Jump to content

Online: Адриана ft. Джорджано - Лъвица

Препоръчани коментари

Текст: Мариета Ангелова :mf_surrender:

Явно някои хора ще продадат и душата си за жълти стотинки. Човек, написал толкова стойностни и качествени песни в жанра, да ми пише "кой лъвицата с мърша заменя","как му се лигави все едно ме няма, да го изнасили малко й остана", "знам те, че си кучка, марш на село", "майна, не съм случайна". Потресен съм, нямам коментар.

А за песента какво да кажа? Поредното копие на Не си ти, след Имам новина, Полудей и Всичко с теб. Това ли ще са всички песни на тази фирмица? Една и съща песен със сменени мангалски вокали и певица?

Джордж ако беше забавен в предните 2 песни, то тук доста дразни, просто пошлотията и бездарието идват прекалено много.

Сподели в други сайтове

Текст: Мариета Ангелова

Явно някои хора ще продадат и душата си за жълти стотинки. Човек, написал толкова стойностни и качествени песни в жанра, да ми пише "кой лъвицата с мърша заменя","как му се лигави все едно ме няма, да го изнасили малко й остана", "знам те, че си кучка, марш на село", "майна, не съм случайна". Потресен съм, нямам коментар.

А за песента какво да кажа? Поредното копие на Не си ти, след Имам новина, Полудей и Всичко с теб. Това ли ще са всички песни на тази фирмица? Една и съща песен със сменени мангалски вокали и певица?

Джордж ако беше забавен в предните 2 песни, то тук доста дразни, просто пошлотията и бездарието идват прекалено много.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...