Nedis Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Е това че искам да пиша не значи че искам да ми махнетете последните 10% Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 (редактирано) Мисля,че си изкарах наказанието вече :1000 (29): Редактирано Август 11 от ..::Ивана_фен::.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 аре ве викторе................. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 На повече от един месец ми е уорна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Няма как да ти се смъкне уорна при положение, че продължаваш да пишеш с активен "Caps Lock" на клавиатурата си и постоянно ти се модерират постовете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Вдигнат ми е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Вдигнат ми е :1000 (29): Когато си намалиш размерите на подписа и аватара, ще ти бъде смъкнат уорна! В противен случай продължаваш да получаваш БАН за по-дълъг период! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 (редактирано) Когато си намалиш размерите на подписа и аватара, ще ти бъде смъкнат уорна! В противен случай продължаваш да получаваш БАН за по-дълъг период! Така става ли ? или пак ви пречи ???? понеже нали само аз съм с "голям" подпис.... Редактирано Ноември 1 от ..::Ивана_фен::.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Така става ли ? или пак ви пречи ???? понеже нали само аз съм с "голям" подпис.... Аватара ти е с голям размер! Сбора от размерите на подписа и аватара не трябва да надвишава 140 кб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Прочети внимателно правилата на форума! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PLAYBOY4ETO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аз имам махнете го че ме дразни :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Махнете и моя отдавна изтече наказанието... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 (редактирано) Трябва да ми се свалят 30% уорн,защото минаха много повече от две седмици и моля модераторите,ако може... Редактирано Септември 15 от inat Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Абе по-принцип не трябва да се маха, защото 10 наказания, демек 100% и е категоричен бан, така до 90% може да се вразумите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Абе по-принцип не трябва да се маха, защото 10 наказания, демек 100% и е категоричен бан, така до 90% може да се вразумите Благодаря...Ще гледам да съм по-умерен в спаменето.Единствената ми болна тема е Преслава :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 аз имам такъв от доста време. може да ми го махнете ако искате, въпреки, че при мен няма предупреждения а направо БАН Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Инсталирах мод, който да сваля уорновете автоматично на всеки 7 дни /7 дни след последния уорн/. Темата става излишна, затварям я за сега, ако нещо не сработи пак ще я отворя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари