Fast Публикувано на Април 15 Report Share Публикувано на Април 15 Кои според вас са най-нискокачествените клипове в жанра като цяло? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 На Пресила- Смешно е. За него се сещам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Джулия - Искам от теб Фики - Горе долу Преслава - На тебе не отказвам Камелия - Добре дошла Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Деси Слава - Мръсни поръчки Дори феновете и предпочетохме да слушаме весрсията със снимка в тубата... Рени последните и 2 клипа са много зле за 2016... Камс и тя така. Тоест при самопродуциращите изпълнители такива инвестиции са малко излишни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Татяна - "Поздрав за бившия" е най-тъпия и най-зле направен клип някога. Дори днес бях попаднал на него и си го мислех, а ето възможност и да се изкажа хаха. Няма такава аматьорщина и нелепост просто, става ми неловко да гледам как светлината от зеления екран върху който са монтирани ефектите личи по косата й докато зад нея ефекта е оранжев примерно... Дъното! И то го пусна след добрия клип на "Да й кажа ли" когато за първи път хората имаха очаквания към нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Определени клипове не мога да кажа, но най-нискокачествените клипове имат прогресиращите и самопродуциращите се изпълнители. Сред тях има и големи имена като Преслава, Джена, Анелия, които не правят винаги качествени клипове, но имат и добри попадения. Но по принцип колко добре ще изглежда един видеоклип е 70% работа на режисьора. А да не говорим Йордан Петков примерно колко тъпи и малоумни клипове прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Джена няма нито 1 хубав клип. Всичките и клипове са ужасни. Евтини. Безидейни. Безвкусица и кич. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Галена -Стара каравана, най-отвратителният й клип, кофти филтри, скапан монтаж, липса на динамичност, крадени идеи от Ани Хоанг и Крум... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Джена няма нито 1 хубав клип. Всичките и клипове са ужасни. Евтини. Безидейни. Безвкусица и кич. + 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 ФЕН ТВ, дори Алисия рядко може да се похвали с хубав клип, всички останало е на нивото от 90-те. Виждам, че и Оцко мислеше да наводни с Токичови клипове, но не станаха нещата. Последните два клипа на Камелия също бият рекорди за евтина продукция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Галена -Стара каравана, най-отвратителният й клип, кофти филтри, скапан монтаж, липса на динамичност, крадени идеи от Ани Хоанг и Крум... Аз пък не смятам така. Песента е доста оригинална и стана хит, а клипът също си е много добър. Може би самият видео клип няма някакъв сюжет, но не е и нещо натоварващо. (не знам как да кажа на български, че си е chill ) Галена е една от най-креативните изпълнители, бих казал. Последните и песни са на доста световно ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 То да беше само един. Много са! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 От скорошните, сега се сещам за на Емануела последния, нито цветовете са направили както трябва, нито съотношенията.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 От скорошните, сега се сещам за на Емануела последния, нито цветовете са направили както трябва, нито съотношенията.. Да ама е якаааа Емата. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Галена -Стара каравана, най-отвратителният й клип, кофти филтри, скапан монтаж, липса на динамичност, крадени идеи от Ани Хоанг и Крум... Как пък ти се побра в акъла , да го напишеш това ? Чудно ми е какво мислиш за Ти на мен ли или аз на теб , Нокаут , Ако утре ме губиш , С тебе или с никой ? Ако има певица с по-евтини и ниско-бюджетни клипове от Преслава ,аз съм трамвай . Това е певицата , която няма един хубав клип за 10 години , кой от кой са и евтини и грозни . Една Юнона прави по-хубави клипове , срам ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Как пък ти се побра в акъла , да го напишеш това ? Чудно ми е какво мислиш за Ти на мен ли или аз на теб , Нокаут , Ако утре ме губиш , С тебе или с никой ? Ако има певица с по-евтини и ниско-бюджетни клипове от Преслава ,аз съм трамвай . Това е певицата , която няма един хубав клип за 10 години , кой от кой са и евтини и грозни . Една Юнона прави по-хубави клипове , срам ! Ако утре ме губиш? И кое му е нискокачественото на това? Преслава залага на визии, а те са също от процеса на съдзаването. Така че не можеш да сложиш нейните клипове като "Най-евтини и ниско-бюджетни -което е същото, не знам защо си го написал два пъти?!-" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ема и Борис Дали - много смотан и глупав клип. Самият сюжет е клише и много тъп, а и си личи, че е с нисък бюджет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Как пък ти се побра в акъла , да го напишеш това ? Чудно ми е какво мислиш за Ти на мен ли или аз на теб , Нокаут , Ако утре ме губиш , С тебе или с никой ? Ако има певица с по-евтини и ниско-бюджетни клипове от Преслава ,аз съм трамвай . Това е певицата , която няма един хубав клип за 10 години , кой от кой са и евтини и грозни . Една Юнона прави по-хубави клипове , срам ! Наистина при Преслава е срамота, че за толкова години един по така впечатляващ клип няма....Залагала на дрехи и визия??? Глупости. Дори и роклите й не са от най-скъпите, а пък и в крайна сметка абсолютно всички певици харчат пари за облекло не само за клиповете си. Наистина за нищо не се е постарала. И в колко нейни клипа само присвива очи, облизва и прехапва устни, опират я в стената, натискат я....Те и затова капките така жестоко се подиграха с нея, пълна пародия беше представянето на Поли Генова - никъде в клипа не я опъват Преслава точно така на масата, а дори всъщност любовните сцени са плод на фантазиите на героинята, а самата тя бута всички неща от масата....И това даже на фона на всичко останало от творчеството й, е най-изпипаният й проект като песен+клип.... п.с. И все пак сигурно много й завиждат колежки и фенове на други изпълнители, че с толкова малко капиталовложения успява все да е така обичана и награждавана, а те дето се скъсват от старания и влагане на мноооого пари, не им се получава и туй то. Парадокс.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Галена -Стара каравана, най-отвратителният й клип, кофти филтри, скапан монтаж, липса на динамичност, крадени идеи от Ани Хоанг и Крум... филтрите в "Стара каравана" са същите като в инстаграм. Идеята на клипа е да прилича на снимка-спомен от лятната почивка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 "С теб или с никой" на Преслава и Фики - ужасен клип, без никаква идея "Като теб" на Емануела - толкова смотан клип и евтина Емануела И последните на Камелия също са ужасни и евтини, далеч от нивото, което някога е показвала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Галена -Стара каравана, най-отвратителният й клип, кофти филтри, скапан монтаж, липса на динамичност, крадени идеи от Ани Хоанг и Крум... Точно пък "Стара каравана" има супер як клип, изглежда като на световно ниво, всичко му е 6. По темата – сега се сещам само за "Като теб" на Емануела и "С тебе или с никой" на Преслава и Фики Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 "Караваната" е много добро клипче! При Преслава може да има безидейни клипове, но в никакъв случай не са евтини. И след като тя е номер 1 10 години, явно клиповете не са от толкова голяма значение.. Ако песента не ти е добра, и 2 млн да вложиш в клип не става за нищо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 И най-тъпия клип на Камелия е по-добър от най-добрия на Преслава.... и в това няма никакъв спор. :1000 (19): Злобейте, тук е мастото.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 При наличието на клиповете на ФЕН и ХИТ, клиповете на Пайнер са последните, за които може да се сетите в тая тема. А пък тва за Старата каравана ме уби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Галена -Стара каравана, най-отвратителният й клип, кофти филтри, скапан монтаж, липса на динамичност, крадени идеи от Ани Хоанг и Крум... Нали осъзнаваш, че мнението ти е голяма глупост?! "Стара каравана" е по-добър клип от всички на Преслава взети заедно. Бъдете обективни поне веднъж, бе! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.