panamera Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Много стойностна песен и клип, дано и потръгнат участията на Рокси. Имам чувството, че има черна магия. Толкова хитове и стойностни песни, такъв глас, а кръгла нула откъм участия. "За тебе бебе" е хита. Добре че има толкова много цигани в чужбина та участие да види. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Много, ама много ми харесва, прилича на песен на Джена и текстът е брутален. На Роксана не ми е харесвал проект от не знам колко време, но тук уцели определено. Софи разбира се е класа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Лудница! С всяко слушане ми става все по-любима песента. Особено от частта на Софка натам цепи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.