romanibbyx Публикувано на Април 19 Report Share Публикувано на Април 19 (редактирано) Редактирано Април 19 от andrei Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Най-добрата и песен досега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Невероятен проект! Знаех си, че ще ми хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много ми хареса и на мен. Браво! Годината започва с два силни проекта за Роксана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 "Пепеляшка днес не работи." :1000 (29): Хубава е песента. Клипът в края ми напомня на "Дай ми". И пак като в клипа на "Страхливец" вали дъжд та се къса, а Роксито е суха на барут. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 "Пепеляшка днес не работи." :1000 (29): Хубава е песента. Клипът в края ми напомня на "Дай ми". И пак като в клипа на "Страхливец" вали дъжд та се къса, а Роксито е суха на барут. На мен сцените в банята ми приличат на Good For You и на Даяна онзи клип, спонсориран от дъвките :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Доста се е постарала, дори бих казал, че е надскочила себе си, особено за клипа. Иначе отсвирът е супер, текста ми е банален- готина песен, като цяло. Интересно ми е дали ще се наложи, нямам никакво предположение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ми не съм много впечатлен. Само клипа ми хареса, в текста все едно има 3 думи и това са "Е, стига толкова", музиката е пропилян хит - това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Доста приятен проект. Гласовете на Софи и Роксана като тандем много ми допаднаха. Видеото е добро, на мен кадрите в дъжда ми напомнят за "Изгубена" на Елена и самата песен е нещо подобно, само, че е забързана. Хареса ми. Добре започва Роксана тази година и двете песнички ги бива. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Страхотна е!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Доста в стил Джена,харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Скучен текст, банален клип. Има нещо приятно...иначе.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 :1000 (29): Само Роксалия може да е под дъжда и със суха коса и дрехи Само Иван ми хареса от всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 :1000 (29): Само Роксалия може да е под дъжда и със суха коса и дрехи Абсолютно, и на мен това ми направи впечатление. Това някаква циганска суета ли е, какво е не знам, ама изглежда повече от абсурдно- и то във втори клип. :1000 (10): Толкова ли няма кой да й каже да застане под шибания маркуч :1000 (29): п.п. Може да ви звучи нелепо, обаче на мен много ми прилича на забързана версия на Хабиби. Според мен доста се е вдъхновила от този хит, дори има фрази, които напомнят самия текст, а и отсвирът с цигулката е подобен. В никакъв случай не е крала де, просто ми напомни на Хабиби, най-вече на "не ти пука къде съм, с кой съм, живея ли добре" и музиката след това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много е добра . Браво ! Клипа също е добър . Това го виждам хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Претоплена манджа - нищо ново. Няма как изобщо да се сравни с Джена ft. Софи Маринова отпреди 4 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Добър проект. Определено се е постарала. Клипа е доста силен като за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Нормална песен, не е мой тип, не е и крайно лоша, но адски ме дразни клипът - защо всички сюжетни клипове трябва да са драматични за някакви пропаднали мъже и жени, които се млатят или си правят нещо напук... Предвидимо! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много ми хареса и на мен. Браво! Годината започва с два силни проекта за Роксана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много хубава песен, напомня ми по някакъв начин на "Такива като тебе" на Джена. Браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много хубава песен, напомня ми по някакъв начин на "Такива като тебе" на Джена. Браво! :1000 (33): Мислех, че в началото на припева само аз намирам прилика. :1000 (29): На мен по-скоро ми напомня на сръбския кавър на Дженовата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много стойностна песен и клип, дано и потръгнат участията на Рокси. Имам чувството, че има черна магия. Толкова хитове и стойностни песни, такъв глас, а кръгла нула откъм участия. "За тебе бебе" е хита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Страхотна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.