като знам, че ще загубя + това ще ми е последната битка в играта ти поне до сезон 3. СМИТ, МАШИНА! TEAM ПРЕСЛАВА НА ВЪРХА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Остава повече от час до големият финал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Стискайте ми палци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Баси ужаса... Не съм сигурен дали ще съм вкъщи по време на играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 По-малко от час Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Късмет и на двамата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари