Danger. Публикувано на Април 17 Report Share Публикувано на Април 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 1 към 1 с "полудей". На Джорджано защо му пипат гласа? Така му се губи ефекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Поне да я бяха качили с клипът. Не е кой знае какво, гласът на Джорджано си дразни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Текст: Мариета Ангелова Явно някои хора ще продадат и душата си за жълти стотинки. Човек, написал толкова стойностни и качествени песни в жанра, да ми пише "кой лъвицата с мърша заменя","как му се лигави все едно ме няма, да го изнасили малко й остана", "знам те, че си кучка, марш на село", "майна, не съм случайна". Потресен съм, нямам коментар. А за песента какво да кажа? Поредното копие на Не си ти, след Имам новина, Полудей и Всичко с теб. Това ли ще са всички песни на тази фирмица? Една и съща песен със сменени мангалски вокали и певица? Джордж ако беше забавен в предните 2 песни, то тук доста дразни, просто пошлотията и бездарието идват прекалено много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Това е НЕслушаемо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ужасна "песен"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Какафония отвсякъде. Дори Джорджано не я спасява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Къде отиде клипът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Текст: Мариета Ангелова Явно някои хора ще продадат и душата си за жълти стотинки. Човек, написал толкова стойностни и качествени песни в жанра, да ми пише "кой лъвицата с мърша заменя","как му се лигави все едно ме няма, да го изнасили малко й остана", "знам те, че си кучка, марш на село", "майна, не съм случайна". Потресен съм, нямам коментар. А за песента какво да кажа? Поредното копие на Не си ти, след Имам новина, Полудей и Всичко с теб. Това ли ще са всички песни на тази фирмица? Една и съща песен със сменени мангалски вокали и певица? Джордж ако беше забавен в предните 2 песни, то тук доста дразни, просто пошлотията и бездарието идват прекалено много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.