Achito Публикувано на Април 21 Report Share Публикувано на Април 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Не мога да повярвам, че ми хареса. :1000 (29): Карлос участва много добре в песента, но ако това го пееха Джена и Галин щеше да е голям хит. Но си ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 За момента ми е безразлична песента. Ще я чуя 2-3 пъти, не мога да преценя точно харесва ли ми. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Слаб опит за избухващ кючек. Припевът е особено зле. На Карлос частта само става донякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Интересна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Харесвам Пресила и песента е готина, но аранжиментът е твърде постен. Липсва нещо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Слаб опит за избухващ кючек. Припевът е особено зле. На Карлос частта само става донякъде. Къде пък чу кючек... иначе и на мен ми е постна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Песента е средна работа. На харесвам начина по който Пресила изговаря "ш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Къде пък чу кючек... иначе и на мен ми е постна. Абсолютен кючек е. Това, че аранжиментът е друг не променя нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много ми евтинее тази песничка. И текста и той един евтин.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Тъпотия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Всеки път като видя името Пресила, първо сигнално чета Преслава. Целия рейтинг на песните й според мен се дължи на тази грешка. Трябвало е да си избере по отличаващ псевдоним. Парчето не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не мога да повярвам, че ми хареса. :1000 (29): Карлос участва много добре в песента, но ако това го пееха Джена и Галин щеше да е голям хит. Но си ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.